Şimdi Ara

İran Ordusunun Genelkurmay Başkanı Firuzabadi 'Sıra Türkiye'ye gelecek' sözünü doğru buluyormusunuz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
1.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler atladığınız bir şey var biz amerika'nın yanında olmamıza rağmen pkk'dan ele geçirilen silahların yarısı abd yapımı.
  • İranla zaten dost olmamiz bana pek tuhaf geliyor zamaninda cok cekismisiz.En basitinden sah ismail ve yavuz sultan selim ornegi.Bence amerika iranla bizi savastiricak ve bizi irana karsi kullanicak.Rusya felan savasa karisirmi bilmiyorum ama ite kaka bize bu savasi kazandiricak ve eger kazanirsak sira bize gelicek e tum Bor'umuzu somurucek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mutlu Dal

quote:

Orijinalden alıntı: diosfer

her şey planlı asıl amaç türkiye zaten,şimdi butün komşularla düşmanız ve hepsi yavaş yavaş parçalandı ve türkiye ye düşman oldu(plan işliyor)tabi sonra iran da parçalanacak ve amerikanın türkiye de üstü olduğu için iran otomatikman düşman oluyor(plan yine tıkırında) eee sonra nolucak butün komşular bize düşman olacak sonra ülkeyi bölmek için hepsi pkk yı besliccek sonra türkiye tam terör ülkesi ilan edilecek ve dünya ya barış getiren amerika da pkk yı temizlemeye gelicek ama bunun karşılığında doğuyu alıcak böylece doğu da ermeni devleti kurulacak.Bu bir santranç gibi siyonistlerin santrancı

kardeşim o dediğin olmaz işte! öyle kolay değil TÜRKİYE yi parçalamak.

Biz türkler tarihimiz boyunca hiç bi milletin esareti altında yaşamadık, yaşamayızda.

Gayette yaşadık bkz uygur türkleri

• quote:

Orijinalden alıntı: Swen Gtefani

Basliktaki "buluyormusunuz" sozcugunu dogru buluyor musunuz?

"Basliktaki", "sozcugunu" ve "dogru" sözcüklerini doğru buluyor musunuz?

• Nerdesin be ATAM
  • malesef ülkemizi karıştırma girişimleri başladı arkadaşlar.amaç türk-kürt veya olmazsa alevi-sunni çatışması çıkarmak.başımızdaki hüklümet amerikancı olduğu için iran suriye istihbaratları ülkemizde bu tür saldırılar gerçekleştirmeye devam edebilir.
  • Şimdiden millet tuzağa düşmüş.Neymiş iranın başındaki şiimiş.Esad aleviymiş.Sanki sünniler başa gelse herşey bambaşka olacak.Irak çoğunlukla şii ve şiilerin borusu ötüyor orayı neden görmezden geliyorlar?Bahreyn'in halkı şii ama başındaki sünni bu ne olacak?
    Ayrıca iran haklı.İranla aramız iyiyken o füzeleri malatyaya kurduk.Onlar kendi pkk'larını kamplarına kadar girip pes ettirdi.Sanki iranda kürt yok mu?En az 5 milyon var.25 milyonda azeri var.Tarihte de iran bize birşey yapmadı.Zaten iran 1900'lü yıllara kadar hep türklerin idaresindeydi.Neymiş onlar şiiymiş.Bu sebeble orduyu toplayıp iran'a girmek mi gerekir?Sanki ülkeyi basıp önüne geleni öldürdüler.Onlar bize bir sefer bile yapmadı oraya saldıran hep biziz.Batının yarattığı palavradan bir düşmanlık var halk bu tuzağa düşüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutlu Dal

Türkiye yi kolay ülke sanmasınlar..

Çok zor bir ülke...
  • Aslinda sira ilk once Turkiye'de idi. Hatirlayan varmi sene 2001'de abd yuz yilin meyda okumasi diye bir tatbikat yapti. Bunu google yapan bulabilir. O tatbikata gore NATO uyesi olan bir muttefik ulkenin isgal edilmesi planlaniyordu.

Senaryo basit, ABD cikarlarina ters dusen hukumet devrilmeye calisilacak. Plan basarisiz olursa buyuk bir hava saldirisindan sonra cikartma yapilip ulke isgal edilecekti.

Peki ne olduda bu isgal plani bir sonraki olarak degisti? Once o o tarihteki hukumetin akibetini bilmek lazim. O sure zarfinda 3'lu kualisyon vardi. Bunlardan Dsp ve Mhp ikilisi abd'nin butun planlarina karsi ulusal cikarlari koruyacak sekilde hareket ediyordu. Bu hukumeti once ekonomik olarak bitirdiler sonra 3'lu arasina bolucu basinin asilmasi meselesini sokarak kualisyonu cikmaza suruklediler. Bu sayede dsp ulkeyi ekonomik buhrana suruklemekle sucladilar ve dsp'yi tarihten sildiler. Mhp'yi de bolucu basini astirtmayan lanse ederek artan oy oranini bir anda dibe indirdiler ve onuda siyasetin gerisine attilar.

Bu gelismelerin ardindan ulkeyi yonetecek yeni kukla hukumeti ve baskani hemen bulundu. Kimden ve hangi hukumetten bahsettigimi herkes biliyor. 10 yildir onlar ulkeyi yonetiyorlar.

Gelelim iranli arkadaslarin iddalarina. Dogru bir ongoru oldugunu herkes biliyor artik. Israilin guvenligi ve yeni bir israil kurdistanin kurulmasi icin Irak ikinci istila ile saf disi birakildi. Bugunlerde suriye dustu dusecek. Onumuzdeki donem Iran olacak kimsenin supesi yok zaten. Geriye bir kale kalacak alinmayi bekleyen...

• quote:

Orijinalden alıntı: The Time Lord

quote:

Alttaki mobil yazisini görmedigin icin seni bir göz doktoruna havale ediyorum.

• quote:

quote:

quote:

NASREDDİN HOCA MODE: ON

Ben de cep telefonundan DH mobil sürümüne erişiyorum. Sende körlük var galiba.

NHM : OFF

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ya tutmazsa?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ya tutmazsa?

Full sürümden bak. Biraz da hava atayım. çğıöşüÇĞİÖŞÜ

• iran ırak savaşı 10 yıl sürmüş iran 1milyona yakın kayıp vermişhttp://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0ran-Irak_Sava%C5%9F%C4%B1

birde israilin geçmişine bakın butun arap devletleri ile savaşıp çok kısa bir zamanda hepsini biden yenmiş
  • http://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0ran_N%C3%BCkleer_Program%C4%B1

olsaı bir savaşta nukleer güç dunyanın sonunu getireceğinden kullanılmaz ve eski tip savaşa devam edilir ve yıllarca sürer iranı koruyacak olan rusya da savaşa girerse amerika ile muttefik olan turkiyede savaşa çekilir ve çok buyuk bir kayıp verir

oldu da suriye devrilecek ama turkiye tozunu attırır hepsinin suriye vs ...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.