Luferin eteğinde uçan güvercin olsam Luferin eteğinde uçan güvercin olsam Koxper olsam dillerde charo charo village village dolansam Koxper olsam dillerde charo charo village village dolansam
Başımdaki Reportu karlı dağlaramı yazsam Başımdaki Reportu karlı dağlaramı yazsam Bu bendeki koxp deil charo charo söyle bana nirde kasam Bu bendeki koxp deil charo charo söyle bana nirde kasam
Oy ben nidem nasıl idem charı alıp nere gidem Bu bendeki koxp deil charo charo söyle bana nirde kasam Sen elmoradda ben luferde başım yine reportta Koyma beni buralarda charo charo söyle bana nirde kasam
Başımdaki Reportu karlı dağlaramı yazsam Başımdaki Reportu karlı dağlaramı yazsam Bu bendeki koxp deil charo charo söyle bana nirde kasam Bu bendeki koxp deil charo charo söyle bana nirde kasam
Oy ben nidem nasıl idem charı alıp nere gidem Oy ben nidem nasıl idem charı alıp nere gidem Bu bendeki koxp deil charo charo söyle bana nirde kasam Bu bendeki koxp deil charo charo söyle bana nirde kasam
Oy ben nidem nasıl idem charı alıp nere gidem Oy ben nidem nasıl idem charı alıp nere gidem
Bu bendeki koxp deil charo charo söyle bana nirde kasam Bu bendeki koxp deil charo charo söyle bana nirde kasam
Çok güzel olmus arkadaslar daha önce verildiyse kusura bakmayın. ALINTIDIR.