Şimdi Ara

İran Ordusunun Genelkurmay Başkanı Firuzabadi 'Sıra Türkiye'ye gelecek' sözünü doğru buluyormusunuz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
1.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kelt

quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

Orijinalden alıntı: FearFroMe

Konuyla alakasız ama yazmak istedim.Batılı devletler kadar en az İran da bu ülke için tehlikeli müslüman olmasına falan bakılmamalı.Her fırsatta zaten Türkiyeye zarar verme peşinde.

Adamlar sünni düşmanı, başka ne beklenir ki. İranı kahraman yapıp pohpohlayan salaklar dünyadan bihaber

bende iranı fazla sevmem ama israili pohpohlamaktan iyidir heralde.

şu iran'a ettiğiniz lafların birazınıda israil'e etseniz keşke

dostla düşmanı karıştırınız iyice

Ben sandığın iran düşmanlarından değilim, sadece farkındalıktan bahsettim. Mesele israil olsa israile laf etmememi anlarım da israilin konuyla bir ilgisi yok. Bahsettiğim kesim iranı amerikayı yenecek ve müslümanları bu zulümlerden kurtaracak güç olarak görenler. İran düşmanımız da demiyorum ama suriyedeki katlıamlara destek verip esadın sırtını sıvazlayanlar da onlar. Irakta da anti sünni politika izlediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor06 -- 14 Ağustos 2012; 2:38:14 >

• EVET Sıra bizde arkadaşlar , artık sahneye biz çıkacaz gerekli yerlere osmanlı tokatını çakacaz.hiç şüpheniz olmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyy2015

quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

İki ucu moklu değnek işte.İran'a destek versen Amerika daha fazla destek verecektir pkk ya.Amerika'nın yanında olsak İran'da destek verecektir.

Aynen öyle Amerikay'la politakamızı yolunda götürsek bu sefer İran bize sırtını dönüyor ve Pkk'ya kamp izni veriyor.İran ile ilişkilerimiz yolunda gittiği zaman İran Pkk'yı bölgesinde bulundurmuyor tam tersi bize bilgi veriyordu. Bu seferde Amerika Türkiye'ye sırt dönüyor Pkk ya destek veriyordu. Herşey ortada Çıkmazın içindeyiz

Benim görüşüm şöyle:Önceden zamanlarda hayat doğudaydı.Bu eksen batıya kaydı sonra tekrar doğuya geçecektir.Buna siyasi işlerimizi düzenlemeliyiz.

• Malazgirt savaşından beri hedef Türkler'i Anadolu'dan atmaktır.Lakin 941 yıldır başaramadılar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eyy2015

quote:

İki ucu moklu değnek işte.İran'a destek versen Amerika daha fazla destek verecektir pkk ya.Amerika'nın yanında olsak İran'da destek verecektir.

Aynen öyle Amerikay'la politakamızı yolunda götürsek bu sefer İran bize sırtını dönüyor ve Pkk'ya kamp izni veriyor.İran ile ilişkilerimiz yolunda gittiği zaman İran Pkk'yı bölgesinde bulundurmuyor tam tersi bize bilgi veriyordu. Bu seferde Amerika Türkiye'ye sırt dönüyor Pkk ya destek veriyordu. Herşey ortada Çıkmazın içindeyiz

Benim görüşüm şöyle:Önceden zamanlarda hayat doğudaydı.Bu eksen batıya kaydı sonra tekrar doğuya geçecektir.Buna siyasi işlerimizi düzenlemeliyiz.

2015 2020'ye kadar herşey çıkacaktır Ortaya, bu süreç içerisinde Bizim çok iyi politika,ortadoğu'da bi birlik oluşturulması için adımlar atıp,Kendi ülkemiz adınada güçlendirme yapmalıyız.Deyse durum vahim

• şahsi düşüncem türkiye dahil ülkeler bölünecek

ardından büyük savaşlar,yeni isimler yeni ülkeler ve yeni bir çağ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Doğrudur. Türkiye, Suriye ve İran'a karşı ABD'nin yanında yer aldığı sürece Suriye ve İran eskisinden çok daha fazla pkk ya destek verecektir. Hemde haklı olarak. Bunun adı diplomasidir yani bir şekilde karşılık vermektir. Nasıl Libya ve Irak iç savaşla bölündüyse Suriye'ye de aynısı olacaktır. Türkiye'de zaten bölünmek için hazırlanmış bir ortam onlarca yıldır mevcut. Onlar düştükten sonra Büyük Ortadoğu Projesine göre sıra bize geliyor. Bizim bölünmemiz onlardan çok daha ani olacaktır. Bu bölünmeye karşı şuan birtek Türk Milletinin iradesi duruyor bakalım bölünme anında yine koyun gibi izleyecekmiyiz yoksa işler şimdikinden çok farklı mı olacak. Gerçi bölünmeyi durduramadığımız sürece ne tepki verirsek verelim kaybeden biz olacağız. O yüzden düzeni bozmak şart. Yani Suriye ve İran'ın bölünmesini veya yıkılmasını engellemek şart. Yarın öbürgün güneydoğuda bir ayaklanma olursa bize yardım edecek bir Allahın kulu yok çevremizde.

İran kendisine de zarar veren terör örgütüne destek mi verecek?

