karşımızdaki kişiye komut yazdırmadan Ip adresini öğrenebilirmiyiz ? örneğin : 195.158.45.ct6=h olan bi Ip adresinin son hanesini çözebileceğimiz bir yazlım varmı ? karşıdaki adama komut yazdırmadan yada bi ircop adminden şşşiiiiit abey şu adamın Ip sölesene sana zahmet demeden .))
O dediğin olay esqiden oluodu. Ama şimdi tüm serverlar güvenliği arttırdı. en basitinden whois çektiğinde bile veriodu. Ya da /dns nick komutu ile. Ama artık hangi servera bağlanırsan bağlan sana sahte bir host verio. Yani kısacası yine bi admine yalakalık yapıJaqsın :)
yok yalakalıkda yemez nicklerim yasaklanmıştı açtırana kadar çekmedeğim çile dert kalmadı(ibrahim tatlıses) başka bir yol lazım bize
Şimdi IP öğrenmek için basit bir Whoisle işe başlayacağız.
//Whois Virus
Whoise karşılık olarak Virus@IP.Gizli.Com .Tr vs.. şeyler geldi diyelim.. Sonra
//dns IP.Gizli.Com .Tr yazıyoruz.
Eğer karşımıza Hostmask Does Not Resolve gibi bir cevap geliyorsa.. Kurbanımız gerçekten Spoof yapıyor demektir. Bizde buna karşın.
//Quote UserIP Virus yazıyoruz ve karşımıza
Virus=+Virus@212.195.53.24 gibi birşey çıkıyor. Burda Adamımızın IPsi bulunuyor. IP: 212.195.53.24
santiar kardeş dediklerini harf harf uyguladım ama karşıma çıkan sonuç : 81.215.22.6V139= (Ip örnek rastgele birisinindir) yani yine son haneyi bulamıyorum yada kaçırdığım bi püf noktasımı var ?
arkadasım artık cogu irc server da ip nın son hanesını goremezsın ancak bu adamı kandırıp dcc yapabılırsen, netstat komutu ıle ogrenırsın
hıms.. mynette dcc yasak + artık kimse dcc yemez ozaman komut yedirmek daha basit ama bize kurbanı uyandırmadan Ip sini öğrenebileceğimiz bi program olmalı die düşünüyorum kötü günler için .))
hmmmm :)) kotu nuyetlı bırı olduguna gore, senın nıck ını ogrenıp server dan hemen ban lıyım barı :)
ahhh nerde o eski günler???Her şey ne kadar kolaydıda biz yapmıyorduk [bandt]
varidat niyetimiz kötü değil üstad.. bize posta koyanlara önlem almak amacımız..
evet eskıden cok kolaydı dalnet zurna da aop oldugumuz zamanlar yapmadıgımız kalmazdı fakat gel gor kı sımdı mynet server ında service admin olarak bunların yapılmaması ıcın elımızden gelenı yapıyoruz
Ben denenmemiş ve bahsedilmemiş bir yontem onereyim, oncelikle tum programlarınızı kapatın (icq,msn,explorer,download manager,p2p program) ve ardından bilgisayarda ki trafigi kontrol edebilecek bir program açın, cok ornegi var bunun en basiti netlimiter, daha sonra irc e girin ve sadece statuste kalip eger mumkunse karsı taraf ile sohbet edin, sohbet ettiginiz surece karsı taraf ile data tarafiginiz olusacagından data trafigini kontrol eden program direkt olarak ip i belirleyecektir ve bir gozunuzude bu programa dikerseniz ck rahat yakalarsınız. Bu yontem irc da denenmemiş ama baska varyasyonlarda işe yaramıştır. Bu forumu 1000lerce kişinin okudugunu dusunursek kotu niyetli arkadaslara insallah malzeme olmayacagı tek temennim.
rogen gel bi sariliim sana .)) varidat dai mynette service adminiyim dion ama nickim çalında ircoplara saldırdım ortalığı ayağa kaldırdım yardım etmionuz die bana nie sağa sola saldırıon die sitem ettiniz bişe biliosanız ircoplara kill atmak yerine biraz userleri dinleme onlara yardımcı olma nasihatı verin düşmanlık değiş dostluk kazanın anam ağladı nickleri alana kadar yawww Özellikleri: Çok Yardımsever Görünüyor. bu yazıyı babamızın hayrına yazmıyolar yardım severlik kill atmak mi dai söle bana ? nick giyinemez oldum mynet pakedim var dostluk ortamını bozmaktan kill yiyom diğer paketlerle bağlanınva script kullanmak yasak reklam yasak yaw alakası yok bi kerede yargısız infaz yapmayın... ağlicam şimdi .((
rogen ; dcc kurulmadıkca irc serverda dedıgın ıslem olmaz I3uz_KaLpLi ; sanal ve gercek ortamı bırbırıne karıstırmadıgın surece bir problem yasanmaz. saka bı yana ben kill atmam. hatta bana kufur edılse bıle kıll atmam, sallar gecerım. ama script ıle gırmeye calısanı atarım. bunu da zevkli hale getırmek lazım. ınsanlar scrıpt ıle gırmeye calısır, ircop lar da engellemeye calısır. bu kadar basıt, bu tatlı rekabetı savas ortamına donusturmek hic kımsenın ısıne yaramaz. o yuzden uzme kendını bu kadar, muhabbetını yap, keyıf al.
bi ara bu ircd sunucular icin ip cozen basit bir program vardi illegal oldugu icin burda nasil aciklariz bilmiyorum
irc de ip öğrenmek istiyorum bu şimdi bana da lazım. özellikle irc veya hostlarla gizlenen ip öğrenmek istiyorum. yardımınız için teşekürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme