Şimdi Ara

İran-İsrail gerilimi yine Bitcoin yatırımcısını vurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İran-İsrail gerilimi yine Bitcoin yatırımcısını vurdu
    Geçtiğimiz yıldan bu yana İsrail odağında Orta Doğu bölgesinde yaşanan gerilim son dönemde yeni bir yöne doğru evriliyor. Sadece Filistin değil Lübnan ve Suriye topraklarında konuşlu Hizbullah grupları ile savaşa tutuşan İsrail, şimdi de İran ile gerilim yaşıyor. 

Füzeler Bitcoin yatırımcısını vurdu

Faiz indiriminin ardından geçen hafta 66 bin dolar seviyesini geçerek yeni yükselişler için yatırımcıyı umutlandıran Bitcoin, gerilimden nasibini aldı. Saldırıların başlaması ile birlikte düşüşe geçen Bitcoin, dün İran tarafından füze saldırısı yapılması sonrasında iyice dibe vurdu. 

Ayrıca Bkz.Dev hoparlörlü Nubia Music duyuruldu: İki kulaklık girişi var

Bir haftada yüzde 10 kayıp yaşayan Bitcoin 60 bin dolar seviyelerine kadar geriledi. Tarafların saldırılara ara vermesi sonrasında biraz toparlanarak 61 bin doların üzerine kendisini attı. Düşüş esnasında altcoinler ise çok daha büyük düşüşlere sahne oldu. Eylül-Ekim aylarında rahat bir nefes almayı bekleyen yatırımcının da eli yine boş kaldı. 

• İsrail’in sahadaki başarısının sırrı İran istihbaratından bilgi alması. Atılacak her adım rapor ediliyor, koordinatlar sızdırılıyor. İsmail Heniye odasının camından giren füzeyle şehit edildi. Nerede? Tahran’da!

İşleri güçleri şov, boş arsalara maytap atıyorlar, siyonist o kadar emin ki siren bile çalmıyor.
    Tahran, Husileri de maceraya itti, sivil gemileri vurup iş açacaklar başlarına. Yemen’in işgali için bahane hazır, kaldı ki fevkalade stratejik bir noktada. Hâlbuki ülkede Sünniler ekseriyette, Şiiler azınlıkta. Füze kimlik sormuyor ama.

Tahran, yolsuzluktan yargılanacak Netanyahu’yu mahkemeden kurtardı. Filistinliyi canavarın kucağına attı. Bize karşı da tavrı hasımca. Azeri’nin, Türkmenin karşısında, Ermeni’nin, PKK’nın yanında.

İçimizden bazıları toz kondurmuyor o başka.
  • İsrail’in sahadaki başarısının sırrı İran istihbaratından bilgi alması. Atılacak her adım rapor ediliyor, koordinatlar sızdırılıyor. İsmail Heniye odasının camından giren füzeyle şehit edildi. Nerede? Tahran’da!

İşleri güçleri şov, boş arsalara maytap atıyorlar, siyonist o kadar emin ki siren bile çalmıyor.
    Tahran, Husileri de maceraya itti, sivil gemileri vurup iş açacaklar başlarına. Yemen’in işgali için bahane hazır, kaldı ki fevkalade stratejik bir noktada. Hâlbuki ülkede Sünniler ekseriyette, Şiiler azınlıkta. Füze kimlik sormuyor ama.

Tahran, yolsuzluktan yargılanacak Netanyahu’yu mahkemeden kurtardı. Filistinliyi canavarın kucağına attı. Bize karşı da tavrı hasımca. Azeri’nin, Türkmenin karşısında, Ermeni’nin, PKK’nın yanında.

İçimizden bazıları toz kondurmuyor o başka.

• Bitcoin = Çiftlik Bank

Kumarda birinin kazanması için birinin kaybetmesi lazım. eğer Bitcoin den para kazandıysanız bilin ki biri para kaybetti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 2 Ekim 2024; 11:52:52 >
  • Ulan İran, İsrail yerine beni mi izleyip istihbarat topluyordun. İyi ki alım yaptım. Ayşe tatile çıksın gibi DreamSs alım yaptı şifresiyle füzeleri ateşledin namızsız vicdonsız... 2 saat erkenden ateşlesen ne olurdu???

• yatırımcı değil kumarbaz olarak değiştirilse hiç sırıtmaz.

• Bitcoin son 8 senedir birisi birsey yapsa da dususu bahane etsem diye bekliyor zaten. Bir devlet baskaninin ayagi kaysa dusuyor bu sayede cukka.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merkeziyetsiz, sahipsiz denen coini birileri istediği gibi düşürüp istediği gibi çıkarıyor. Bu sürtüşme uzun vade bitmeyeceğinden ötürü pek bir yükseliş beklenmez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "İyice dibe vurdu" ifadesini kullanan bir yazıyı, bu piyasayı ciddi olarak takip eden biri asla kullanmaz,.bu yazı da pek ciddiye alinmaz. Dip neresi bitcoin için, %10 değer kaybı dip olmuyor, olmaz da. 2019 yılından itibaren oluşan grafiğe bakarsaniz 3k ve 15k diplerini görürsünüz. Günlük, haftalık, aylık düşüşler teknik analiz için anlamlıdır, uzun dönem yatırımcı için ciddi bir anlamı olmaz.

İran-İsrail gerilimi yine Bitcoin yatırımcısını vurdu

• DH gibi bir teknoloji forumunda dahi Bitcoin'i tanımadan, çalışma mantığını anlamdan yapılan yorumları gerçekten yadırgıyorum.

Bitcoin'in merkeziyetsizliği demek, fiyatının global ekonomik, jeo-politik ve sosyal olaylardan etkilenmeyeceği anlamında bir merkeziyetsizlik değildir. Sonuçta Bitcoin yatırımcıları da yukarıda saydığım olaylardan etkilenmekte ve bu da alım satım davranışlarına yansımaktadır.

Bitcoin'in merkeziyetsizliğinin demek, sınırlı arzının ve çalışma şeklinin merkeziyetsizliğini ifade eder. Bitcoin'in çalışmaya devam edebilmek için belirli bir kişiye, belirli bir guruba ve belirli bir şirkete ihtiyacı yoktur. Kimse kafasına göre Bitcoin basamaz toplam arzı artıramaz veya düşüremez. Bunu Satoshi Nakamoto bile yapamaz. Merkeziyetsizlikten kasıt budur.

İyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuksek -- 4 Ekim 2024; 0:42:53 >

• vurdu dediğin 60000$'ı taban yaptı, esas BİST BATTI

• Sifirlandim

460 dolardan İran-İsrail gerilimi yine Bitcoin yatırımcısını vurdu

10 dolar vardi oda gitti

Kaldiracta kaybetmek boyle birsey spota laf ediyorlar halen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 4 Ekim 2024; 3:17:8 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Stones kullanıcısına yanıt

bitcoin diye bir şey yok kardeşim

dünyadaki kumar parası o kadar büyüdü ki aklamak için mecburen böyle bir şey uydurdular

kimse kimseye bedava bir şey vermez

emek yok zahmet yok neye göre inip çıktığı belli değil

oturduğun yerden hiçbişey yapmadan bitcoin aldım aaa para kazandım diye bir şey yok

• yuksek kullanıcısına yanıt

Kendi cevabınızın içinde soru işaretleri bırakıyorsunuz. Sonuçta bu manipüle etmeye açık mı? Açık. Elon musk milyarlarca dolar manipüle ederek servetine servet kattı.

Yok o basamaz, bu basamaz demekle iş bitmiyor. Bu zaten bilinen bir şey. Benim demek istediğim güvenli yatırım aracı değil. İnsanları çok kolay kandırma platformu. İşi bilmeyenin parasını cukkalama platformu. Çubukları çiziyorlar, yok şurayı geçerse böyle olur, buraya düşerse böyle olur, adam aylardır çalışıyor, birisi savaş yapınca ne oldu o çalışmalar işe yaramıyor.

• anasını satayım zaten ne olsa kriptoyu vuruyor ajkhfkahfjkakjf allahtan zamanında çıkmışım asdjfakjfbjksn

• Amerika'da odun işçisi mike amcanın kedisi ölse değer kaybedecek 2 şey var. Biri bitcoin diğerini bildiniz zaten günlük kaybediyor. Hiç olmazsa bitcoin geri topluyor ama bugün ama 2 yıl sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 5 Ekim 2024; 0:55:10 >
  • beni vuran olmadi, bunu da kara cevirdik

• Stones kullanıcısına yanıt

Dünyada az ya da çok manipüle edilemeyen finansal enstrüman yoktur.

İşin kısa ve öz cevabı: Merkeziyetsiz olan Bitcoin'in fiyatı değil altyapısıdır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.