Bildirim
Iris Fortress War ~~ PredaTorS
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Başarılarınızın devamını bekleriz.. -
quote:
Orijinalden alıntı: FaTaL
Başarılarınızın devamını bekleriz..
+1907 -
Kaç aydır aynı guildde daha kafa tutanı daha görmedim :D -
Tebrikler... -
Valla hiç unutmam 25-30 kişiyle tüm Eldorado ya kafa tutup kaleyi almıştık 90 cap ta. PC başında tepiniyordum sevinçten :D globaller uçuyordu yakalanmıyordu.. -
Bu haftaki savaşa katılamadım.Zevkli geçmiş belli.
Ben CrueLs'den HeavenlyCrit
Bi dahaki savaşa İnş. katılcam...Başarılarınızın devamını dilerim.... -
gzzz bro -
teşekkürler herkese =)
bu başarının en önemli nedeni birbirimize duydugumuz güven. sun bowlu , +9 2h li charlar dahil olmak üzere kimin charı kimde bazen karısıyor =)
şu anda pc de 90 + 5 char acık bi tanede sun bowlu char plvl da kasılıyo mesela.
yada cogu zaman +7 ler başkasında basılır el değiştirir =)
bu birlikteliği yakalamamızdaki en büyük etken team speak. inanın sesini duydugunu espirileri şakaları kızgınlıkları anında yasadıgınız o ortamda herkes bir birine güveniyor. ve hiç birşey sorun olmuyor.
işte bu sayede hem eski serverımız herada hemde yeni serverımız iriste kale cok uzun sürelerdir bizde. yardımlasma hat safhada. herkesin itemi en iyi şekilde BİRLİKTE yapılıyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X