Tizen tv lerde ssiptv var hatta disaridan da yukleyebilirsin |
Iptv Smarters Pro LG ve Samsung Smart Tv çalışır mı ? Smart tv en uygun ücretli IPTV uygulaması ? (4. sayfa)
-
-
slm uygulamayı nasıl buldun smarters pro bulamıyorum hiç bir şekilde
-
Merhaba Samsung tizen TV var bende de. Az önce sizin paylaşımınız gördükten sonra deneme yaptım. Dediğiniz gibi smartes player pro da URL yi // leri silerek yazdığımızda giriş yapıyor ama kanalları veya içerikleri oynatmıyor. Fakat bide pro olmayan düz smartes player uygulaması var onda da aynı şekilde denedim http:adres yazarak yani // leri koymayarak denedim ve çalışıyor :) kendinizde test edebilirsiniz. Dediğim gibi pro olmayan smartes player i yüklemek gerekiyor.
-
Sorry, this video can not be played. Please try again or pick another video hatasına çözüm bulan aydınlatırsa sevinirim -
49MU8000 Samsung TV kullanıyorum uygulama da yok dışardan nasıl yüklenir. An itibariyle iptvsmarterspro kullanıyorum ücretsiz ama kaliteli uyumlu ücretli IPTV öneriniz var mı acaba -
ss iptv veya iptvplayer.io programı olur -
Detaylı yazar msnz veya link -
Tv de aratabilir misiniz iptv yazın hangi programlar çıkıyor -
Samsung 75QN85C 75" 189 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Neo QLED TV Aldım bir hevesle film izleyin diye ama İPTV tam bir hayal kırıklığı yaşıyorum iptvsmartes pro yükledim hiçbir altyazılı dizi ve film izlemiyorum çünkü altyazılar yok görünmüyor Samsun müşteri hizmetleri aradım onlarda tv den değil apk dan kaynaklı diyor oysa aynı apk Samsung harici tüm tvlerde sorunsuz çalışıyor yazık Samsung tam bir hayal kırıklığı işin kötüsü piyasadaki en iyi smart tv uygulamalı Samsung ta yok duplex iptv var ücretli ama çok iyi o bile yok yapacak bir şey yok mslesef burada bu tv ye uygun uygulama var ben kullanıyorum diyen arkadaşların yorumlarını bekliyorum -
Smart tvlerin uygulamaları çok iyi olmuyor. Güzel bir android box alın derim. İptv programları daha güzel izleniyor androidde -
Teşekkür ederim mi box var zaten ama ben kumanda çokluğundan kurtulmak istiyorum mi box ta maalesef tüm iptv ler yok mesela duplex ip tv var ücretli o öi box ta yok bırde Samsung evrensel kumanda özelliği var dediler oda hikaye mi box u kullanamadık Samsung un bunada çare olamadı -
Hdmı cec özellikli kumanda olunca tek kumanda yetiyor. Boxın kumandası ile hem TV yi kapatabiliyor hem ses ayarlarını yapabiliyorsun . Duplex xciptv falan hepsi aynı aslında. TV, dizi , film 3 kategori şeklinde. Ben kanalları sadece 4 grupta topluyorum. Kanal taşıma özelliği olmayan programları kullanmıyorum. Çok klasör oluyor. En güzel kullanım ott navigatör ve tivimate de. Onlar da Android'de var. Smart TV ler için ücretsiz uygulama kalmadı sanırım. Smartiptv, xciptv, mkiptv, duplex , smart-one iptv en bilinenleri smartlarda. -
Hdmi Cec hem Samsung da hemde mi box ta var yalnız Samsung kumanda ile mi box u komuta edemedik duplex I daha önce kullandığım için onun gibisi bence yok onuda sadece webos tv lerde bulabilirsin ki bence tv alacak arkadaşlara tavsiyem lg webos tur ben 1 ay önce Samsung aldım pişmanım tavsiye ettiğiniz uygulama lardan mkiptv Samsung tv ye indirdim çok detaylı bakamadım ama en azından altyazı desteği var görsel olarak sade şimdilik onu kullanacağım tekrar teşekkür ediyorum -
eyvallah hocam, iptv sağlayıcısı bile bilmiyor muhtemelen bu durumu, hiçbir şekilde açamamıştık ta ki bahsettiğin yöntemi deneyene kadar. sorunsuz kullanıyorum şu an :)
-
Merhaba
Ben de bu sorunu yaşıyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim.
TV samsung -
Bscholarly TVyoutubeLearn How to Install IPTV Smarters Pro on Firestick in this step-by-step tutorial. In this video, I explained how to download and install the IPTV Smarters Pro app on Firestick. IPTV Smarters Pro is apparently one of the best IPTV Players for both Mobile Phones, Smart TVs and Firesticks/Fire tv. To install IPTV Smarters pro on your Firestick, i first demonstrated how to enable developer options from the settings of the Firestick and allow installation of apps from unknown sources. Furthermore, I showed how to use a third-party app known as "Downloader" to download the IPTV Smarters Pro app apk from the official website. Finally, i practically explained how to install the downloaded apk on your Firestick without any issue. You can then access and use the IPTV Smarters Pro app once it has been downloaded and installed. This Firestick IPTV Smarters Pro installation tutorial works on all Firesticks, so whether you have a Fire TV Stick Lite, Fire TV Stick, Fire TV Stick 4K, Fire TV Stick 4K Max, Fire TV Cube, Fire TV Recast, Fire TV Editions, this solution will work for you. Check out my website for more tech tips: https://bscholarly.com #iptvsmarterspro #firestick #installationhttps://www.youtube.com/watch?v=zzmIwahIvIM
-
youtube dan baktım biraz duplecast güzel gözüküyor
-
Tivimate iyidir -
Merhabalar dediğiniz gibi oldu ama o programda ancak canlı yayın izleniyor film icin aşırı kötü arama yok , alt yazı ayarlama yok. Smarter pro olan açılsa çok güzel olurdu herşey oluyor liste geliyor ama açılmiyor malesef
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X