Şimdi Ara

IQ Testi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
17.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: andriy_ukelemo

vay be sallayınca bile 91 çıktı

hepsini salladım benimde 100 çıktı
    bunu önceden çözmüştüm 138 çıkarmıştım.zaten bu iq testleri genelde aynı tür oluyor sayılar arasındaki bağlantı simetrik şekiller vsvs.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .45 ACP

bunu da futbol macina cevirmeyin ben testlerin guvenilir olmadigini gostermek icin yaptim.psikolog da olcemez ruh halinize konsantrasyonuza gore degisir sallasaniz tutabilir ve bu sorulari calisanlar surekli cozenler var diyorum, yorgunluktan geberiyorum germeyin beni.ss alalim bari atis poligonuna donecekse.

Testin sonunda yazan bir not :

Test sonucu kesinlikle BİLİMSEL BİR DEĞER TAŞIMAMAKTADIR. Daha çok eğlence amaçlıdır. Bilimsel ölçüm için Türk Psikologlar Derneği'ne başvurabilirsiniz.

Yani haklısın.
  • İlk defa gördüm bu testi 127 çıktı
  • 161

IQ Testi
  • quote:

Orjinalden alıntı: £¢h¡n

quote:

Orjinalden alıntı: .45 ACP

bunu da futbol macina cevirmeyin ben testlerin guvenilir olmadigini gostermek icin yaptim.psikolog da olcemez ruh halinize konsantrasyonuza gore degisir sallasaniz tutabilir ve bu sorulari calisanlar surekli cozenler var diyorum, yorgunluktan geberiyorum germeyin beni.ss alalim bari atis poligonuna donecekse.

Testin sonunda yazan bir not :

Test sonucu kesinlikle BİLİMSEL BİR DEĞER TAŞIMAMAKTADIR. Daha çok eğlence amaçlıdır. Bilimsel ölçüm için Türk Psikologlar Derneği'ne başvurabilirsiniz.

Yani haklısın.

tabii ki.bu testler genelde sureye bakilarak dogru ya da yanlis karar verebiliyor mu diye bazi meslek sinavlarinda kullanilir ama son zamanda dersaneler de bu testleri kullanmaya basladilar.bizim zamanimizda seviye tesbit sinavi vardi o daha mantikli.oss oks icin ne kadar bilgisi var ne kadar caliskan ona gore sinifa koyalim diye.adam bu testten atar tutturur zeki ama tembeldir 140 alir, en iyi sinifa alirlar ama basarili olamaz.oks oss bile olsa testlerde sure siniri var ya ondan kullaniyorlar?en azindan pratik dusunmeye alissin seklinde.Turk psikologlar dernegi diyor bak serbest psikologa gidip s.a abi olcuver de cikayim diyemezsin pat diye bitmiyor benim bildigim.bu devirde zeka meka bosverin cok calismaya bakin her sey icin.

•  IQ Testi
  • 5 tanesi sallama

IQ Testi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mac2cryme

161

IQ Testi

cevaplara nerden baktın
  • 118
  • http://iqtestleri.blogspot.com/2007/10/japonlarin-iq-testi.html ben bunu ilk deneyisimde tam 4 dk 14 sn yede btirdim
  • 136 çıktı ama sallama bence.. ben kendimi biliyorum. hiç de çok yüksek zekalı değilim. orta (normal)
  • 114
  • ben soyleyecegimi soyledim aslinda ama ortama nese olsun ve genel kultur babinda girdigim bir sinavi anlatayim.su superzekalarin isim adreslerini de bir alayim MiTAT isimli arkadasima tavsiye edecem.

girdik sinava ben turkce matematik filan bekliyorum spor niyetliyim ama millet uyanikmis o bahcede uzay matematigi filan calisanlar.bir actim 60 tane soru ama bu testler filan hikaye, askere alirlarken sormuslardi bizim donem o da hikaye.kpss gibiydi bir ara yedek subay adaylari simdi nasil bilmiyorum.

60 soruyu ben vaktinden once bitirdim baska bitiren yok kasiliyorum peeeh diye.sonrasinda bir kitapcik daha verdiler 200 soru yarim saat ve sorular katiliyorum kesinlikle katiliyorum seklinde komedi ve ayni sorularin benzeri karsiti 10 soru sonra gene cikiyor birine evet digerine hayir puan kiriyor.alakasi yok cunku o iste oyle yetkiler imkanlar yok karakter EQ olcecekler guya.bunu da emolara cevirmeyin de esas para edeni duygusal zeka, cabuk mu sinirlenirsin, kontollu musun, stres aninda nasilsin bordolar filan.her soruda yikiliyorum ben gulmekten ama yarim saat sonra 100. soruya gelemedim herkes bitirmis kapattiklari gibi verdiler.yav dedim ne bilmis adamsin sanane salla gec aptal salak filan cikinca iki kisi konusuyor: -yetistirdin mi hepsini? -yaptim yaptim hatta basa donup kontrol ettim. adam yarim saat once katiliyorum dedigi seyi donup kontrol etmis katiliyor muyum diye?o ikisi kesin kazanmistir ilk test onemli degil feykmis o.bunu iyi yapan bize yaramaz diye.neyse o sinav sayesinde bende patron, ast ust kavramlarinin olmadigini anladim o tip mesleklerden vazgectim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 19 Haziran 2008; 0:02:38 >

• 142.
  • 136 ss aldım. çok talep olursa koyarım ayrıca 5 sorudan emin olamadım boş bıraktım

ilk soru üzeinde rahat 5-6 dakika düşündüm bulamadım halen çok merak ediyorumm
  • 103
  • Bu teslerin hiçbir geçerliliği yok..Iq testlerinde sorulan sorular klasiktir..Birisine bunları bulmaca gibi günde 10 dakika 1 ay çözdürürseniz artık o adam bunları gözü kapalı çözer...
  • testi bitirdim 90 çıktı bi tane bile cevaplamadan.
  • 118 cıktı coğunu salladım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.