|
İran Cumhurbaşkanı'nın düşen helikopterini Akıncı İHA buldu! Yaşananlara dair tüm detaylar!
-
-
iranda tum haber kanallarinda kendilerinin buldugunu soylediler ama :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Birinin ölümü üzerinden pay çıkarmak ne kadar doğru bilmem ama kişilerden bağımsız olarak Türkiye adına çok büyük reklam oldu.
-
3 helikopterin 1'inin düşmesi az biraz saçma
Cumhurbaşkanı ve bakanı aynı yere koyup, kötü hava koşullarında helikopter ile nakil etmek daha bir saçma
Ya İran devleti vazgeçti ikisinden de ya da emir komutada yetkili birine paralar yatmış israilden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 20 Mayıs 2024; 11:38:46 >
-
kanadı malı değil mi bunlar? motoru hangi firma üretiyor?
-
Ay yıldız rotası çizmek filan ne kadar saçma, boş iş olmuş.
Oraya yardım için gidiyorsun, ay yıldız filan çiziyorsun.
Bu kimin kafasıysa bravvo.
Müthiş iş. Plaket filan versinler.
-
Bunu da dert edinmezsin be arkadaş
Gören de pen.s çizdi sanacak
Yer pilotu olsam, senin şu mesajı görsem, her iniş öncesi bayrağımızı çizerim bir süre, sırf sana inat olsun diye :) :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aklıma gelmişti bizim ihalar bulabilir aslında diye ama yanmış bitmiş ondan sonra bulmak da çok bişey ifade etmemiş. tabi o kadar saat bir ülkenin cumhurbaşkanını bulamaması ayrı bir facia.
-
Üzücü bir durum ama Akıncı için harika bir PR oldu desek yanlış olmaz. Ülkemizin yüksek teknoloji üreten şirketlerinin değeri bir kez daha kanıtlanmış oldu.
Ucuz vede etkili hava araçları emeği geçenlerden vede Bayraktar ailesinden Allah razı olsun.
-
Geldi ümitsiz vaka aynen kardeşim kanada malı sen bu kafayla devam et😄
Türk bayrağı zoruna gitmiş o ihtiyarın aldırış etmeyin kendisinin Türk'e karşı alerjisi var zaten.
-
Ya merak ediyorum herhangi bir heykel gördüğünde heykel fabrikası var mı, heykel malzemesi yerli mi heykeltraş yerli mi, heykele bu kadar para verilir mi diye soruyor musun.
-
Ukrayna malı
-
Heykeltıras Almanmıs ismi Herkel ben de Randolf
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 20 Mayıs 2024; 12:43:18 > -
Tabi soruluyor. Mesela akp belediyeleri sürekli ilçelere heykel dikiyor. Dindarım deyip heykel sevicilik neyin nesidir? Ayakkabı, rabia eli, karpuz içinde çocuk falan dolu var.
-
Dinozor heykeli bile vardı
Bunu da dert edinmezsin be arkadaş Gören de pen.s çizdi sanacak Yer pilotu olsam, senin şu mesajı görsem, her iniş öncesi bayrağımızı çizerim bir süre, sırf sana inat olsun diye :) :) |
Türk bayrağı zoruna gitmiş o ihtiyarın aldırış etmeyin kendisinin Türk'e karşı alerjisi var zaten. |
Ya merak ediyorum herhangi bir heykel gördüğünde heykel fabrikası var mı, heykel malzemesi yerli mi heykeltraş yerli mi, heykele bu kadar para verilir mi diye soruyor musun.
|
Üzücü bir durum ama Akıncı için harika bir PR oldu desek yanlış olmaz. Ülkemizin yüksek teknoloji üreten şirketlerinin değeri bir kez daha kanıtlanmış oldu.
|
Ucuz vede etkili hava araçları emeği geçenlerden vede Bayraktar ailesinden Allah razı olsun.
|
Ay yıldız rotası çizmek filan ne kadar saçma, boş iş olmuş. Oraya yardım için gidiyorsun, ay yıldız filan çiziyorsun. Bu kimin kafasıysa bravvo. Müthiş iş. Plaket filan versinler. |
iranda tum haber kanallarinda kendilerinin buldugunu soylediler ama :)
|
Geldi ümitsiz vaka aynen kardeşim kanada malı sen bu kafayla devam et😄
|
Ne israfı be saçmala. Bayrak için ölürüz biz. Bi depo yakıtlamı tasarruf olacak.
|
Benzer içerikler
- telefonu webcam olarak kullanma
- netflix üyelik
- aynı hanede ikamet eden kişi silme
- whatsapp hesap silme
- silo 2. sezon kaç bölüm
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X