Şimdi Ara

İran takımının Türkiye'de oynamak istemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/3dvk9e/first_iranian_challenger_team_in_need_of_your_and/

Bu konu hakkında ne düşünüyosunuz beyler? Sonuçta adamların serveri yok. 3 Türk bulundurma zorunluluğu kuralı nedeniyle ben Riot'un izin vereceğini düşünmüyorum ancak Türkiye ve komşuları Türkiye liginde oynayabilir diye bi kural koyulabilir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi remington41 -- 20 Temmuz 2015; 12:22:29 >

• Ooooo ağır konuşmuş ya
  • Vay be biz tr'den kaçmaya çalışıyoruz adamlar tr'de oynamak için can atıyor,yokluk işte
  • Gelsinler oynasınlar bence onlar bizim kardeşimiz
  • İstisna yapılabilir. Destekliyorum
  • türkiye topraklarında suriyeliler
    paralarında yunanlılar
    oyunlarında iranlılar
  • Ülkenin serverına bile sığınmacı gelmek isteyen var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Birde gelip eziyolarmış bizimkileri
  • Bizimkilerin korelileri ezmesi kadar imkansız
  • Aklıma gelmişti böyle birşey komşu ülkeler ile ortak lig.Olabilir aslında gerekli kuralları yerine getitirlerse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam takım arkadaşlarım orduda 10 aylığına yazmış. Katılsa bile nasıl gelecekler?
  • Iranlılar gelip bizim takımlardan daha iyi organizasyon yaparlar buna eminim. Bu tür şeyleri devlet destekliyor onlarda. Biz ülkemizde para verip spor yapıyoruz. Onlar spor yapan adama maaş veriyorlar. Iran devleti yada hükümeti her neyse artık sırf iranin dünya da namı yürüsün diye her türlü desteği sunacagina eminim. Diğer uluslararası organizasyonlarda yaptığı gibi.

• Bari serverimizi rahat birakin abi ya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

Iranlılar gelip bizim takımlardan daha iyi organizasyon yaparlar buna eminim. Bu tür şeyleri devlet destekliyor onlarda. Biz ülkemizde para verip spor yapıyoruz. Onlar spor yapan adama maaş veriyorlar. Iran devleti yada hükümeti her neyse artık sırf iranin dünya da namı yürüsün diye her türlü desteği sunacagina eminim. Diğer uluslararası organizasyonlarda yaptığı gibi.

+1 parasız reklam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ötede oynasınlar, besleme kampımı burası
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazee

Ötede oynasınlar, besleme kampımı burası

Sen okuduğunu yanlış anlamışsın(okuduğundan emin olmasamda), sığınma talebinde bulunmuyorlar. Kendi imkanlarıyla Türkiye de oynamak istiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_DoMiNo -- 20 Temmuz 2015; 13:08:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PagRiven

Bizimkilerin korelileri ezmesi kadar imkansız

phizde naru war yhaw xd

sen tr yi çok büyütmüşsün gözünde
  • Bjk dp veya hwa'nın daha profesyonel bile olamamış bu takıma yenileceğini düşünmüyorum.Büyütmekle alakası falan yok.
  • Türk vatandaşı olsunlar madem o kadar isteklilerse. Yabancı sınırı olmazsa korelilerin orta seviye oyuncuları tr liginde takımlarda boy göstermeye başlar. Türk oyuncular için olumsuz olur ben desteklemiyorum.

• ne gerek var madem o kadar büyük bir oyuncu kitlesi var iran devleti(sözde devlet) izin veriyorsa oynamalarına riot bi sunucu , ya da o kadar iyilerse gitsinler euda boy göstersinler

edit: tipleri gördümde kapsüle bindirip uzaya atmak lazım şunları
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.