• belkide abd ye taşeronluk yapmamızın sebebi sıranın bize gelmemesi içindir yani ne biliyim abd ve ab karşıtı ülkeler tek tek devriliyor libya gitti mısır gitti sıra suriyede sonrada iran
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keras

Beyni olan herkes ortadoğuyla işi bittikten sonra ABD'nin Türkiye'yi vuracağını tahmin edebilir

Beyni Olan ((((Herşey)))) Amerikanın Eknomisinde Türkiye'nin Büyük Etkisi Olduğunu Bilir Vede Amerika Su İçtiği Kaseye İşemeyeceğinide Bilir
  • her şey planlı asıl amaç türkiye zaten,şimdi butün komşularla düşmanız ve hepsi yavaş yavaş parçalandı ve türkiye ye düşman oldu(plan işliyor)tabi sonra iran da parçalanacak ve amerikanın türkiye de üstü olduğu için iran otomatikman düşman oluyor(plan yine tıkırında) eee sonra nolucak butün komşular bize düşman olacak sonra ülkeyi bölmek için hepsi pkk yı besliccek sonra türkiye tam terör ülkesi ilan edilecek ve dünya ya barış getiren amerika da pkk yı temizlemeye gelicek ama bunun karşılığında doğuyu alıcak böylece doğu da ermeni devleti kurulacak.Bu bir santranç gibi siyonistlerin santrancı

• quote:

Orijinalden alıntı: diosfer

her şey planlı asıl amaç türkiye zaten,şimdi butün komşularla düşmanız ve hepsi yavaş yavaş parçalandı ve türkiye ye düşman oldu(plan işliyor)tabi sonra iran da parçalanacak ve amerikanın türkiye de üstü olduğu için iran otomatikman düşman oluyor(plan yine tıkırında) eee sonra nolucak butün komşular bize düşman olacak sonra ülkeyi bölmek için hepsi pkk yı besliccek sonra türkiye tam terör ülkesi ilan edilecek ve dünya ya barış getiren amerika da pkk yı temizlemeye gelicek ama bunun karşılığında doğuyu alıcak böylece doğu da ermeni devleti kurulacak.Bu bir santranç gibi siyonistlerin santrancı

Zaten şuan Türkiye bir terör ülkesi.
  • Ya karmaşık bir durum yok. 2023 e kadar kesinlikle bir savaş verilecek. O zamana kadar insanları yozlaştırabildikleri kadar yozlaştıracaklar. 2023 olmadan da kesinlikle en azından iç savaş çıkacaktır. Ki görünüşe göre 2023 e kalmadan savaş çıkacak içimizde. Bu gerilla savaşından daha çok sıcak savaş olucak bana göre. Ve o zaman dedelerimizin yapabildiğini yapabilecekmiyiz merak ediyorum. Ben bu ülkenin bir karış toprağı için canımı vermeye şuan hazırım. Herşeyi geçtim, atalarıma karşı bir vefa borcu duyuyorum. Ama umarım ben yanılıyorumdur ve birgün izlediğimiz politikalar sayesinde bu bataktan kurtuluruz Neden 2023 diyorum? Onu da araştırıverin bir zahmet...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan05

quote:

her şey planlı asıl amaç türkiye zaten,şimdi butün komşularla düşmanız ve hepsi yavaş yavaş parçalandı ve türkiye ye düşman oldu(plan işliyor)tabi sonra iran da parçalanacak ve amerikanın türkiye de üstü olduğu için iran otomatikman düşman oluyor(plan yine tıkırında) eee sonra nolucak butün komşular bize düşman olacak sonra ülkeyi bölmek için hepsi pkk yı besliccek sonra türkiye tam terör ülkesi ilan edilecek ve dünya ya barış getiren amerika da pkk yı temizlemeye gelicek ama bunun karşılığında doğuyu alıcak böylece doğu da ermeni devleti kurulacak.Bu bir santranç gibi siyonistlerin santrancı

bu zamanlar yine az karşılık verebiliyoruz ama pkk yı beslediklerinde sokağa çıkmayı korkucaz turizm çökücek ve tam tamına terör ülkesi olucaz,bunların olmaması için pkk ya ağır darbeler indirmek lazım amerikan uşaklığı yapan iktidarla daha çok batarız bizim batıyla işimiz olmaz turancılık kavramı yapmamız lazım türk devletleriyle ve orta doğuyla barış içinde olmamız lazım ki abd bu bütünü bozmaya korksun

• Zamani gelince gider savasıriz yapacak bisey yok hukumetler batirir halk kurtarir cikar bi babayigit vatani kurtarir turk milleti tarihde cok görmustur bu tip olaylar

• quote:

Orijinalden alıntı: visivo

Zamani gelince gider savasıriz yapacak bisey yok hukumetler batirir halk kurtarir cikar bi babayigit vatani kurtarir turk milleti tarihde cok görmustur bu tip olaylar

çıkar bi babayiğit kurtarırmı?

dostum sorması ayıp bu neyin kafası?

dostum farkındamısın bilmiyorum ama 2012 yılındayız. öyle bir babayiğitle olucak iş değil. kafasından kurşunu bi yiyince pert olur

• fotoya bak liseli gibi bakmış
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan05

quote:

bu zamanlar yine az karşılık verebiliyoruz ama pkk yı beslediklerinde sokağa çıkmayı korkucaz turizm çökücek ve tam tamına terör ülkesi olucaz,bunların olmaması için pkk ya ağır darbeler indirmek lazım amerikan uşaklığı yapan iktidarla daha çok batarız bizim batıyla işimiz olmaz turancılık kavramı yapmamız lazım türk devletleriyle ve orta doğuyla barış içinde olmamız lazım ki abd bu bütünü bozmaya korksun

Şuan zaten İstanbul'un göbeğinde bomba patlatıyorlar. 5 sene sonra daha beter olur.

• İran fırsatını bulsun herkesden önce gelir bizi vurur. Tarihte görüldüğü gibi.
  • bu iran mal.sanki kendisine sıra gelmeyecek.hem yobaz hem gerizekalılar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.