Şimdi Ara

ßir KaÇ Para Kasma Yöntemleri..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1_:Upgrade : Arkadaşlar hepimiz biliyoruzki cleaver +7 ler logos hariç her serverde çok ucuz ama +8 leri pahalı denilebilir.eğer biraz sermayeniz warsa bikaç tane +7 cleaver alın +8 e basıp satın. bu yoldan çok para kazananlar war arkadaşlar.olmadı sürekli cleaver görevine gidin toplayın ve +8 basmaya çalışın. inanın sonunda çok para akzanacaksınız.

2_:Takı Upgrade : arkadaşlar ben belirli zamanlarda serverimdeki (cypher) bütün +6 dex takıları 500k dan toplar +9 basar yaklaşık bu işten 150m kâr yaparım. sizin serverlerinizdede +6 takıların pahalı olduğunu sanmıyorum. sizde +6 takıları toparlayarak +9 deneyebilirsiniz.

3_:ucuzdan alım pahalıdan satım : arkadaşlar az sermayeylede bu işe girişebilirsiniz. ucuzdan aldığınız malları piyasa fiyatının akışına göre zam ile beraber satabilirsiniz. biraz riski göze alırsanız bunuda başarırsınız.

4_:Toplu alım : arkadaşlar görüyorsunuzki her serverde düpe war. toplu bus alarak pahalıdan satıp paranızı 3 e bile katlayabilirsiniz.tabi düpe işi diğer insanlara zarar verir onun için pek tasvip etmediğim bir yöntemdir.

5_:Savaş Zamanı Lunar Walley De tezgaha hava için konular itemler : arkadaşlar zamanında bn bu işten çok para kazandım diyebilriim. 999m i aldım yanıma. önceden iyi item gördüğm birine önceden tıkladım we ortamın kalabalıklaşmasını bekledim. o kişi hava olsun die +8 ib sini tezgaha koymuştu hemen çektim ve alt+f4 çektim. sonuçta tezgahtan alınan herşey oyun kurallarına uygundur. bunda hile gibi unsurlar yoktur.

bunların içinden ek iyi taktik takı upgrade taktiğidir. ucuzdan aldığınız takılarla harikalar yaratabilirsiniz.
    Bu Dediklerimi İyi Dusunun İşinize Çok Yarayacağından Eminim..!

• bunların çoğu hatta tamamı verilmişti ama sağol emeğe saygı
  • ellerine sağlık güzel ama demişin ki +7 claver ları alın +8 e absın çok kkolayy gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: THEBRAVE
    5_:Savaş Zamanı Lunar Walley De tezgaha hava için konular itemler : arkadaşlar zamanında bn bu işten çok para kazandım diyebilriim. 999m i aldım yanıma. önceden iyi item gördüğm birine önceden tıkladım we ortamın kalabalıklaşmasını bekledim. o kişi hava olsun die +8 ib sini tezgaha koymuştu hemen çektim ve alt+f4 çektim. sonuçta tezgahtan alınan herşey oyun kurallarına uygundur. bunda hile gibi unsurlar yoktur.

Bu yöntemi beyendim kendini beyenmişlere güzel bir darbe olur
    Not:Çokmu acımasızım

• şu savaş zamanı yaptığın iş cok hoşuma gitti yaw arada 999m ye +8 ib aldın yani haa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.