Şimdi Ara

Irelia vs Shyvana (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WhiteRen

quote:

Orijinalden alıntı: _Prospect_

quote:

Orijinalden alıntı: WhiteRen

Early shyvana late irelia

shyvana latede de god mode ama irelia yi bilemem vs de alabilir

Latede kasamamissa irelianin yaninda biraz sonuk kaliyor

valla su ana kadar shyvana ile birisine dalmaktan hic korkmadim ve olmedim(feedlenmis tryndamere haric) de genelde 5 v 1 focus yedigimde oluyorum sadeceki rakip takim bana bir macta en az 6-7 kez 5 kisilik gank atiyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gripholion

Şimdi shyvana birçok champa karşı solotop da çok etkilidir, yani solotopun krallarındandır ancak irelia ile kapıştırdığımızda, irelia wriggle isimli itemi alınca, üstüne W skillini ilk maxlıyorsa, shyvananın pek bir şansı kalmıyor ona karşı, birde as runesi varsa ireliada asıl solotop kralı o olur Benim sana tavsiyem eğer rp alabilecek durumdaysan veya rp'in varsa haftaya yada sonraki haftaya irelia rp indirimine girecek, rp indirimindeyken irelia alırsın, ip ilede shyvana alırsın. Eğer rp alamıyorsanda ikisininde videolarını-gameplaylerini falan izleyip kendin karar vermelisin. İş playerlıkta bitiyor sonuçta ama eşit seviyede oynayan iki kişi kapışıyorsa ve biri irelia biri shyvanaysa irelianın şansı daha yüksektir. Şunuda belirteyim shyvana ile jungle de gidebilirsin ve manası olmadığından biraz daha rahat bir champ olabilir. Ama irelianın wriggle çektikten sonra W basıp godmode takılmasıda ayrı bir durum.

shyvana ya AD-HP kasilmasi taraftariyim.zaten ultisini acinca tank a donusuyor bir de AD kasarsaniz irelia diye bir sey kalmaz ortada

Shyvana öyle zaten dediğim gibi çokta güçlü bir champtır ancak irelia'ya karşı işi oldukça zor yani, irelia konusuna gelirsek ad kasın falan demedim zaten ben, tabiki offtank kasılır ama wriggle core itemi gibi birşey, W ile birleşince tadından yenmiyor.

• 2sinide bi hevesle aldım. Köşede duruyorlar. İrelia ile oynadığım oyun 5i geçmez. Şunu söyleyebilirim. İrelianın True hasarı op.
  • bence irelia.neden dersen iki itemi yan yana koyduktan sonra hem shyvanna hemde irelia ölümsüze yakın oluyorlar ama irelia çift özellikli bir cc skilline,free farm yapabileceği bir skille,tenacity bot alındığı zaman pasifiyle beraber yediği cclerden rahatça sıyrılması gibi türlü türlü artılara sahip.bence irelia al rahatına bak her türlü akarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellfire peninsula -- 26 Şubat 2012; 13:46:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RixTy

Bende ikiside var ikisinide iyi oynarım hangisini alırsan yardımcı olurum ama hangisini alcağın sana kalmış ikiside iyi champ rasgele seç sana yardımcı olurum.

Hocam o nasıl bi imza Solo top yardım hattı kurmuşsun.
  • Hocam bi kere İrelia'da True Damage var ezer geçer tanımaz kimseyi. Wriggle+Wits End+Tenacity bot+Frozen+Warmog+Atma
  • quote:

Orijinalden alıntı: b.sen

2sinide bi hevesle aldım. Köşede duruyorlar. İrelia ile oynadığım oyun 5i geçmez. Şunu söyleyebilirim. İrelianın True hasarı op.

ben de indime girince irelia wukong ve yorick alcam sonra hafta hafta sabredip 6300 lukleri bitirmek istiyorum(talon,fizz vs.)
  • Irelia ne ya. Shyvanna al.

...

...

...

FUS RO DAH !
  • Tabiki irelia abi şaka mı yapıyorsunuz? Shyvana main champim fakat irelia da var ve o daha güçlü. Solo top'ta irelia oldugunuzda sizi alicak hero yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vörç

quote:

irelia oynamadim ama shyvana ile su ana kadar teamfightlarda ve 1 v 1 de hic ezildigimi hatirlamiyorum

quote:

Orijinalden alıntı: Nocturne61

İrelia çok tanky kalıyor. Bence fazla ad vurmak ve dayanıklı olmak istiyorsan Shyvana derim üstelik solotop ve jungle seçenekleride var.

Bana da tam tersi shyvana daha tanky geldi gözüme, shyvanada yüksek damageı nası vuruyor pek fikrim yok.
    quote:

Orijinalden alıntı: BarBoosa

Irelia diyorum

Neden?

teamfightlarda skill bekletmeden aoenin gücü sayesinde penta ve 2 quadra aldım :D shyvana daha iyi bence.

• kesinlikle Irelia oyuna başladığım zamanlarda oynayanlara özenerek almıstım çok iyi bir champ sağlam IP lerine yazık etmek istemiyorsan IRELIA al pişman olmazsın her zaman sıkılmadan oynayabileceğin bir champ , tek başına oyunu bile sırtlayabilirsin iyi oynarsan :D
  • İrelia da iyi jungle yapablrmsn solonun kraliçesi
  • irelia al wits end wriggles kasıyorsun çok sağlam oluyor ve damage'ide iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalMania7x

quote:

Orijinalden alıntı: RixTy

Bende ikiside var ikisinide iyi oynarım hangisini alırsan yardımcı olurum ama hangisini alcağın sana kalmış ikiside iyi champ rasgele seç sana yardımcı olurum.

Hocam o nasıl bi imza Solo top yardım hattı kurmuşsun.

:D ben genelde offtank oynarım ve solo top a giderim onun dışında birde çok iyi supportluk yapıyorum supportluk konusundada yardım istersen her zaman ederim ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nereata

Ben Shyvana derim eğlence bakımından.Efektleri yeter İrelia'yla pek oynayamam zaten.İlginçtir ki karşıma hiç iyi oynayan solo top bir İrelia gelmedi.
    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • kesinlikle shyvana yenildiğim oyun olmuyor onla
  • ireliadan vazgeçme stun true damage başka heroda yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: respectforperfect

ireliadan vazgeçme stun true damage başka heroda yok :)

quote:

Orijinalden alıntı: ahmettok23

kesinlikle shyvana yenildiğim oyun olmuyor onla

Irelianın skillerine baktım statları inceledim falan çok az vuruyomuş gibi geldi bana
  • quote:

quote:

quote:

Irelianın skillerine baktım statları inceledim falan çok az vuruyomuş gibi geldi bana

kardeşim damagesi diğer şampiyonlardan düşük olur fakat irelia true damage vurur.75 true damage ile o atak farkı diğer herolara göre daha fazla bile

• quote:

quote:

quote:

quote:

kardeşim damagesi diğer şampiyonlardan düşük olur fakat irelia true damage vurur.75 true damage ile o atak farkı diğer herolara göre daha fazla bile

Diyosun aliyorum o zaman irelia ne kasmak gerek ve.kombosu nasildir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.