Bu yanlıs galiba hızlı yapmam gerekti, karnım agrıyodu,konsantrem bozuktu,annem kızdı ama 130 yaptım
quote:
Orijinalden alıntı: desiremusic
Bu mesaj silindi.
Ben o testi ilk yaptığımda 158 çıkmıştı. Fakat başlangıçta yazıldığı gibi kesin sonuç belirtmiyor. Öylesine yapılmış yani... Zekâ Testleri Nerelerde Yapılır?
Zekâ testleri, bu konuda uzmanlaşmış psikolog ve psikolojik danışmanlarca yapılmaktadır.Millî EğitimMüdürlüklerine bağlı Rehberlik ve Araştırma Merkezlerinde, bazı hastanelerin psikiyatri veya psikoloji bölümlerinin yanı sıra bu konuda uzmanların çalıştığı özel klinik ve merkezlerde uygulanmaktadır.
herkes salalıor hıc ss yok
quote:
Bu mesaj silindi.
soruların 10 tanesıne cvp vermedim ve bazılarını es gectım dıye mi oldu bilmiyorum ama 94 çıktı (ortanın uzerındeymıs)
vay be sallayınca bile 91 çıktı
130 çıktı istersen ss de koyabilirim ama uraştırma
quote:
Orijinalden alıntı: _ersan_
ilk deneme 15 dk. bu testlere inanmayin uzay matematigi kitabi calisanlar gormustum mufettislik sinavlarinda.
quote:
Orijinalden alıntı: Jake Lockley
ilk deneme 15 dk. bu testlere inanmayin uzay matematigi kitabi calisanlar gormustum mufettislik sinavlarinda.
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: _Ceza
106
136
quote:
Orijinalden alıntı: _ersan_
18den sonrasını salladım 109
quote:
Orijinalden alıntı: dofuk
136
Alıntıları Göster
Arkadaşım 136 fazla değil. OHA ! denecek birşey bulamıyorum... Yarın psikoloğuma gidiyorum. IQ testi de yapmak isteyeceğim. Sonuç olarak belge verilirse buraya koyarım. Senin ifadenle 'sallamasyon' olmadığını anlarsın...
sallayarak 139 çıktı..bundan çok daha zor zeka testleri çözdüm..bu sorular son 3 resimdeki şekiller hariç kolay geldi..
quote:
Bu mesaj silindi.
118
quote:
Orijinalden alıntı: 1F20SL
118
Alıntıları Göster
145!
quote:
Orijinalden alıntı: dyq!
145!
Alıntıları Göster
bunu da futbol macina cevirmeyin ben testlerin guvenilir olmadigini gostermek icin yaptim.psikolog da olcemez ruh halinize konsantrasyonuza gore degisir sallasaniz tutabilir ve bu sorulari calisanlar surekli cozenler var diyorum, yorgunluktan geberiyorum germeyin beni.ss alalim bari atis poligonuna donecekse.