Şimdi Ara

İran Cumhurbaşkanı'nın düşen helikopterini Akıncı İHA buldu! Yaşananlara dair tüm detaylar! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
2
Favori
6.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İyidir de pek anlayamadım.

Yunan medyasından mısın? İran Cumhurbaşkanı'nın düşen helikopterini Akıncı İHA buldu! Yaşananlara dair tüm detaylar! 

• İran bu haberi yalanladı. Kendileri bulmuşlar helikopteri. Yine yalan algı peşinde bazıları. Hayatları yalan dolan.İran Cumhurbaşkanı'nın düşen helikopterini Akıncı İHA buldu! Yaşananlara dair tüm detaylar! 

• Evren7 kullanıcısına yanıt
    Bu şahsın dediğinin haber kaynağını araştırdım, malum örgüt bağlantılı r ile başlayan şarlatan site çıktı. BLOK.
    Konu toplu blok konusu bu arada.
    Bu şahısta eski üyelik görüldüğü gibi. Hesapların satılıp satılmadığını DH yönetiminin kontrol etmesi gerekiyor artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 21 Mayıs 2024; 09:22:52 >

Birilerine 19 Mayıs'ta damadın İHA'sının Türk Bayrağı çizmesi çok ağır gelmiş İran Cumhurbaşkanı'nın düşen helikopterini Akıncı İHA buldu! Yaşananlara dair tüm detaylar! 

İran Cumhurbaşkanı'nın düşen helikopterini Akıncı İHA buldu! Yaşananlara dair tüm detaylar!
  • venomboy_85 kullanıcısına yanıt
    Siyasal islamcıları sevmem. Onlar gerçek Türk bile değiller. Soyunu araştır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

Atatürk'ü heykel olarak ilişkilendirmen çok acı, Atatürk bu milletin ortak değeridir. ama heykellere bu değeri ben vermiyorum. kıyaslanamaz bile

• Adamlar gevur icatları ile övünüyorlar. Yok bayrak çizmiş yok şey çizmiş. :)))

• Yozgattaki motor fabrikasını buldum.
    Yazılımı da çorumda sanayi de yapılıyormuş.
    Hüülloooğğğ reyizimiz çok yaşa.

• CleanCoders C kullanıcısına yanıt
    Yobaz hocam bunlar. Tarikat marikat işlerini kovalıyorlar. Pek bir şey bekleme.

Onlar seni çok seviyor kanka İran Cumhurbaşkanı'nın düşen helikopterini Akıncı İHA buldu! Yaşananlara dair tüm detaylar! 

Kendi finanse ettiği Ar-Ge faaliyetleriyle Türk havacılık ve savunma tarihinde ilklere imza atan ve Türkiye'de %93 yerlilik oranına ulaşan Baykar, İnsansız Hava Araçları alanında dünya çapında en ileri teknolojik sistemleri geliştirmeye devam etmektedir.

Doğru bilgi ağır gelir İran Cumhurbaşkanı'nın düşen helikopterini Akıncı İHA buldu! Yaşananlara dair tüm detaylar! 

• Heron vardı israilden alınan onlar ne oldu acep

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Senin bu yazdıklarına bakınca, senin soyonu özetliyen Teyfik hocamın bi şiiri geldi aklıma. “Geldikleri gibi gitmediler”

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4yashiro -- 21 Mayıs 2024; 10:17:6 >

Ben de Ukraynalı üretilenlerle olan yeni anlaşma iptal edildi sandım İran Cumhurbaşkanı'nın düşen helikopterini Akıncı İHA buldu! Yaşananlara dair tüm detaylar! İran Cumhurbaşkanı'nın düşen helikopterini Akıncı İHA buldu! Yaşananlara dair tüm detaylar!  ... Ukrayna motorları malum aktif bu işin kompedanı da .

Yunan değil. Has Türkiye içindenim.

Eskişehir'de üretiliyor kanka

Sana yanlış bilgi vermişler İran Cumhurbaşkanı'nın düşen helikopterini Akıncı İHA buldu! Yaşananlara dair tüm detaylar! 

Yazılımda İstanbul'da

İran Cumhurbaşkanı'nın düşen helikopterini Akıncı İHA buldu! Yaşananlara dair tüm detaylar!

İran Cumhurbaşkanı'nın düşen helikopterini Akıncı İHA buldu! Yaşananlara dair tüm detaylar!teı
    TEI - TEI-PD170 Turbodizel Havacılık Motoru
    https://www.tei.com.tr/urunler/tei-pd170-turbodizel-havacilik-motoru

• Mağara nasıldı kanka?

Montajı herkes heryerde yapar ...

• smart1978 kullanıcısına yanıt

Ukrayna ile savunma sanayinde olan anlaşmalar ve ortak üretimleri görmezden gelip yorum yapmak veya tam tersi

Ülkemiz içerisinde yapılan yerli motorları görmezden gelerek sadece Ukrayna üretim motorlar üzerinden itibarsızlaştırma yapmak pek olmuyor o bakımdan

Yunan değil. Has Türkiye içindenim.

O zaman sıkıntı. Üzüldüm senin adına. Has olması ekstra üzdü İran Cumhurbaşkanı'nın düşen helikopterini Akıncı İHA buldu! Yaşananlara dair tüm detaylar! 

• smart1978 kullanıcısına yanıt

"Montajı herkes heryerde yapamaz" dediğim yer neresei gösterebilir misin?

Fakat konumuz montaj değil. Lütfen konumuzdan sapmayalım İran Cumhurbaşkanı'nın düşen helikopterini Akıncı İHA buldu! Yaşananlara dair tüm detaylar! 

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.