Şimdi Ara

irelia early game

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler irelia oynarken earlyde nasıl oynuyorsunuz? Tabi rakibe göre değişir ama bana oyun başında çok güçsüz geliyor savunması yeterli değil gibi. Çok safe oynuyorum darius fiora vs geldiğinde ama bu sefer laneden düşüyorum anca toparlanıyorum late e kalırsa. Çözümü nedir beyler bi el atın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• top ta safe oynaması en rahat karakterlerden biri irelia. kule altı rahat farm da yapabilirsin. üstüne güzel life steal var :)
  • karşına senden güçlü earlysi olan bi şampiyon geldiğinde e full sonra w şeklinde oynuyolar. pek oynayamam bende irelia ama.
  • Matarayla başlayıp e fulle

• İrelia sheen alana ve 9 levele kadar güçsüz kalıyor genel olarak. Karşında earlyde çok güçlü rakip varsa e fullemek bu nedenle güçlü oluyor. Matara olayına ben karşıyım onun yerine tpyi erken atıp 3 doran yapmak daha mantıklı geliyor. Üstüne sheen alınca zaten kesemeyeceği kimse olmuyor, rakip çok çok önde değilse.Doran stacklersende w fullemek daha mantıklı oluyor, w açınca çok fazla lifesteal yapabiliyorsun. Kesemesen bile dönüp lifesteal yapacağından üstün kalıyorsun hertürlü.
  • 9 lv olana kadar trade girme farm yap.
  • Irelia hydra deneyen var mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.