Şimdi Ara

İrelia Hangi İtemleri Alıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kostüm indirime girince ıp kasıp aldıydım yatıyodu öyle bi oynıyım dedim oynıyış o oynıyış op değil opi oldu neyse işte sizce ne kasıyım ? bu ad ve ap bir arada bulunuyor ikiside olan itemler mi yoksa bi yöne mi odaklıyım ben şunları kasıyorum : Ninja tabi, 3300 lük filan hextech, Botrk, Üçlü Kuvvet (hic çıkmadım diğer itemlerden sıra gelmedi ) , guinsoo nun hiddeti, sihirçen. falan filan işte öğretirmisiniz hangi itemler çıkılır ? ilk w fulluyorum ardından hibrit item çıksam da ( hem ap hem ad olan item yani benim tabirimle :D ) yine de ad biraz daha ağırlıklı olduğu için q ve ardından e şeklinde. çabuk önerin oynıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-025ED0213 -- 15 Eylül 2013; 22:33:46 >

• up
  • Trinity botrk randuin merc bot spirit visage

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

Trinity botrk randuin merc bot spirit visage

hextech ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: patatesli milkshake

quote:

hextech ?

Gerek yok ona. Once trinity al> phage ile baslarsin toplamaya

• quote:

quote:

quote:

hextech ?

hocam rica etsem Türkçelerini söylermisiniz ? dediğiniz itemler de sonuç nasıl ?
  • armor bot yada mr bot,trinity,randuin,frozen mallet(donmuş balta idi galiba),botrk,spirit visage(ruh gömleği)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hextech ?

hocam rica etsem Türkçelerini söylermisiniz ? dediğiniz itemler de sonuç nasıl ?

Ben na serveri da oynuyorum turkce adlarini bilmiyorsan yazdigim itemleri goofle'da arat gorsellere bak ilk cikan odur buyuk ihtimal

• seri " :D:DD:D:D:D::D " .

İyi oyunlar.
  • Gerekli cevaplar verilmiş. Botrk ve trinity, bot olarak mercury al gerisini karşı takıma göre tank diz yada zevkine göre

• quote:

Orijinalden alıntı: Expheribal

armor bot yada mr bot,trinity,randuin,frozen mallet(donmuş balta idi galiba),botrk,spirit visage(ruh gömleği)

hocam hextech veya guinsoo gerekli mi irelia ya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kırbaccı

Gerekli cevaplar verilmiş. Botrk ve trinity, bot olarak mercury al gerisini karşı takıma göre tank diz yada zevkine göre

irelia ya hextech veya guinsoo lazım mıdır ?
  • quote:

quote:

Gerekli cevaplar verilmiş. Botrk ve trinity, bot olarak mercury al gerisini karşı takıma göre tank diz yada zevkine göre

Hayır

• Botrk, buzdogan eldiven, malmortius, üçlü kuvvet, donmuş balyoz, merkur

Buzdogan ve malmortius opsiyonel yerlerine baska itemlerde olur ama bu buildle rankedta pentam var

• quote:

quote:

Hextech istege bagli. Guinsoo olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Zengar

Botrk, buzdogan eldiven, malmortius, üçlü kuvvet, donmuş balyoz, merkur

Buzdogan ve malmortius opsiyonel yerlerine baska itemlerde olur ama bu buildle rankedta pentam var

sen öyle diyorsan öyledir
  • Üçlü Kuvvet,Merkür yada Ninja Tabisi,Mahvolmuş,Randuin,Ruh Gömleği,Koruyucu Melek
  • 1 bot, 2 ofansif, 3 defansif item şeklinde bir build izlemelisin genellikle. Bot mercur botu iyi olur tenacity açısından ama ofansif itemlerden zephyr aldıysan botu ninja bot çık ki pasif boşa gitmesin. Ofansif itemlerden birisi trinity force core item son bufftan sonra, diğeri ise duruma göre botrk, zephyr, wits end gibi as itemleri olabilir. Defansif itemler ise tamamen karşıya göre ancak randuin core gibi bir şey adc'ye atlayıp aktifini kullanmak açısından, diğerleri de spirit visage + sunfire çok iyi gider örneğin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi playmaker10 -- 15 Eylül 2013; 23:58:25 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zengar

Botrk, buzdogan eldiven, malmortius, üçlü kuvvet, donmuş balyoz, merkur

sen öyle diyorsan öyledir

• quote:

Orijinalden alıntı: playmaker10

1 bot, 2 ofansif, 3 defansif item şeklinde bir build izlemelisin genellikle. Bot mercur botu iyi olur tenacity açısından ama ofansif itemlerden zephyr aldıysan botu ninja bot çık ki pasif boşa gitmesin. Ofansif itemlerden birisi trinity force core item son bufftan sonra, diğeri ise duruma göre botrk, zephyr, wits end gibi as itemleri olabilir. Defansif itemler ise tamamen karşıya göre ancak randuin core gibi bir şey adc'ye atlayıp aktifini kullanmak açısından, diğerleri de spirit visage + sunfire çok iyi gider örneğin

Trinity erken almayi dogru bulmuyorum acikcasi. Once botrk alip sonra trinity almak daha dogru olabilir. Sebebi ise hem fiyat farki hemde botrk ile w skillinin op olmasi daha yuksek ad vermesi ayrica lifesteal olmasi ustunede aktifinin cc etkisi yapmasi trintynin ise pasifi disinda cok buyuk artilari yok

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.