Şimdi Ara

İran takımının Türkiye'de oynamak istemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konudaki faşistlerin en kısa zamanda yok olması dileğiyle.
  • Suriyeli değilse sıkıntı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakında ülkede türk nüfüsunu geçicek yabancılar yazık günah yav
  • Bana gore hicbir sakincasi yok. Oynasinlar, bunun bize bir zarari olmadigi gibi genel anlamda Turkiyenin vizyonunu bile olumlu yonde etkiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PagRiven

Bjk dp veya hwa'nın daha profesyonel bile olamamış bu takıma yenileceğini düşünmüyorum.Büyütmekle alakası falan yok.

mesele profesyonel olmak değil işte
  • tr kontenjanından elin iranlıları gidince çok ağlarsınız ama?

edit:bence gelme sebepleri çok belli, tr takımlarının worlds e katılması çok kolay (lcs ve diğer liglere göre).saçma bi wildcard kazanıp gidiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Br00klyn28 -- 20 Temmuz 2015; 16:18:08 >
  • İran'ı karıştırmayın Suriye ile.

Voyboy'da İranlı, destek vermiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr Reese -- 20 Temmuz 2015; 16:41:03 >
  • Bence de oynasınlar riot kurallarda istisna yapabilir. Daha renkli bir lig izlemek istemez misiniz ?
  • 2 tanesine vatandaşlık verilsin yabancı sınırı 3 yabancıya çıkarılsın bence iyi bir çözüm olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onlar önce 16-14 yaşındaki çocukları eşcinsel diye asmayı kesip insan olsunlar, belki o zaman riot games ciddiye alır.

Bundan önce biri konu açmıştı sanki iranda lol turnuvalarında dişi karakterlerden sadece leona oynanmasına izin varmış. Diğer herolar tahrik unsuru var diye yasaklanmış. Şaka gibi dimi, ne yazık ki değil.

http://www.merlininkazani.com/League_of_Legendsin_kadin_karakterleri_Iranda_yasaklandi-haber-65246p1.html

İran'ın uluslararası arenada askeri gücü dışında hiç bir şeyi yok. İçinde yaşayan insanlar nefret ediyorlar baskıdan. Ve ne yazık ki oraya laik bir düzen gelmedikçe e-spor gibi ekstrem şeylerin gelmesi çok zor.

İranlı çocuklar buraya gelse, ülkelerine döndüklerinde asar bu yobazlar çocukları.

• Bu arada voyboy destek vermişmiş.

Ulan bitiyorum bu olaya. Adamın dedesi zamanında amerikaya gitmiş, mükemmel bir hayatı var abd de, tamamen "amerikalı" olmuş. Geliyor redditte sizinleyim kardeşlerim ben de iranlıyım diyor. Yahu voyboy sana deseler ki gel iran ligini açtık oyna ülkeni temsil et. Bu herif katiyen gitmez. Kim bırakır usa'daki komforu. Kim gider iran gibi baskıcı, yobaz bir ülkeye?

Ama destek veriyor internetten sevgi pıtırcığı. İşte bu ikiyüzlülüğe bitiyorum arkadaş.

• Legalize edilirse türk oyuncu kalmaz
  • quote:

Bizimkilerin korelileri ezmesi kadar imkansız

150-200 pingle oynuyolarmış ve challanger olmuşlar korkmalıyız bence :D

bu arada serverimizi rahat bıraksınlar ortadogu serveri açılsın orda oynasınlar tryi rahat bıraksınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 20 Temmuz 2015; 18:02:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tumble

quote:

Bizimkilerin korelileri ezmesi kadar imkansız

150-200 pingle oynuyolarmış ve challanger olmuşlar korkmalıyız bence :D

bu arada serverimizi rahat bıraksınlar ortadogu serveri açılsın orda oynasınlar tryi rahat bıraksınlar.

o pıngle tr de challenger mı olmuslar ?

• Tumble T kullanıcısına yanıt
    200 ping ile oynarken bir anda 50 pinge düşecekler.Alışması zaman alır bence çünkü küçük bir şey değil 150 ping hatta turnuva sunucusunda 5 ping ile oynayacaklar.
  • Hei. kullanıcısına yanıt
    su yazılanlara katılmamak elde degıl

• Bıktım araplardan BIKTIM

• Ohooo bu ne saçmalık ya.Ben ritonun izin vereceğini düşünmüyorum şahsen
  • Oyunumda arapça küfür eden tipler görmek istemiyorum

• Farsça konuşuyo onlar arapça değil

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.