Şimdi Ara

ßir Sorun !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar , Bir arkadaşımın MSN sine Bişiler Yazıorum Eğer O Benim Ekranımı Açık Tutmassa Yazdıklarım Gitmiyor ( Çevrimiçiyken!) , Ama Dier Adreslerden KonuşaBiliyoruz Napabilirim Yardım Lütfen

__________-

Msn Live Var Onda / Rest Attı,Msn Yeniden Kurdu Fayda Yok

• arkadaşın yada sen hangi tür msn kullanıyorsunuz yani 8.00 8.01 7.5 dıscovery
  • Büyük ihtimal discovery varsa ondandır
  • bugünlerde msnde msj gitmeme sorunları çoğaldı
  • discoveryi sil sorun çıkmaz
  • evet baş dada belirtiğim gibi dıscovey den kaynaklanıyo olabilir
  • arkdşlar hersuçu discoverye atıyosunuz benim birçok arkdşım var hiç birininde discoverysi yok bana msj attıklarında bazen gelmiyo bazen hiçbiri gelmiyo bu msn nin sorunu ile ilgili
  • discovery ile bir alakası olduğunu hiç zannetnmiyorum. dün geceden beri ben 10 a yakın arkadaşımla konuamıyorum şuanda aynı şekilde ve hiçbirinde discovery yok ... Listemdeki kimseyle konuşamıyorum dün geceden beri. mesajlarım karşı tarafa iletilemiyor
  • Listemdeki herkesle konuşabiliorum ama sadece 1 kişi ile konuşamıyorum kafayı yedim yaa bu nasıl bişeydir?
  • konuşamıyom derken nasıl yani iletş yazıyonda gitmiyomu
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***Hip-qoH***

bugünlerde msnde msj gitmeme sorunları çoğaldı

ewet bendede çok olmaya başladı bu aralar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fable

konuşamıyom derken nasıl yani iletş yazıyonda gitmiyomu

Ewt iletilemedi diyor ve sadece 1 kişiyle oluyo bu durum.. Dier herkesle çok rahatlıkla konuşabiliorum...
  • quote:

arkdşlar hersuçu discoverye atıyosunuz benim birçok arkdşım var hiç birininde discoverysi yok bana msj attıklarında bazen gelmiyo bazen hiçbiri gelmiyo bu msn nin sorunu ile ilgili

ama bem msn 8.00 kullanıyom hiç böyle problemlerle karşılaşmıyorum
  • Discovery kullanıyomusun peki

quote:

quote:

arkdşlar hersuçu discoverye atıyosunuz benim birçok arkdşım var hiç birininde discoverysi yok bana msj attıklarında bazen gelmiyo bazen hiçbiri gelmiyo bu msn nin sorunu ile ilgili

• Ya da karşıdaki kişi kendisine benim ileti yazmamam için bi program kullanmış olabilir mi? Böyle bi program falan mı var acaba?
  • bendede mevcut hatta başka arkadaşlarimdada msn yine koptu
  • quote:

Discovery kullanıyomusun peki

quote:

quote:

dıscovery s****sen yinede kullanmam biraz kötü kaçtı herhalde zaten msn 7.5 kullanıyodum bazı durumlar olduğu için şimdi o durumlar kalktı ve 8.00

• arkadaşlar bu bi gerçek discovery msn in içine ediyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^^prince^^

arkadaşlar bu bi gerçek discovery msn in içine ediyor

bende discovery yok ancak. bu aralar yazdıklarımın gitmemesi ve bana yazılanların gelmemesi çogaldı..

herkeste bu böyle sanırımm..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.