Arkadaşlar , Bir arkadaşımın MSN sine Bişiler Yazıorum Eğer O Benim Ekranımı Açık Tutmassa Yazdıklarım Gitmiyor ( Çevrimiçiyken!) , Ama Dier Adreslerden KonuşaBiliyoruz Napabilirim Yardım Lütfen
__________-
Msn Live Var Onda / Rest Attı,Msn Yeniden Kurdu Fayda Yok
arkadaşın yada sen hangi tür msn kullanıyorsunuz yani 8.00 8.01 7.5 dıscovery
Büyük ihtimal discovery varsa ondandır
bugünlerde msnde msj gitmeme sorunları çoğaldı
discoveryi sil sorun çıkmaz
evet baş dada belirtiğim gibi dıscovey den kaynaklanıyo olabilir
arkdşlar hersuçu discoverye atıyosunuz benim birçok arkdşım var hiç birininde discoverysi yok bana msj attıklarında bazen gelmiyo bazen hiçbiri gelmiyo bu msn nin sorunu ile ilgili
discovery ile bir alakası olduğunu hiç zannetnmiyorum. dün geceden beri ben 10 a yakın arkadaşımla konuamıyorum şuanda aynı şekilde ve hiçbirinde discovery yok ... Listemdeki kimseyle konuşamıyorum dün geceden beri. mesajlarım karşı tarafa iletilemiyor
Listemdeki herkesle konuşabiliorum ama sadece 1 kişi ile konuşamıyorum kafayı yedim yaa bu nasıl bişeydir?
konuşamıyom derken nasıl yani iletş yazıyonda gitmiyomu
quote:
Orjinalden alıntı: ***Hip-qoH***
bugünlerde msnde msj gitmeme sorunları çoğaldı
ewet bendede çok olmaya başladı bu aralar...
quote:
Orjinalden alıntı: fable
konuşamıyom derken nasıl yani iletş yazıyonda gitmiyomu
Ewt iletilemedi diyor ve sadece 1 kişiyle oluyo bu durum.. Dier herkesle çok rahatlıkla konuşabiliorum...
quote:
arkdşlar hersuçu discoverye atıyosunuz benim birçok arkdşım var hiç birininde discoverysi yok bana msj attıklarında bazen gelmiyo bazen hiçbiri gelmiyo bu msn nin sorunu ile ilgili
ama bem msn 8.00 kullanıyom hiç böyle problemlerle karşılaşmıyorum
Discovery kullanıyomusun peki
quote:
quote:
Ya da karşıdaki kişi kendisine benim ileti yazmamam için bi program kullanmış olabilir mi? Böyle bi program falan mı var acaba?
bendede mevcut hatta başka arkadaşlarimdada msn yine koptu
quote:
Discovery kullanıyomusun peki
quote:
quote:
dıscovery s****sen yinede kullanmam biraz kötü kaçtı herhalde zaten msn 7.5 kullanıyodum bazı durumlar olduğu için şimdi o durumlar kalktı ve 8.00
arkadaşlar bu bi gerçek discovery msn in içine ediyor
quote:
Orjinalden alıntı: ^^prince^^
arkadaşlar bu bi gerçek discovery msn in içine ediyor
bende discovery yok ancak. bu aralar yazdıklarımın gitmemesi ve bana yazılanların gelmemesi çogaldı..
herkeste bu böyle sanırımm..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme