Şimdi Ara

İrade Terbiyesi okuyan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu kitabı alıp okumayı düşünüyorum etkisi olur diyen de var ne bekliyorsun bir kitaptan diyen de. okuyan faydalanan var mı varsa hangi yayınevi tavsiye edersiniz bilinen yayınevlerinde bulamadım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• pdfdrive2.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 sf okudum boş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mantıklı bulduğum fikirler var kitapta ama ilerledikçe bastırılmış yaşlı dindar bir adamın gençlere vaaz vermesine dönüyor cümleleri. İradeli olmaya niyeti olan birini de nefret ettirir, o derece eski bir zihnin ürünü.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • barryallenn kullanıcısına yanıt
    hadi ya. ben de cidden faydası olur diye düşünüp okuyacaktım. var mı mantıklı bulduğunuz kitaplar iradeyle ilgili hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • "İrade Terbiyesi". Aynı kitap ne çok kişinin ilgisini çekmiş forumda. Bunun sebebini merak ediyorum gerçekten. Ben en son siparişimde kargo masrafı ödememek için sepetime kitap eklerken almıştım. Sırada bekleyen çok kitap var ve okur muyum bilmiyorum. Ama ben birkaç ay önce "irade" yazıp kitap ismi aratmıştım ve oradan aklımda kalmıştı bu kitap.

Sizlerin nasıl oldu da ilginizi çekti?

• barryallenn kullanıcısına yanıt

Kitabın adını "nefsi terbiyesi" yapsalar her kesime satamayacaklar ultra muhafazakar kesime satacaklar, bari "irade terbiyesi" yapalım da daha çok satalım mı dediler ne artık.

İnsanların inceyi görüp "terbiye" kelimesinin geçtiği şeylere dikkatli yaklaşması lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

Bakayimmi sence

• yıgıdo5858 kullanıcısına yanıt
    Bos kitap ilk 100 sfyi atla en azindan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobidik kullanıcısına yanıt

Bana dershane hocam önermişti ama biraz okuyup sıkılmıştım ağır bir dili vardı. İnternetten e kitap olarak bulduğum için eski basımdı belki yeni basımı daha anlaşılır olabilir bilemiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.