Şimdi Ara

Irelia vs Shyvana

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bu iki champion arasinda kaldim karar veremedim 6300 kolay birikmiyo genelde saglam burst vuran championlarla yada offtanklarla oynamayi severim

Not: Ana konu oldugunu biliyorum fakat oraya iki defa yazdim ve kimse cevap vermedi obu yuzden konu actim

• İkiside güzel ama Irelia diyorum
  • Irelia diyorum
  • Bende Irelia derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ragyukoseer

İkiside güzel ama Irelia diyorum

Neden?
  • Irelia benden de.
  • irelia oynamadim ama shyvana ile su ana kadar teamfightlarda ve 1 v 1 de hic ezildigimi hatirlamiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Prospect_ -- 26 Şubat 2012; 12:08:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    Amumu Rehber
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İrelia çok tanky kalıyor. Bence fazla ad vurmak ve dayanıklı olmak istiyorsan Shyvana derim üstelik solotop ve jungle seçenekleride var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Prospect_

irelia oynamadim ama shyvana ile su ana kadar teamfightlarda ve 1 v 1 de hic ezildigimi hatirlamiyorum

quote:

Orijinalden alıntı: Nocturne61

İrelia çok tanky kalıyor. Bence fazla ad vurmak ve dayanıklı olmak istiyorsan Shyvana derim üstelik solotop ve jungle seçenekleride var.

Bana da tam tersi shyvana daha tanky geldi gözüme, shyvanada yüksek damageı nası vuruyor pek fikrim yok.
    quote:

Orijinalden alıntı: BarBoosa

Irelia diyorum

Neden?

• top solo gidiceksen kesinlikle irelia derim. al 5-10 oyun at alış sonra keyfini cıkar kastıgımı tam bir canavar oluyor
  • Şimdi shyvana birçok champa karşı solotop da çok etkilidir, yani solotopun krallarındandır ancak irelia ile kapıştırdığımızda, irelia wriggle isimli itemi alınca, üstüne W skillini ilk maxlıyorsa, shyvananın pek bir şansı kalmıyor ona karşı, birde as runesi varsa ireliada asıl solotop kralı o olur Benim sana tavsiyem eğer rp alabilecek durumdaysan veya rp'in varsa haftaya yada sonraki haftaya irelia rp indirimine girecek, rp indirimindeyken irelia alırsın, ip ilede shyvana alırsın. Eğer rp alamıyorsanda ikisininde videolarını-gameplaylerini falan izleyip kendin karar vermelisin. İş playerlıkta bitiyor sonuçta ama eşit seviyede oynayan iki kişi kapışıyorsa ve biri irelia biri shyvanaysa irelianın şansı daha yüksektir. Şunuda belirteyim shyvana ile jungle de gidebilirsin ve manası olmadığından biraz daha rahat bir champ olabilir. Ama irelianın wriggle çektikten sonra W basıp godmode takılmasıda ayrı bir durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gripholion

Şimdi shyvana birçok champa karşı solotop da çok etkilidir, yani solotopun krallarındandır ancak irelia ile kapıştırdığımızda, irelia wriggle isimli itemi alınca, üstüne W skillini ilk maxlıyorsa, shyvananın pek bir şansı kalmıyor ona karşı, birde as runesi varsa ireliada asıl solotop kralı o olur Benim sana tavsiyem eğer rp alabilecek durumdaysan veya rp'in varsa haftaya yada sonraki haftaya irelia rp indirimine girecek, rp indirimindeyken irelia alırsın, ip ilede shyvana alırsın. Eğer rp alamıyorsanda ikisininde videolarını-gameplaylerini falan izleyip kendin karar vermelisin. İş playerlıkta bitiyor sonuçta ama eşit seviyede oynayan iki kişi kapışıyorsa ve biri irelia biri shyvanaysa irelianın şansı daha yüksektir. Şunuda belirteyim shyvana ile jungle de gidebilirsin ve manası olmadığından biraz daha rahat bir champ olabilir. Ama irelianın wriggle çektikten sonra W basıp godmode takılmasıda ayrı bir durum.
    quote:

Şimdi shyvana birçok champa karşı solotop da çok etkilidir, yani solotopun krallarındandır ancak irelia ile kapıştırdığımızda, irelia wriggle isimli itemi alınca, üstüne W skillini ilk maxlıyorsa, shyvananın pek bir şansı kalmıyor ona karşı, birde as runesi varsa ireliada asıl solotop kralı o olur Benim sana tavsiyem eğer rp alabilecek durumdaysan veya rp'in varsa haftaya yada sonraki haftaya irelia rp indirimine girecek, rp indirimindeyken irelia alırsın, ip ilede shyvana alırsın. Eğer rp alamıyorsanda ikisininde videolarını-gameplaylerini falan izleyip kendin karar vermelisin. İş playerlıkta bitiyor sonuçta ama eşit seviyede oynayan iki kişi kapışıyorsa ve biri irelia biri shyvanaysa irelianın şansı daha yüksektir. Şunuda belirteyim shyvana ile jungle de gidebilirsin ve manası olmadığından biraz daha rahat bir champ olabilir. Ama irelianın wriggle çektikten sonra W basıp godmode takılmasıda ayrı bir durum.

shyvana ya AD-HP kasilmasi taraftariyim.zaten ultisini acinca tank a donusuyor bir de AD kasarsaniz irelia diye bir sey kalmaz ortada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Prospect_ -- 26 Şubat 2012; 13:08:24 >

• Early shyvana late irelia

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • irelia
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiteRen

Early shyvana late irelia

shyvana latede de god mode ama irelia yi bilemem vs de alabilir

• quote:

quote:

Latede kasamamissa irelianin yaninda biraz sonuk kaliyor
  • quote:

Şu godmode kısmından sonra dedim irelia almaya karar verdim aslında zaten 20ye yakın champion var bi kez daha biriktirip shyvanayı da alayım diyorum

• quote:

quote:

Latede kasamamissa irelianin yaninda biraz sonuk kaliyor

• Bende ikiside var ikisinide iyi oynarım hangisini alırsan yardımcı olurum ama hangisini alcağın sana kalmış ikiside iyi champ rasgele seç sana yardımcı olurum.
  • Ben Shyvana derim eğlence bakımından.Efektleri yeter İrelia'yla pek oynayamam zaten.İlginçtir ki karşıma hiç iyi oynayan solo top bir İrelia gelmedi.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.