Şimdi Ara

Iris Online(Open Beta-Rehber) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
566
Cevap
0
Favori
25.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SilentDays

oyunu indirdim deniyorum ama sormak istediğim bişey var hybrid rogue actım bg ler de bizde zar zor 1 pt dolarken karşısı her zaman full oluyor bu bg ler ırklara göre mi ayarlanıyor yoksa başka bir şekildemi biri açıklayabilir mi

Force'lara göre ayarlanıyor olması lazım. Ben 'Helen' Force'undayım :)
  • The Luminous Star serverındaki guildimize aktif, ingilizce az da olsa bilen, mikrofonu olan(tsmiz var) oyuncular aranmaktadır, bilginize
  • Mikrafon var ingilizcede normal seviyede.Ama Yeni Başladım
  • bende başladım luminous star serverındayım hybris berserker olmayı düşünüyorum , şu anda lvl 15 kasmaya devam XD

şimdilik güzel gidiyor ,kasma olayı rahat ve seri ama exp az geliyor sadece questlerden gelen explerle lvl alınabilir bunda sanırım. oyundaki adım, Ustura. oyunda olupta mesaj atarsanız sevinirim, beraber level alırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelion

bende başladım luminous star serverındayım hybris berserker olmayı düşünüyorum , şu anda lvl 15 kasmaya devam XD

şimdilik güzel gidiyor ,kasma olayı rahat ve seri ama exp az geliyor sadece questlerden gelen explerle lvl alınabilir bunda sanırım. oyundaki adım, Ustura. oyunda olupta mesaj atarsanız sevinirim, beraber level alırız.

Hızlı level atlamak için önemli olan 2 şey var. 1.si düzenli olarak daily ve questleri yapmak, az veriyor çok veriyor demeden hepsini yapmak(Quest daily ise ve senden belirli bir mobu kesmeni istiyor ve o moblar sana artık exp vermiyorsa yapmıyabilirsin tabiiki). 2.si ise mümkün olduğunca SOLO kasmak. Çünki party içerisinde 30+ level e kadar exp çok düşüyor. Ayrıca mümkün olduğunca kendi levelinizle aynı veya yakın party kurun...

quote:

Orijinalden alıntı: cezaaka

Karakterimden bir Resim :)

http://img256.imageshack.us/f/kujoq.jpg/

Ezikmiş...

• 25 lvl olcam birazdan lvl kasmak zorlaşmaya başladı. Level atladıkça açılan bütün questleri bitiriyorum %70küsür lere kadar getiriyor. Kalanını hep grind yaparak bg lere girerek kasmak zorunda kalıyorum. Dailyler açıldımı yapıyorum ama onlarda 1lvl atlamama yardımcı oluyor en fazla. Dungeonlarda 1exp bile gelmiyor questler hariç.

bide bu luck boxlardan almayın 4kere jackpot box aldım içinden 700gpotatoluk item çıkıyor. Mount falan vermiyor büyük soygun

-edit
    neyse uğraşmayım dedim gpots satıyodum townda bi koreli kızla tanıştım :) alice kostüm alcaktı 2saat pazarlık ettik en son dedim 30lvl'e kas benim mageyi sana alice kostüm vereyim. Depozito olarak 10tane item prot card verdim 31-60 kabul etti kasıyo şimdi :P.
    elim değmişken 40a kadar pwl yaptırıcam. yaparım ben diyen varsa 3000gpots karşılığında 30-40 lvl arası lvl kascak birini arıyorum. garanti olarak vereceğim gpots değerinde item prot 31-60 card verilecektir. Tabi benim cardların çalınma riskide var öyle bişi olmaması içinde tel no verebilcek birisi olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catchme257 -- 8 Ocak 2011; 14:07:24 >

• Bende yeni başladım oyuna ve hoşuma gitti ama bende lag oluyo sizde de var mı?
  • bn ara sıra lag oluyor ama o benim netimden kaynaklanıyor oyunda lag yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: catchme257

25 lvl olcam birazdan lvl kasmak zorlaşmaya başladı. Level atladıkça açılan bütün questleri bitiriyorum %70küsür lere kadar getiriyor. Kalanını hep grind yaparak bg lere girerek kasmak zorunda kalıyorum. Dailyler açıldımı yapıyorum ama onlarda 1lvl atlamama yardımcı oluyor en fazla. Dungeonlarda 1exp bile gelmiyor questler hariç.

bide bu luck boxlardan almayın 4kere jackpot box aldım içinden 700gpotatoluk item çıkıyor. Mount falan vermiyor büyük soygun

