Şimdi Ara

iQURAN PRO 2.3 FULL 7 Dilde Meal 6 DegisIk Hafiz Sesinden Quran Süper

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

mealler

* English Translation by M. Mohsin Khan
    * Other English Translations: Yusuf Ali, Pickthal, Shakir
    * English Translations: M. Mohsin Khan, Yusuf Ali, Pickthal, Shakir
    * Transliteration
    * French Translation
    * German Translation
    * Indonesian Translation
    * Melayu Translation
    * Spanish Translation
    * Turkish Translation

Recitation

* Sheikh Husary (~417 MB)
    * Sheikh Mishary Al-Afasy (~587 MB)
    * Sudais & Saood Shuraim (~412 MB)
    * Abu Bakr Ash-Shaatree (~522 MB)
    * Abdul Basit (~574 MB)
    * Ghamdi (~339 MB)

evet arkadaşlar sonunda calişan bir iquran 2.3 ipa buldum nasil kurduğumu söyleyeyim önce iphonda kurulu olan iquran silin winscp ile baglanın var/mobile/applications takı iquran dosyasını silin yanlız applications taki dosyaları ıyıce kontrol edin bazen 2 veya daha fazla dosya oluşmuş olabilir hepsini silin ve ıphonu kapatıp acın ipa dosyasini itunese atıp kuralım pragramın icinden tüm ses dosyalarını sorunsuz bir şekilde indirebilirsiniz

Ses Dosyalarini Winscp ile Root/var/mobile/applications klasöründe iquran documents klasörüne kopyalayın

download
    http://rahman.fw.nu/downloads/iquran-2-3-full.txt

http://rahman.fw.nu sitesinden alintidir...

• Teşekürler Kardeşim. HArika görünüyor. Denemek lazım...
  • Kuran indiriyorusun telefonuna ama kaçak ve başkalarının hakkını yiyerek ilginç geldi bana.Nese uğraşmıssın emeğin boşa gitmesin teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alleniverson#3

Kuran indiriyorusun telefonuna ama kaçak ve başkalarının hakkını yiyerek ilginç geldi bana.Nese uğraşmıssın emeğin boşa gitmesin teşekkürler.

evet buna katılıyorum...
  • banada ilginç gelen hak ve hukuk Kuran deyince akla gelmesi. halbuki ne olursa olsun hak yenmiş oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: alleniverson#3

Kuran indiriyorusun telefonuna ama kaçak ve başkalarının hakkını yiyerek ilginç geldi bana.Nese uğraşmıssın emeğin boşa gitmesin teşekkürler.

kardesim hak hukuk arayanlara cevabi asagidaki linkte

http://www.sorularlaislamiyet.com/subpage.php?s=show_qna&id=12175&keyword=ticaret
  • quote:

Orjinalden alıntı: alex.

http://www.sorularlaislamiyet.com/subpage.php?s=show_qna&id=12175&keyword=ticaret

Olay şu: Bu program AppStore'dan 7 dolara satılıyor.Onca emek verilmiş,güzel bir program yapılmış.Sen burda onun illegal yollardan paylaşımını yaparak,programı yapan insana zararın dokunuyor ister istemez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7.1 Ses'i 5.1 De Dinlemek ?
    11 yıl önce açıldı
    Tab s 10.5 ve note pro 12.2
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyler benden sölemesi telefondan kuran günahtır.. nasıl kuranı yere koymak günahsa telefondada büyük günah
  • niye günah olsun kie
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vulture.

beyler benden sölemesi telefondan kuran günahtır.. nasıl kuranı yere koymak günahsa telefondada büyük günah

kuranı yere koymak günah değil.
  • KURANI YERE KOYMAK GÜNAH OLMASA(Kİ TARTIŞILIR) BİLE ONA YAPILMIŞ BİR SAYGISIZLIKTIR. AMA CEP TELEFONUNDA BULUNMASINN NE GÜNAHI VAR ONU ANLAYAMIYORUM
  • oooo fetvalar havada uçuşuyor... Hak hukuk sdc dini gereçler üretenler için değil. jb ile kullandığınız tüm programlar içinde bu geçerli...
  • AMA HOCAM ONLAR DA PAHALI PAHALI SATIYORLAR ONLAR DA BİZİM HAKKIMZA GİRİYORLAR. BİZ DE ONLARIN HAKLARINA GİREREK BUNU NÖTRLÜYORUZ Kİ KİMSE SIKINTI ÇEKMESİN DİYE
  • quote:

Orjinalden alıntı: marikanwap

oooo fetvalar havada uçuşuyor... Hak hukuk sdc dini gereçler üretenler için değil. jb ile kullandığınız tüm programlar içinde bu geçerli...

desenize bill gates cennetlik yıllardır win ve office i kaçak kullandık.
  • tabi ya o zaman adam kesin cennetlik
  • Kim cennetlik kim cehemmenlik o kişiyi ilgilendirir. Ama gerçek olan birşey var ki oda kul hakkı. Evet pahalı satıyorlar ama bu onların hakkına girebiliriz anlamına gelmiyor. Hak hukuk herkes için. Nasıl masumun hakkını yemek haksızlıksa, hırsızın hakkını yemekte haksızlık... Sen hırsızın hakkını yersen hırsızdan bi farkın kalmaz zaten...
  • quote:

Orjinalden alıntı: oktayakgoz

quote:

beyler benden sölemesi telefondan kuran günahtır.. nasıl kuranı yere koymak günahsa telefondada büyük günah

annem bana hep küçükken öle derdi,yerin pis olduğunu kuranın orda durmaya layık olmadığını söylerdi,teorik olarakda telefon kulağınıza değiyor burdada pascal teoremi uygulayarak görüorzki telefonda kuran=günah.
  • o telefonun içinde bi program telefonu kulağına götürüyosun veya bt kulaklık kullanıyosun. sonuçta o kuran programı telefonun sesinin geldiği yerde durmuyor kie
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: oktayakgoz

quote:

annem bana hep küçükken öle derdi,yerin pis olduğunu kuranın orda durmaya layık olmadığını söylerdi,teorik olarakda telefon kulağınıza değiyor burdada pascal teoremi uygulayarak görüorzki telefonda kuran=günah.

Bak benden sana saf bir mantık önerisi...banada din öğretmenim derdiki o şey ne olursa olsun seni Allah'a yaklaştırıyorsa sevap,uzaklaştırıyorsa günahtır...unutmaki kimse aziz değil amaç sadece olduğumuzdan daha iyi olabilmek.bir şey yaparken belki bir günah işlersin ama yanında 1000sevap kazanırsın ya da tam tersi de mümkün..ben iphone da Kur'an okumanın kesinlikle yanlış olduğunu düşünmüyorum...ve keşke herkes bu uygulamadan yararlanıp dinden imandan uzaklaşmasasevap işlemenin aslında çok daha kolay olduğunu ve iyi bişeyler yapmanın bukadar katı kurallara sahip olmadığını bir anlasak...siz siz olun olduki içinizden iphone ile Kur'an okumak geliyorsa hiç durmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper_9 -- 13 Haziran 2009; 14:27:51 >

• evet keşke öyle olsa
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.