Şimdi Ara

İRig kullanan var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İrig 1. nesil iphone XR ve dandik bir elektro gitardan verim alabilir miyim? seste gecikme olur mu? telefon hoparlorunden ses almak istemiyorum harici hoparloru telefona nasıl baglarım?
    veya irig 1. nesili laptopta kullanabilir miyim?

• irig 1 lerde sadece kulaklık çıkışı vardı yanlış hatırlamıyorsam.
  • Yaklaşık olarak 1 yıldır irig kullanıyorum amfim yok şu an. Aldığım irig de çakma n11 irig'i, 25 tl ye almıştım.

Bir tane de anker'in soundcore'unu aldım 130 tl ye mi ne zamanında, kulaklık çıkışına aux ile buna bağlıyorum garagaband ile resmen harika oluyor. Yani elbette bir amfi tadı veremez mümkün değil, distortion kökleyip bir şeyler beklemeyin ama 25 tlye piyasada bulunan o saçma sapan 10 luk marshallardan çok daha keyif alarak gitar çalarsınız. Bir sürü efekt, bir sürü ekstra özellik; cleanler zaten beklenmeyecek derecede harika çalışıyor ancak tek sorun distortion falan, o da o kadarı da olsun yani. Solo atarken de hiç sıkıntı çıkmıyor bu arada.

Kesinlikle tavsiye ederim. Ama güzel bir hoparlör alın yanına. Ben paraya kıyıp yeni, orijinal bir irig almayı düşünüyorum şu an belki seslerde falan iyileşme olmuştur umuduyla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.