< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
pspsexer Hakkında
-
-
Bloklu bayadır
-
Öyle bir dil yok. O yüzden belkide ileri ki yüzyılda eski diller daha iyi çözümlenirse belki ne dediğide anlaşılır hale gelebilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bende de bloklu,vakit harcamaya değmez bi zat
-
Bende de bloklu. Her girdiği konuya alakalı ya da alakasız din içerikli mesajlar yazıyor. Açık seçik bir troll. Üstteki mesajını şikayet ettim. Bundan sonra gördüklerimi de şikayet edeceğim.
Dinle ilgili mesajlar yazan bu zat geçende bir kullanıcının paylaştığı resimdeki bayan akrabası için "çok güzelmiş ehehe" şeklinde bir şey yazdı. Başka bir şey söylemeye gerek yok herhalde.
-
Yalnız her konuya uygun bir video paylaşması ilginç . Troll ama kaliteli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir de korsan bayrağı kullanması garip
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
her konuma gelir birine sataşır gider dokunmayın bloklayın geçin
-
Çok iyi birisi forumu adam edecek bence. Bana zamanın trolü şimdinin admini Wisdomu hatırlatıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bende de bloklu. Her girdiği konuya alakalı ya da alakasız din içerikli mesajlar yazıyor. Açık seçik bir troll. Üstteki mesajını şikayet ettim. Bundan sonra gördüklerimi de şikayet edeceğim. Dinle ilgili mesajlar yazan bu zat geçende bir kullanıcının paylaştığı resimdeki bayan akrabası için "çok güzelmiş ehehe" şeklinde bir şey yazdı. Başka bir şey söylemeye gerek yok herhalde. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X