Şimdi Ara

İrelia Hangi İtemleri Alıyım ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Zengar

quote:

Orijinalden alıntı: playmaker10

1 bot, 2 ofansif, 3 defansif item şeklinde bir build izlemelisin genellikle. Bot mercur botu iyi olur tenacity açısından ama ofansif itemlerden zephyr aldıysan botu ninja bot çık ki pasif boşa gitmesin. Ofansif itemlerden birisi trinity force core item son bufftan sonra, diğeri ise duruma göre botrk, zephyr, wits end gibi as itemleri olabilir. Defansif itemler ise tamamen karşıya göre ancak randuin core gibi bir şey adc'ye atlayıp aktifini kullanmak açısından, diğerleri de spirit visage + sunfire çok iyi gider örneğin

Trinity erken almayi dogru bulmuyorum acikcasi. Once botrk alip sonra trinity almak daha dogru olabilir. Sebebi ise hem fiyat farki hemde botrk ile w skillinin op olmasi daha yuksek ad vermesi ayrica lifesteal olmasi ustunede aktifinin cc etkisi yapmasi trintynin ise pasifi disinda cok buyuk artilari yok

İlk item demiyorum. Ama son değişikliklerden sonra kesinlinkle alınmalı. Önceden almasan da olur tarzında bir itemdi. Botrk zephyr, botrk wits end gibi kombinasyonlar da iyi gidebiliyordu ama artık trinity almamak saçma bunu söylemeye çalıştım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.