-edit
    neyse uğraşmayım dedim gpots satıyodum townda bi koreli kızla tanıştım :) alice kostüm alcaktı 2saat pazarlık ettik en son dedim 30lvl'e kas benim mageyi sana alice kostüm vereyim. Depozito olarak 10tane item prot card verdim 31-60 kabul etti kasıyo şimdi :P.
    elim değmişken 40a kadar pwl yaptırıcam. yaparım ben diyen varsa 3000gpots karşılığında 30-40 lvl arası lvl kascak birini arıyorum. garanti olarak vereceğim gpots değerinde item prot 31-60 card verilecektir. Tabi benim cardların çalınma riskide var öyle bişi olmaması içinde tel no verebilcek birisi olsun

pollyanna bakam beni hatırlıcak mısın :D aynı guilddeyiz seni vsde yerin dibine sokmuştum tüfekçiydim :D hatırladın mı ???? :D

bide yeni başlayan arkadaşlar için rouge tüfek olun itemleri yapın 20 lvlde bf ve cf a girin kesemeyeceğiniz adam yok belki gören vardır beni adım LoveMeBaby ilk serverdayım en son flag maçında 27 kill 1 dead yaptım :) defans kırma skilli çok işe yarıyor adama 170 vururken onu basıyorum 300 falan yağlıyorum bide critic oranım %17 critic vurduğumda 20 lvl magelere 2 atıyorum :D alan skili de çok işe yarıyor ayrıca range arttırıcı skiller var towndan towna gömücem yakında :D

• Hadi bakalım , indirmeye başladım. İnşallah oyun arayışıma son verir.

Güzelmiş oyun. Hybrid savaşçı açtım. 2 el silah kullanıyorum. Ne tür yetenekleri (nam-ı diğer skill) önerirsiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Köktürk -- 9 Ocak 2011; 11:30:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyinBedava

quote:

Orijinalden alıntı: catchme257

25 lvl olcam birazdan lvl kasmak zorlaşmaya başladı. Level atladıkça açılan bütün questleri bitiriyorum %70küsür lere kadar getiriyor. Kalanını hep grind yaparak bg lere girerek kasmak zorunda kalıyorum. Dailyler açıldımı yapıyorum ama onlarda 1lvl atlamama yardımcı oluyor en fazla. Dungeonlarda 1exp bile gelmiyor questler hariç.

-edit

pollyanna bakam beni hatırlıcak mısın :D aynı guilddeyiz seni vsde yerin dibine sokmuştum tüfekçiydim :D hatırladın mı ???? :D

bide yeni başlayan arkadaşlar için rouge tüfek olun itemleri yapın 20 lvlde bf ve cf a girin kesemeyeceğiniz adam yok belki gören vardır beni adım LoveMeBaby ilk serverdayım en son flag maçında 27 kill 1 dead yaptım :) defans kırma skilli çok işe yarıyor adama 170 vururken onu basıyorum 300 falan yağlıyorum bide critic oranım %17 critic vurduğumda 20 lvl magelere 2 atıyorum :D alan skili de çok işe yarıyor ayrıca range arttırıcı skiller var towndan towna gömücem yakında :D

v.s ile falan işm yok ya ben pve mantıklı oynuyorum oyunları genelde canım pvp çekerse Crossfire,warrock birazda counter strike atıyorum :).
    Priest olucam 30dan sonra :P. 60 olursam belki bi tanede hunter kasarım.

• yeni karakterim iPhone ilk serverdayım Pm Atınız yardım edilir :D
  • Rogue noldu sarmadımı
  • Bu Bdlere giremiyorum ya 1minute yazıyor alt soldaki pencerede yes veya no gibi bir seçenek gelmiyor girmem için nasıl giricez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bredn Mysterio

Rogue noldu sarmadımı

rogue 20 lvl bf ve cf için duruyo o :D 40k bp ye kasıcam :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Bredn Mysterio

Bu Bdlere giremiyorum ya 1minute yazıyor alt soldaki pencerede yes veya no gibi bir seçenek gelmiyor girmem için nasıl giricez.

server 1 deysen oyundan yardım edeyim . server 2 deysen ilk şehire git solda tek duran bi npc var oraya git ordaki görevleri yap sonra sana ırk seçimi yaptırcak ondan sonra girebilirsin :D
  • DonanimHaber Guildi Kurulmuştur Server 1 de Girmek isteyen pm iPhone ve BrednTR

Edit: Yardimci eklenmesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyinBedava -- 9 Ocak 2011; 13:59:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyinBedava

DonanimHaber Guildi Kurulmuştur Server 1 de Girmek isteyen pm iPhone ve BrednTR

Edit: Yardimci eklenmesi

hayırlı olsun
  • Guilde Girmek İstiyen Oyunda Bana Pm Atsın ch1deyim Nick:BrednTR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrednL.triceps -- 16 Ocak 2011; 13:44:04 >
  • Herkes sunucu 1'de mi ? 2'de olan yok mu yahu ?

Ekleme :
     Iris Online(Open Beta-Rehber)

I ve II nolu silah kısımları var. Bunlar tam olarak ne işe yarıyor ? Her iki tarafa da silah koyabiliyoruz. Acaba bir tuşla diğer silaha vesaire mi geçiyor ? Yoksa başka bir şey mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Köktürk -- 9 Ocak 2011; 18:29:47 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.