Şimdi Ara

iQOO Neo 7 piyasadaki en iyi ekrana sahip akıllı telefon olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iQOO Neo 7 piyasadaki en iyi ekrana sahip akıllı telefon olabilir

Çin'den gelen son sızıntılar, yaklaşan amiral gemisi iQOO Neo 7 ile detayları gün yüzüne çıkarıyor. Yayınlanan son bilgilere göre cihaz dünyanın en iyi akıllı telefon ekranına sahip olacak.

Ayrıca Bkz.iPhone 14 Pro, 13 Pro ve 12 Pro karşılaştırıldı: İşte çentikli ve delikli ekran farkı

iQOO Neo 7 ne zaman tanıtılacak?

Şirkete yakın kaynaklara göre, iQOO Neo 7, DC karartma teknolojisine sahip bir E5 AMOLED ekrana sahip olacak. Muhtemelen akıllı telefon, Full HD+ çözünürlüğe, 120 Hz'e kadar yenileme hızına ve 1500 nit'e kadar parlaklığa sahip 6.78 inç E5 AMOLED ekranla gelecek.

iQOO Neo 7 piyasadaki en iyi ekrana sahip akıllı telefon olabilir

Öte yandan akıllı telefonun, Sony IMX766V sensörlü 50 megapiksel ana kamera, Dimensity 9000+ çip ve 120 W hızlı şarj destekli 4700 mAh pile sahip olacağı belirtilmiş. Vivo alt markasının iQOO Neo 7'yi Ağustos veya Eylül 2022'de tanıtması bekleniyor. Cihazın fiyatlandırması konusunda ise henüz bir bilginin olmadığını da belirtelim.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2022/08/15/iqoo-neo-7-to-feature-a-better-amoled-display/

• Samsung E5 AMOLED ekrana sahip bir sürü telefon var, neden özellikle bu telefonun ekranı "piyasadaki en iyi ekran" oluyor?

• En iyi ekran olabilir ama en iyi marka adina sahip olmadigi kesin :)

• E5 Amoled'in en iyi sürümünü kullanıyor olabilir eyvallah ama olay ekran değil ki, yazılım desteği noktasında cihaza özel bir farklılık var mı?

misal Redmi K50 Ultra için epey detay verilmişti ama haberde bu seviyede bir detay yok, daha çok ön haber gibi düşünebiliriz. Oppo'nun biraz ders alması lazım anlaşılan.

Model'de bir yerden koyup bir yerden kısmışlar, önceki oppo modelleri gibi bununda haberini okuruz Sahibinden'de getirip kutusuyla satmaya çalışan birileri dışından piyasada göremeyeceğimiz bir model daha geliyor, gelsin bakalım :))

• V4LKyR V kullanıcısına yanıt

Üstelik amoled ve Full HD+ çözünürlük, Deneyimlemek lazım ama sanırım en iyi ekranlar Sony tarafında diye düşünüyorum.

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Minnacık ekranda , 8 k çözünürlüğü olsa bile fark edemeyiz ki. 720P olmasın çünkü genelde TV'ler bile kalmadı, o çözünürlüklerde. Ben Elektronik Teknikeri olmama rağmen 1080p 24 inç monitör kullanıyorum , 1080Ti ile gayet net ve kaliteli gözüküyor. Çünkü inçe göre ideal ekran 20-24 inç arasıdır.

Yaklaşık 7 inç ekrana sahip ; neredeyse dörtte biri kadar monitörümün, bunda 2K ya da 4K denmesini sallamamalısınız. 2K 'yı 1080P'den ayırmak için en azından 27-32 inç arası olması lazım. Altında bir şey almak sadece bütçemizi mahveder. Aynı şey maksimum 17 inç civarı olan , 3080Ti ekran kartlı laptoplar için de geçerli. Bu arada 2K olayı zaten süzme yalandan ibaret , 4K diye adlandırılan çözünürlük gerçekte 2K'dır ama o kısma hiç girmeyelim. Çünkü ben şuan ki değerlere göre zaten belirttim hepsini. 8 inç bir cihaz için bile 1080p gayet idealdir , ekranı TV'ye yansıtırsın falan diye sunuyorlar. Ayrıca elimizle resimleri yakınlaştırırsak kötüleşmesin, diye daha yüksek çözünürlük sunuyorlar sadece. Bunun dışında ekrandan gözümüzün bir çok şeyi ayırt etmesi için, VR başlık gibi yakınlaştırmalıyız ki o zaten gözümüzü mahveder!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 16 Ağustos 2022; 15:49:37 >

• tobepeople kullanıcısına yanıt

Bahsettiğimiz şeyler farklı ama hocam, Benim onu yazma sebebim başlıktaki en iyi ekran denmesi?

Şöyle bir örnek verelim Xperia 1 mark 4 modeli ile kendi kullandığım P40 Pro olsun yan yana aynı videoyu oynatsak hangisi daha iyi görüntü verir sence? Kıyaslamayı telefonlar arasında yapıyorum ben sadece konu bu olduğu için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.