Şimdi Ara

ßiri bana Sessiz yellenme tekniğini söyleyebilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bazi taktiker var ama kendin deneye deneye bulcan onu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok basit.Çok yavaş çıkaracaksın.Çok basit.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • B-İlimadamı kullanıcısına yanıt
    Şimdi bu tekniği 6.sınıfta keşfetmiş daha doğrusu bu yeteneğimi keşfetmiş birisi olarak sizlere anlatayım...

Öncelikle bağırsaklar ve o bölgedeki kaslarınız çok önemlidir sessiz patlama için. Tekniğ ise 3 ıkınıp 2 içeri çekmek bu teknikle yavaş yavaş gaza farkettirmeden anüs açıklığına kadar getiriyoruz burda vitesi boşa almadan hafiften gevşetirsek kasları gizli bombamızı düşman hava sahasına salarız farkettirmeden .

Bu teknikle gazımın geldiğinde ortam farketmeden her yeri bombaladım... Gerek resim dersinin sessizliğinde gerek kütüphanede, gerekse müdür odasını, dahada ilerisi otobüsleri, dolmuşları, yanımda kızlar varken...

Unutmayın farkedilmek istemiyosanız %50 sessizlik %50 görmedim duymadım bilmiyorum olayına yatmak... İnsanlık hali 3 ileri 2 geri yaparken bazen pat pat pat diye garip sesler çıkardığımda oldu, hemen buna benzer sesler çıkarıp ortalığı tekrar bombalayın işe yarayacaktı.

BAŞARILAR
    Judgemenday

• quote:

Orijinalden alıntı: Çekilin Ben Baytarım

osuruğun sessiz yada sesli olması mokun makata yakınlığıyla alakalıdır. eğer mok makata yakınsa ve makat ağzını kendi aromasıyla nemlendirdiyse osuruk pıs diye çıkar ve mok gibi kokar. eğer mok gerideyse çıkan osuruk makat ağzını titreştirir ve orada oluşan türbülansla makat rezonansa girer, bunun etkisiyle makat çeperleri meksika dalgası yapar ve malum ses ortaya çıkmış olur

edit. sesi kesmek için osurmadan önce makat ağzına orta parmağınızla baskı uygulayın. yağlanan makat çeperlerinden çıkan gaz üniform akış karakteristiği sergileyecek ve titreştirmeyerek sessizce çıkış sağlanacaktır. (not denemedim teoriden söylüyorum. kuzene sordum denemiş başarılı)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.