Şimdi Ara

İradeli olmadan iradeli nasıl olunur (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Accelerationism sadece toplumsal süreç değil bilginin işlenme süreci şeklinde de düşünülebilir.Deleuze'un atomik bireylerini ödünç aldığımızı düşünelim ve norönlara uygulayalım.Entropiye boğun eğen insanın tıpkı yaşlanan yıldızın git gide ağırlaşması gibi kontrollü stress yani yüksek entropi durumda üretken olabileceği.Çok stress bilgileri paramparça ederken sıfır noktası senaryosunda uzun yaşamaya ama replikasyona dayalı yaşam tarzı sürmeye mahkumlardır

Büyük filozofların tek magnum opusu vardır iki değil.Üretmek için yaşayan işlem makineleridir çünkü onlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-596C9B846

Bu mesaj silindi.
    Diyalektiği izah eden sen değil miydin ? Totolojik önermelerin yinelemeden ibaret olduğu nereden çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 12 Eylül 2020; 14:15:44 >
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    O zaman uzun zaman geçti ki atılan yorumları unuttum

Mantıksal önerme ortaya attıysam kabul edicem
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ne ? Allah yok mu dedin.Mücahitler göreve

Konu ''kıta'' olunca hemen trollüğe geçiyorsun.İlla 21.yy felsefesinin konu başlıklarından problematik mi seçeceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 12 Eylül 2020; 14:35:20 >
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Epistemik içselcilik
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Swinburne falan oku.Demir toplar.Okumazsan anlayamazsın
  • Ayn randın negatifiyim ben.İkimizde ''objektivist'' lakin o insan benliğinin kendisinden mantık türetirken ben mantıktan alınanı yani insanı mantığa geri veririm.Tıpkı marxın hegele yaptığını ayn randa yaptım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.