Şimdi Ara

İran'dan İsrail'e 100 balistik füze ve seyir füzesi ateşlendi. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
2.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Abd nin savaş gemileri de savunma yardımı yapmış iran ın zarar vermiş olma ihtimali bile düşük.
    O savaş gemileri çok yakın zamanda kimle tatbikat yaptı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvMüdüresiii -- 2 Ekim 2024; 14:29:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ruff N Tumble kullanıcısına yanıt

Öyle değil işte, kara operasyonuyla İsrail'i domine ederlerse bunlardan her şey beklenir.

Nası USA atomu yolladı ve kimseye hesap vermedi bu yahudilere de hesap sorabilecek kimse yok.

• Rindaman kullanıcısına yanıt

ABD Dünya'nın öbür ucuna attı. Bunlar kendi sınırlarında atabilir mi sence?

• Ruff N Tumble kullanıcısına yanıt

İran'a atabilir. Dibindekileri radyasyondan dolayı vurmayabilir ama adamlar İran'ın zaten etraftaki herkesi bunlara çullandırdığını biliyor.

Terörü finanse edenin onlar olduğunu da söylüyorlar.

Çok darlanırsa ben inanıyorum ki atar, özellikle savaş kaybetme noktasında Tahran'ı indirebilir.

• Bir kez daha gorulduki Israil
    iranin sevgilisidir. Dun yaptiklari saldirida dahi zarar goren Filistinli ve Lubnanli olmustur. Iran Kocasini yani Hizbullahi sevgilisine yani Israile satmistir. Karizmasi cizilen Iranin rahatlamasi icin Israil saldiriya goz yummustur. Her iki ulkede birbirinin varlik sebebidir ve zarar vermezler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Navi kullanıcısına yanıt

biz o kadar şehit verirken, iran'ın duygu ve ideolojileri ne durumdaydı? onlar gibi içimizdeki gerçekleri gizleyip, duygularımıza ket mi vuralım, yani samimiyetsiz mi davranalım? iran'ın kendisine faydası yok, islam alemine nasıl olacak, ben gerçekten merak ediyorum. daha geçenlerde, eline yunan basımı bir kitap alan ve alakasız bir şekilde türkler için yorum yapan iranlı kimdi? en tepedeki kişiydi. neyse iran'ı anlatmaya gerek yok. elin oğlu birbirini kırıp geçirdiği halde bugün adeta tek millet olmuşlar. iran ise imkan bulsa sırtımızdan hançer bile vurur. aklı hala eskilerde kalmış.. https://dergipark.org.tr/en/download/article-file/2039683

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt

İran konusunda düşüncelerimiz benziyor. Onlar sözde islam devleti olmasına politikalarını islama göre değil çıkarlarına göre belirliyorlar. Azerbaycan, ermenistan sorununda bu göründü. Bunlar bizim kardeşimiz demediler.

Türkiye ile Azerbaycan arasında koridor açılmasına onlar da karşı mesela.

Yıllarca pkk'ya destek verdiler.

Dolayısıyla benim söylediğimde birşey yok. Biz de ülke çıkarlarını ön planda tutmalıyız daima diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.