Şimdi Ara

Iris Online(Open Beta-Rehber) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
566
Cevap
0
Favori
25.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jaezred

quote:

Orijinalden alıntı: CurieuX

quote:

Orijinalden alıntı: Jaezred

Grp özel mesaj atamıyorum sms felan birşeyler dedi o yüzden burdan cevap veriyorum kusuruma bakma hehe :)
    1-10da 3 savaşda bir level düşmen gerekiyor uraştırır :) Artık takım olayıda olmadığına göre 11-20 rahat olur diye düşünüyorum. Çünki hem hep kalabalık olur boş kalmazsın, hemde level derdi pek olmaz ^^;
    Oyunuda bıraktım sayılmaz pc zaten takılıp duruyordu, öss de var 2 ay kadar ara vereyim dedim :) Sonra inşallah tekrar beraber oynarız hehe level farkını çok açmayın ^^; Guildden de çıkartın yer derdi olmasın döndüğümde tekrar girerim :) Hepinize iyi oyunlar, bol şanslar arkadaşlar

tskkuler cevabn icin 11-20 de kasiyim ozaman bi warlocku bıraksammi diye dusunuyorum bi adventurer gzl olur aslinda :)

Senin derdin mountla bence hehe :) Adventurer güzel olmasına güzelde kasmak sabır ve item gerektiriyor ^^ Eğer açmayı düşünüyorsan benim gibi yap sende 30a kadar tapanca kullan sonra bıcağa dönersin :) Başlarda eziyet çekme bari hehe ^_- Ayrıca savaşlarda rahat geçer tapanca ileee bam bam bammm

artık cok gec :) tabanca skillerine dokumadim hep deggerinkini actim aslinda 12 lvl asasta bosver artık bole kascaz

• Bu oyuna başlamayı düşünüyorum. Guild'e falan alırsanız sevinirim, tek zevki çıkmıyor. Bir de grup msn falan varsa yazın da ekleyeyim.
  • guild bozuldu galiba 47/50 ama uye almaya calisinca guild is full uyarisi aliyorum.. Duzeltebildigimde uyelerin basvurularini degerlendiricez :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 31 Ocak 2011; 17:42:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

guild bozuldu galiba 47/50 ama uye almaya calisinca guild is full uyarisi aliyorum.. Duzeltebildigimde uyelerin basvurularini degerlendiricez :)

Peki msn grup falan yok mu?
  • İstek olursa grup msn kurarım bu arada lvl 17 oldum oyun cok zevkli :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ownl

İstek olursa grup msn kurarım bu arada lvl 17 oldum oyun cok zevkli :D

Kur kur. Sana özel mesajla msnimi vercem, eklersen sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vladiswar

quote:

Orijinalden alıntı: Ownl

İstek olursa grup msn kurarım bu arada lvl 17 oldum oyun cok zevkli :D

Kur kur. Sana özel mesajla msnimi vercem, eklersen sevinirim.

group1206228@groupsim.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ownl -- 31 Ocak 2011; 19:50:52 >
  • Oyunu indirdim, kurdum. Patchi yaklaşık 2 buçuk saatte attı. Oyun her ne kadar 1gb ram falan istiyor dese de dandik sistemlerde bile kasmayacak türden. İlk izlenimlerim gayet iyi. Başlamanızı öneririm.
  • ya kesin öledir dandik sistemle girde 1 adimi 1 saatte atarsin lagdan bende 1 gb ekran karti 2 gb ram 8 mb internet oldugu halde kasti format attım düzeldi sorun yok ama arada laga bagliyor

Iris Online(Open Beta-Rehber)

• quote:

Orijinalden alıntı: bluelion

olurmu ya , gel oyundayiz su anda, :)) sen zaten guilddeydin n oldu ??

pm at bana , Ustura

Valla , arada deniyorum ileti göndermeyi.. Hiç ortak saati yakalayamadım.

Ekleme : Hayırlı olsun , yeni bir güncelleme çıktı.
    Sorunsuz indirdi bende. Ama gelgelelim , oyuna giriyor ; ama giriş yapmak olanaksız şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Köktürk -- 1 Şubat 2011; 8:15:28 >
  • 2 gündür şehir dışındaydım giremiyordum. Geldim bugün kaldığım yerden devam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Köktürk

quote:

Orijinalden alıntı: bluelion

olurmu ya , gel oyundayiz su anda, :)) sen zaten guilddeydin n oldu ??

pm at bana , Ustura

Valla , arada deniyorum ileti göndermeyi.. Hiç ortak saati yakalayamadım.

Ekleme : Hayırlı olsun , yeni bir güncelleme çıktı.
    Sorunsuz indirdi bende. Ama gelgelelim , oyuna giriyor ; ama giriş yapmak olanaksız şimdilik.

akşamları online oluyorum hafta içi genelde saat 6 - 7 den sonra beni online bulabilirsin.

• Oyuna ne oldu patch atıyor ?
  • Bazı hatalı yerleri duzelttiler sanırım benım berserker kendıne gelmıstır bu yamadan sonra :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Bazı hatalı yerleri duzelttiler sanırım benım berserker kendıne gelmıstır bu yamadan sonra :)

Sadece düzeltmemi yaptılar yoksa paralı bir şeylermi geldi ? Gpatatoya belli olmaz.
  • Yapılan açıklama

During this maintenance we have fixed the following:
    -Polar Bears Restored ( These can be found in your redemption box )
    -Loot Fix
    -Cry to Shout Fix
    -Ignore Defense Fix
    -Monster Transformation Skill Error Fix
    -Weapon Graphic Fix
    -Special Character Password Fix
  • quote:

Orijinalden alıntı: abasgun

Yapılan açıklama

During this maintenance we have fixed the following:
    -Polar Bears Restored ( These can be found in your redemption box )
    -Loot Fix
    -Cry to Shout Fix
    -Ignore Defense Fix
    -Monster Transformation Skill Error Fix
    -Weapon Graphic Fix
    -Special Character Password Fix

O zaman sorun yok ama gpotato ya belli olmaz Allods a dönmez inşallah oyun
  • su anda dmg ler cok iyi :))
  • 30 olup Berserkeri seçtim. Yetenek dağılımını nasıl yapayım şimdi ?

Bir de şu berserker bölümündeki soldan dördüncü, mavi renkli yetenek tam olarak ne işe yarıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Köktürk -- 2 Şubat 2011; 12:33:34 >

• bende başlıyorum şu an iniyor ama çok yavaş ya 4 internet var 100 geçmiyor indirme.bakalım priest olcam büyük ihtimal. inince dönerim bu konuya.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.