Şimdi Ara

İQ'nuz kaç aramızda dahiler var mı bakalım :D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
3.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tolga*

quote:

Orijinalden alıntı: ViCt0R

IQ puanınız 85 (Orta zeka)
    Yazılıdada hep sallardım

Avatardan belli zaten hocam yapmasaydın keşke

Çok pis IQ testi yaparım
  • Tebrikler Testi Tamamladınız ! - IQ puanınız 85 (Orta zeka) olarak hesaplanmıştır.

bütün şıkları c-d karışık seçip yazı yazılan yerlere 55 yazdım ne kadar kolpa bir site olduğu buradan anlaşılıyor. bu sonuçlara göre gerizekalı olmam lazımdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiberdono -- 11 Ağustos 2011; 19:51:43 >
  • 145
  • canım benim o testler sallama çay gibi bi hastanenin piskoloji bolumune gidip hesaplattır...
  • IQ puanınız 124 (Yüksek zeka) olarak hesaplanmıştır.Bazılarını boş bıraktım sallamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayvan arkadas -- 12 Ağustos 2011; 4:17:20 >
  • 94 çıktı fazla kasmadım 17de bıraktım o ne ya ben kafayı yerim onların hepsini doldurmayı düşünsem .
  • Arkadaşlar testi boşverinde verdiği sayılardan sonra hangi sayılar gelecek hala bulamadım ne iş yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 11 Ağustos 2011; 20:02:25 >
  • Yıl olmuş 2011 hala internetten iq testi yapanlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b437

Yıl olmuş 2011 hala internetten iq testi yapanlar var.

sorma
  • 148 (Süper Zeka)
  • Bunu kuzenle yapmıştık, 163 çıkarmıştık, birde ismi maksat eğlence olsun diye "Kim Olduğumu Biliyorsun." yapıp yollamıştık, ve şu anda Belma Sullunun durduğu yerdeydi. İster inanın ister inanmayın. Galiba 163 ten fazlası yok, tekrar tekrar her yanlışını kaydetip geri dönüp sallayıp full çıkaranlar bizim gibi tek yapışta full çıkaranları geçmeye çalışıyor.
  • benim bildiğim zeka testi belli kıstaslara göre belirli bir yaşa kadar yapılabiliyor, 7 miydi 10 muydu neydi ...

cünkü insan deneyimleri ve öğretileri ile iq yaşlara göre değişkenlik gösterir... cocukken düşük iq'ya sahip birisi 20 yasına geldiğinde yüksek iq'ya sahip olabilir... bunun tam tersi de doğrudur.
  • güldüm
  • IQ 140 kaslıyım bodyciyim zenginim 190 boyum var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katre.

2 gün önce yapmıştım, sonuç mail'de duruyordu..

İQ'nuz kaç aramızda dahiler var mı bakalım :D

öhöm öhöm panpa.mailinde duruyomuş panpamın kıskanmayın düşük iqlular.bana gelirsek ben bilmiom iqmuda üç hane yoktur herhal
  • 12'ye kadar 155, 12'den sonra bilmiyom
  • yarıda bıraktım 127
  • illa zeka testi yaptırmak istiyorsanız psikoloğa gidin yaptırım 'bilim ve sanat merkezi' ne yazılmak için 2 aşamalı bir sınava girdim 2. aşama IQ testi idi IQ testi matematiksel zekayı ölçer bunun yanında müzik ve resim için ayrı sınav yapılıyor. 130 üstü alınıyordu bende girdim

şuan matematik olimpiyatlarına hazırlanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikmet548 -- 11 Ağustos 2011; 23:06:26 >
  • 160(Üst Sınır)

konuyu açan 12309123901823091823. kişisin ama yinede yaptım testi
  • beyler para tuzağı işte görmüyo musunuz ya
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.