Şimdi Ara

Dostum Trump: ABD, Gazze'yi 'devralacak', Gazzeliler başka yere yerleşmeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ABD Başkanı Donald Trump, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile yaptığı basın toplantısında ABD'nin Gazze'de "yönetimi devralacağını", burada yaşayanların başka bir yere yerleşmesi gerektiğini söyledi.

Gazze'nin on yıllardır bir "ölüm ve yıkım sembolü" olduğunu ve bugün "bir yıkım sahasına" benzediğini söyleyen Trump, Gazzelilerin şu an başka bir alternatifleri olmadığı için orada kaldığını öne sürdü: "Gazze şeyi bugüne kadar işlemedi. Gazze konusunda diğerlerinden daha farklı düşünüyorum.

"İyi, yeni, güzel bir toprak parçası almalılar ve bazı kişiler de onun inşası, güzel ve yerleşilebilir olması için para vermeli.

"Başka bir yere ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Daha güzel bir yere insanları kalıcı olarak yerleştirebiliriz."

https://www.bbc.com/turkce/articles/cglyd0x3286o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 5 Şubat 2025; 12:45:27 >

• trump seçildiğinde eyidir eyi ortadoğuya barış gelecek diyen troller ne diyecek acaba. adam resmen israilin gazzeyi almasına yeşil ışık yaktı. gazzeliler neden batı şeriaya değil de "çevre" ülkelere gönderilecek? o "çevre" ülkelerden birinin yetkilisi zaten bu konunun da altlığını yapmaya başlamıştı zaten. israilin resmi başkentini kudüs olarak tanıyan ilk abd başkanının hayırlı bir şey demesini mi bekliyorlardı yoksa?

ciddi ciddi 7 ekim saldırısının yapılmasına göz yumulduğunu düşünmeye başladım. haması saldırının başarılı olup esir pazarlığı aracılığıyla pek hasar olmadan anlaşılacağına inandırmış birileri fakat israil 1000 ölü ve bir kaç yüz esirle hem hamasın üst kademesini yok etti, hem lübnan hizbullahını paket etti, iranı bir hayli pasifize edip esadın da ipini çekti. üstüne de gazzeyi yerle bir edip gazze halkını abd başkanı aracılığı ile sürüp kendi topraklarına katmaya hazırlanıyor.

Son yaptırım kararları ve Netanyahu'nun ABD ziyareti ile Ortadoğu'da bayağı değişimler olacak. İran kıstırıldı, "Suudi Ameri- pardon, Suudi Arabistan İsrail ile normalleşme istiyorsa Filistin devletinin kurulmasını talep etmeyecek" dedi Trump Bey. Realizm politikası ile herkes alacağını alacak belli ki. Son apoÇ olayları başta olmak üzere ülkemizde de ciddi bir şeyler olacak bu dört yıl içerisinde, ama bizim lehimize olmayacağı aşikâr. Forumdaki 0zkhank gibi troller de yıllar sonra "Kandırıldık" diyecek. Klasik CİA-sal İslam.

• trump seçildiğinde eyidir eyi ortadoğuya barış gelecek diyen troller ne diyecek acaba. adam resmen israilin gazzeyi almasına yeşil ışık yaktı. gazzeliler neden batı şeriaya değil de "çevre" ülkelere gönderilecek? o "çevre" ülkelerden birinin yetkilisi zaten bu konunun da altlığını yapmaya başlamıştı zaten. israilin resmi başkentini kudüs olarak tanıyan ilk abd başkanının hayırlı bir şey demesini mi bekliyorlardı yoksa?

ciddi ciddi 7 ekim saldırısının yapılmasına göz yumulduğunu düşünmeye başladım. haması saldırının başarılı olup esir pazarlığı aracılığıyla pek hasar olmadan anlaşılacağına inandırmış birileri fakat israil 1000 ölü ve bir kaç yüz esirle hem hamasın üst kademesini yok etti, hem lübnan hizbullahını paket etti, iranı bir hayli pasifize edip esadın da ipini çekti. üstüne de gazzeyi yerle bir edip gazze halkını abd başkanı aracılığı ile sürüp kendi topraklarına katmaya hazırlanıyor.

