< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İremnet hakkında.
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Uzak durulması gereken bir internet dağıtıcısı, Muhtemelen Osmaniyede internet Cafe olarak başlayan sonrasında bilgisayar tamiri derken biz neden internet sağlayıcısı olmayalım diye bu işe girmiş bir şahış olduğunu düşünüyorum. Şu şekilde örnekler sıralayabilirim. Ben kullanıyorum iyi diyen olabilir ben çevremde 4 kişi kullanıyoruz 3ü gerçekten aşırı kötü 1 tanesi idare eder bir internet bağlantısı yaşıyor.
İnternet bağlantınız kesilince arıyorsunuz müşteri hizmetlerini aradığınız aboneye ulaşılamıyor yanıtı sürekli gelen bir yanıt
Es kaza biri açtı sürekli arıza kaydı oluşturayım diyerek hiç gelmeyen bakım ekiplerine talep açılıyor.
Hız 10mbps'e kadar diyor ancak 480p de film izlemek için dakikalarca filmin dolmasını beklemeniz çok olası bir durum.
Oyun oynuyorum derseniz 200'ün altında gecikme ping almadan oynamanız mucize. Çoğu zaman telefonla bağlanarak oyun oynuyorum.
Kişisel verilerin korunması gibi bir durumları zaten yok bölgede sorumlu olan bakım ekiplerine giderek biraz muhabbet etseniz hangi tarihlerde internet aldınız almadınıza kadar herşeyi başka insanlara söylüyorlar.
.... gibi gibi aklıma gelen sadece şimdilik bunlar. ha ayrıca sözleşmede yazmayan ama şu kadar ay kullanmazsanız dağıtıcınızı gelir alırız, abonelik ve paranız yanar gibi söylemleri de sıkca duyma ihtimaliniz yüksek.
-
Aynı şekilde bir firma kullandım aşırı derece mecbur kalınmadıkça KESİNLİKLE kullanılmamalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vurgun01 -- 16 Şubat 2021; 8:38:48 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X