Bildirim
İrelia
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Mahvolmuş kasıyormusun yoksa 3lü tank mı? -
Helal qnq spr dvm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
üçlü tank. üçlü mahvolmuş kasınca tek yiyormuş gibi hissediyorum. -
ty qnq inş dvm -
quote:
Orijinalden alıntı: Actuallydatte
üçlü tank. üçlü mahvolmuş kasınca tek yiyormuş gibi hissediyorum.
Şuanki ligin ne veya hangi ligten hangi lige kastın, karşısında aşırı dürten lane de geri düşürücek şampiyonlar varsa nasıl oynuyorsun -
Bu hesap silver 5 ti gold 3 e kastım fakat gold a kadar irelia ile kasmadım.Aşırı dürten champler olduğunda pota abanıp farmıma bakıyorum zaten 8 levelden sonra baya rahat ediyorsun.Bide teleport her ne kadar daha iyi seçenek olsada earlyde rahat farmlayabilmek için tutuştur tercih ediyorum. -
bu kızımızı ne kadar geri düşürsekte 1 veya 2 kill alırsa yanlışlıkla fightta taşıyor malesef rito bunu anlayamıyor . severek oynuyorum fakat dengesiz biraz. -
Ya kızıda çok nerfledilerde kızın skillseti pasifi çok OP -
stunu çok uzun geliyor bana tam canlı adcleri kesiyor %20 canıyla -
oo karşim akıyon -
Gold kümesinde bu kadar be karşiim. -
Gold 3... -
Fazla ölmüşşün sanki
Valla silver 5 ten çıkardım d5 hedefimde okul var ayrıca challanger demedim yani
Takımı ben tanklıyorum biraz ondanda yinede haklısın ireliayayım diye 1-1 takaslara giriyorum ondanda olabilir biraz
yere düşen bıçakları ne yapıyorsunuz ? -
Minion yerine rakibe Q atınca oluşan psikolojin? -
Evlat acısı
Ayıptır söylemesi kızın babası biraz zenginde pek umrunda değiş yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X