|
Bildirim
Bitcoin = Çiftlik Bank
Kumarda birinin kazanması için birinin kaybetmesi lazım. eğer Bitcoin den para kazandıysanız bilin ki biri para kaybetti. |
İsrail’in sahadaki başarısının sırrı İran istihbaratından bilgi alması. Atılacak her adım rapor ediliyor, koordinatlar sızdırılıyor. İsmail Heniye odasının camından giren füzeyle şehit edildi. Nerede? Tahran’da!
İşleri güçleri şov, boş arsalara maytap atıyorlar, siyonist o kadar emin ki siren bile çalmıyor. Tahran, Husileri de maceraya itti, sivil gemileri vurup iş açacaklar başlarına. Yemen’in işgali için bahane hazır, kaldı ki fevkalade stratejik bir noktada. Hâlbuki ülkede Sünniler ekseriyette, Şiiler azınlıkta. Füze kimlik sormuyor ama. Tahran, yolsuzluktan yargılanacak Netanyahu’yu mahkemeden kurtardı. Filistinliyi canavarın kucağına attı. Bize karşı da tavrı hasımca. Azeri’nin, Türkmenin karşısında, Ermeni’nin, PKK’nın yanında. İçimizden bazıları toz kondurmuyor o başka. |
yatırımcı değil kumarbaz olarak değiştirilse hiç sırıtmaz.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 2 Ekim 2024; 11:52:52 > |
|
|
Bitcoin son 8 senedir birisi birsey yapsa da dususu bahane etsem diye bekliyor zaten. Bir devlet baskaninin ayagi kaysa dusuyor bu sayede cukka. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merkeziyetsiz, sahipsiz denen coini birileri istediği gibi düşürüp istediği gibi çıkarıyor. Bu sürtüşme uzun vade bitmeyeceğinden ötürü pek bir yükseliş beklenmez. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuksek -- 4 Ekim 2024; 0:42:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
vurdu dediğin 60000$'ı taban yaptı, esas BİST BATTI |
bitcoin diye bir şey yok kardeşim dünyadaki kumar parası o kadar büyüdü ki aklamak için mecburen böyle bir şey uydurdular kimse kimseye bedava bir şey vermez emek yok zahmet yok neye göre inip çıktığı belli değil oturduğun yerden hiçbişey yapmadan bitcoin aldım aaa para kazandım diye bir şey yok |
Kendi cevabınızın içinde soru işaretleri bırakıyorsunuz. Sonuçta bu manipüle etmeye açık mı? Açık. Elon musk milyarlarca dolar manipüle ederek servetine servet kattı. Yok o basamaz, bu basamaz demekle iş bitmiyor. Bu zaten bilinen bir şey. Benim demek istediğim güvenli yatırım aracı değil. İnsanları çok kolay kandırma platformu. İşi bilmeyenin parasını cukkalama platformu. Çubukları çiziyorlar, yok şurayı geçerse böyle olur, buraya düşerse böyle olur, adam aylardır çalışıyor, birisi savaş yapınca ne oldu o çalışmalar işe yaramıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
anasını satayım zaten ne olsa kriptoyu vuruyor ajkhfkahfjkakjf allahtan zamanında çıkmışım asdjfakjfbjksn |
Amerika'da odun işçisi mike amcanın kedisi ölse değer kaybedecek 2 şey var. Biri bitcoin diğerini bildiniz zaten günlük kaybediyor. Hiç olmazsa bitcoin geri topluyor ama bugün ama 2 yıl sonra. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 5 Ekim 2024; 0:55:10 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dünyada az ya da çok manipüle edilemeyen finansal enstrüman yoktur. İşin kısa ve öz cevabı: Merkeziyetsiz olan Bitcoin'in fiyatı değil altyapısıdır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |