Şimdi Ara

ßiri bana Sessiz yellenme tekniğini söyleyebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gerek aile içinde gerek tuvalette gerek bir kafede daha sessiz ve sakin biryere gidip hepimiz demesi ayıp osurmuşuzdur. fakat bazen istemeden diğerlerini de sesiyle rahatsız ettiğimiz oluyor. şöyle sunu hep sessiz yapmayı becebilecen arkadaşlar nasıl yaptıklarını söylerlerse bize de çok yardımı dokunacaktır.

• Esas ses çıkarmayandan korkacaksın. Sesi bir şekilde kapatabilirsin ama kokuyu asla...
  • Yanaklari ayir yan yatir
  • hocam sen git diger konuyu upla dusecek popiden
  • Osurukçular
  • 4 yildir uzerinde calisiyorum bende cozemedim.Bazen kucuk geliyormus gibi oluyor ama ZAAART diye bi inliyor ortalik sonra baslasin kim osurdu muhabbeti
  • İçe doğru yap. Bu nasıl soru kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acun_Ilıcalı

Osurukçular

Senin toton yokmu
  • Moruk önce sıkıyrsun sonra çok yavaş bırakıp tutuyorsun.Büyük ihtimalle fıssss diye ses gelcek sonra götünyanmaya başlayacak.
  • Parmak at
  • Bu konuda ustalaşman yıllarını alan tanıdıklarım var önce iç huzuru bulmalısın ve salarken kendini tutmalasın ve yavaş yavaş salmalısın aynı zamanda yüz ifaden düzgün olmalı yani kokuyu alsalar bile senin cool görünce kendilerinden şüphelenmeli
  • Gece gece iyi güldüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

İçe doğru yap. Bu nasıl soru kardeşim.
    osuruğun sessiz yada sesli olması mokun makata yakınlığıyla alakalıdır. eğer mok makata yakınsa ve makat ağzını kendi aromasıyla nemlendirdiyse osuruk pıs diye çıkar ve mok gibi kokar. eğer mok gerideyse çıkan osuruk makat ağzını titreştirir ve orada oluşan türbülansla makat rezonansa girer, bunun etkisiyle makat çeperleri meksika dalgası yapar ve malum ses ortaya çıkmış olur

edit. sesi kesmek için osurmadan önce makat ağzına orta parmağınızla baskı uygulayın. yağlanan makat çeperlerinden çıkan gaz üniform akış karakteristiği sergileyecek ve titreştirmeyerek sessizce çıkış sağlanacaktır. (not denemedim teoriden söylüyorum. kuzene sordum denemiş başarılı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çekilin Ben Baytarım -- 22 Haziran 2015; 0:52:13 >

• Malum yeri bir şeyle tıka.Gelen gaz oradan dışarı çıkamayacak ve yukarı doğru gidecektir.Bunun sonucunda geyirerek atarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 22 Haziran 2015; 0:52:42 >
  • Hocam ciddi ciddi anlatıyorum ;
    hocam ilk önce diyelim 10 g osturuk var bunun 1 tanesinin yarısını hafifce fıstlıyorsun ses çıkarsa hemen karnını içine çekip geri vitese takacaksın
    eğer ses gelmezse bir fırt daha vericeksin bundanda ses çıkmaz ise bırakınca ses gelmiyor (test için kuru fasülye öneririm)
    AMA EN ÖNEMLİSİ BÜTÜN BU İŞLEMLERİ 4 SN İÇİNDE YAPMAN !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çekilin Ben Baytarım

osuruğun sessiz yada sesli olması mokun makata yakınlığıyla alakalıdır. eğer mok makata yakınsa ve makat ağzını kendi aromasıyla nemlendirdiyse osuruk pıs diye çıkar ve mok gibi kokar. eğer mok gerideyse çıkan osuruk makat ağzını titreştirir ve orada oluşan türbülansla makat rezonansa girer, bunun etkisiyle makat çeperleri meksika dalgası yapar ve malum ses ortaya çıkmış olur

edit. sesi kesmek için osurmadan önce makat ağzına orta parmağınızla baskı uygulayın. yağlanan makat çeperlerinden çıkan gaz üniform akış karakteristiği sergileyecek ve titreştirmeyerek sessizce çıkış sağlanacaktır. (not denemedim teoriden söylüyorum. kuzene sordum denemiş başarılı)

Orta parmağa kadar yetti bana

• quote:

Orijinalden alıntı: Chinaman

quote:

Alıntıları Göster
    konuya bak ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Arka Destroyer

konuya bak ya

Alıntıları Göster
    beyler deneyeceğim daha başka fikiirleri olan varsa buyursunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: FAFD38700

quote:

orta parmaktan sonrası cesaret ister

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.