• Son yaptırım kararları ve Netanyahu'nun ABD ziyareti ile Ortadoğu'da bayağı değişimler olacak. İran kıstırıldı, "Suudi Ameri- pardon, Suudi Arabistan İsrail ile normalleşme istiyorsa Filistin devletinin kurulmasını talep etmeyecek" dedi Trump Bey. Realizm politikası ile herkes alacağını alacak belli ki. Son apoÇ olayları başta olmak üzere ülkemizde de ciddi bir şeyler olacak bu dört yıl içerisinde, ama bizim lehimize olmayacağı aşikâr. Forumdaki 0zkhank gibi troller de yıllar sonra "Kandırıldık" diyecek. Klasik CİA-sal İslam.

• başkan dediğin böyle olur

daha geleli 1 ay olmadı adam herkesin takkesini düşürdü ne dediyse yaptı

sözde gazze'yi çok seven üzülen siyasetçiler ne olduysa artık israil ile ilişkileri düzeltmeye başladı, terör örgütü başını çıkarma entrikalarına girdi :D

• 1.8 milyonun daha geleceği yer belli oldu hadi bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ry4n kullanıcısına yanıt

Hakan Fidan:

“Belli miktarda Filistinlinin Filistin topraklarında kalmaması şartı var.

Bu kardeşlerimizin serbest bırakıldıktan sonra belli ülkelerde ağırlanması söz konusu. Türkiye de gelen talep üzerine olumlu bir tavır gösterdi.”

• headdhunterr H kullanıcısına yanıt
    Kısacası tüm filistinliler Türkiyeye gelse ve o topraklar israile kalsa kabul edeceğiz, ben asıl seçmenleri bu konuyu nasıl savunacak merak ediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Amerika madem çok istiyor gitmek isteyenlere vatandaşlık versin omg?

Biraz adil olsanıza

Hamas kabul etmez bunu ama sonuna kadar savaşırlar tüm şehir dümdüz oldu zaten oradaki insanlar ölümden bile korkmaz psikolojiye girdi çoktan

• Trump avcunu yalar. Hapishane kaçkını teröristleri alacak kadar vatan haini birini bulamaz.

• adnansetek kullanıcısına yanıt

Hiç sorun yaşamazlar. Olabilecek her şey defalarca oldu. Umurlarında değil çünkü herkes birbirinden nefret ediyor. Çok iyi işlediler bunu. 3 kişi bir araya gelse bölünecek sebep buluyor.

• EmuDev E kullanıcısına yanıt
    Alacak biri belki çoktan hazırdır

• 10 küsür gün önce yabancı medyaya düşmüştü zaten. ABD Mısır ve Ürdün’e korkunç bir rakam önermiş. Filistinlileri (ki zaten Filistin halkı zaten Ürdünlü ve Mısır halklarının karışımından ortaya çıkmış suni bir halktır) almaları karşılığında ABd bu ülkeleri paraya boğmayı önermiş. Ayrıca filistinliler için yaşam alanları, evler, okullar vs yapmayı da öneriyorlar bu ülkelerde

• Donald Trump: “Suudi Arabistan, israil ile normalleşme karşılığında Filistin devletinin kurulmasını talep etmeyecek.”

• Dostum Trump: ABD, Gazze'yi 'devralacak', Gazzeliler başka yere yerleşmeli
    Dostum Trump: ABD, Gazze'yi 'devralacak', Gazzeliler başka yere yerleşmeli

• Milyonları yerinden yurdundan ettiler... Belalarını bulurlar inşallah.

• Filistinli gariplerim de barış geldi diye seviniyor, işte galibiyet naraları atıyordu oysa.

Ulan İngiliz ve Yahudi soyuna ne zaman güven olmuş ki şimdi olacak.

• Trump'ın peruğunu bile yalayan aktrollerden ses yok.

• Elliki alkışlıyorr bop için her seferinde oy attılar karşılığını alıyorlar

• fluox kullanıcısına yanıt

İsrail Gazze’ye giremez girse de çıkamaz, Hamas çok güzel, çok disiplinli gerilla savaşı yapıyor İsrail ordusu bunlarla başedemez diye palavra sıkıyorlardı 😂 sonra bu tayfanın sesi soluğu kesildi. Geçenlerde baktım “ israil soykırım yapıyor !! “ diye ağlıyorlardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 6 Şubat 2025; 7:46:25 >
  • adnansetek kullanıcısına yanıt

savunamayacakları tek konu yok zira zaten sorgulamıyorlar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.