Şimdi Ara

Iris Online(Open Beta-Rehber) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
566
Cevap
0
Favori
25.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Köktürk

Herkes sunucu 1'de mi ? 2'de olan yok mu yahu ?

Ekleme :
     Iris Online(Open Beta-Rehber)

I ve II nolu silah kısımları var. Bunlar tam olarak ne işe yarıyor ? Her iki tarafa da silah koyabiliyoruz. Acaba bir tuşla diğer silaha vesaire mi geçiyor ? Yoksa başka bir şey mi ?

o yerlere iki tane silah koyabiliyorsun mesela sende 1 de dual swords var ve istersen 2ye warriorun diger seçeneği olan sword-shield ya da two-handed sword alabilirsin ve " tuşuna bastığın zaman 1deki silah elindeyse 2yi 2deki elindeyse 1i alıyor ve her iki silah için de (1 ve 2) skill barı farklı düzenliyorsun mesela 1e dual swords skillerini 2ye two handen sword skillerini koyuyorsun tabii ki sana kalmış mesela sen 2deki silahı kullanıyorsan ve 1de silah varsa örneğin 10 power veriyorsa sen 2. silahı kullanırken kullanmadığın yani 1deki silah özellik vermiyor ancak 1.yi eline aldığın zaman özellik veriyor.

Bilmem anlatabildim mi

• Gereksiz yere birlik açmayın, bizim zaten birlik var bu serverda, bu oyunda türk birliğine gerek yok, zaten sayı kısıtlı ve online olma süreleri farklı olacak insanların, dağılacağınıza gelin bize. Teamspeak de var zaten.
  • Yeni karakter açtım. Barbarian olacak inş. Eski karakteri kastığım iyi oldu, böylelikle yapmamam gereken hataları gördüm ve yeni taktikler öğrendim.

Nick: lxFatalitYxl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elluin

Gereksiz yere birlik açmayın, bizim zaten birlik var bu serverda, bu oyunda türk birliğine gerek yok, zaten sayı kısıtlı ve online olma süreleri farklı olacak insanların, dağılacağınıza gelin bize. Teamspeak de var zaten.

bırak kursunlar Türk guildi iyidir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: catchme257

quote:

Gereksiz yere birlik açmayın, bizim zaten birlik var bu serverda, bu oyunda türk birliğine gerek yok, zaten sayı kısıtlı ve online olma süreleri farklı olacak insanların, dağılacağınıza gelin bize. Teamspeak de var zaten.

bırak kursunlar Türk guildi iyidir .

bırak kursunlar ne ya, kötü adam gibi hissettim kendimi. "Bırak evlensinler gençler. Sevmişler birbirlerini"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightful

quote:

Orijinalden alıntı: Köktürk

Herkes sunucu 1'de mi ? 2'de olan yok mu yahu ?

Ekleme :

I ve II nolu silah kısımları var. Bunlar tam olarak ne işe yarıyor ? Her iki tarafa da silah koyabiliyoruz. Acaba bir tuşla diğer silaha vesaire mi geçiyor ? Yoksa başka bir şey mi ?

o yerlere iki tane silah koyabiliyorsun mesela sende 1 de dual swords var ve istersen 2ye warriorun diger seçeneği olan sword-shield ya da two-handed sword alabilirsin ve " tuşuna bastığın zaman 1deki silah elindeyse 2yi 2deki elindeyse 1i alıyor ve her iki silah için de (1 ve 2) skill barı farklı düzenliyorsun mesela 1e dual swords skillerini 2ye two handen sword skillerini koyuyorsun tabii ki sana kalmış mesela sen 2deki silahı kullanıyorsan ve 1de silah varsa örneğin 10 power veriyorsa sen 2. silahı kullanırken kullanmadığın yani 1deki silah özellik vermiyor ancak 1.yi eline aldığın zaman özellik veriyor.

Bilmem anlatabildim mi

He , teşekkürler , anladım.

Ayrıca arkadaşlar çoğunuz hangi sunucuda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Köktürk -- 10 Ocak 2011; 7:09:59 >

• The Luminous Star serverında herkes :)
  • Priestten vazgeçtim mage olucam seri seri kasarım
    bide upgrade işine gireyim dedim +8 staff bastım +9a 4-5 kere denedim geçmedi .
    neyse bunla 40a kadar idare edicem 40lvlda bi unique staff bulur +9a geçiririm inş

• arkadaşlar ben oyunu bigdownload.comda n indirdim patchler acaip agır indirilior manuel patch sitesi felan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mekka

arkadaşlar ben oyunu bigdownload.comda n indirdim patchler acaip agır indirilior manuel patch sitesi felan varmı?

ne yazıkki biraz bekliceksin :)
  • alsında demek istedigim oyunun sitesinden de indirirsem yine aynı kapıya cıkıcak dimi :))
  • Bende bu gün ilk kez aşırı lag var oyunda, sizde de varmı arkadaşlar? 10 sn felan takılıyor oyun sonra bir anda açılıyor AAAA ölmüşüm hehe
  • quote:

katılyorum istisnasız her oyunda 1 kez kurulur çoğunluğu 1 hafta içinde patlar veya 2-3 online la gidebildiği kadar gider ki ne kadar gidecekse

bu arada rogue actım shadow walker olmaı dusunuyorum sw hakkındaki oneri ve düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Jaezred

The Luminous Star serverında herkes :)

Ben de buradayım artık.
  • Skill Leveli, max leveli aşıyor mu bilginiz varmı arkadaşlar? Aşıyorsa eğer sürekli exp düşürüp skill exp kasmak mümkün mü, yani skill puanı kasmak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaezred

Bende bu gün ilk kez aşırı lag var oyunda, sizde de varmı arkadaşlar? 10 sn felan takılıyor oyun sonra bir anda açılıyor AAAA ölmüşüm hehe

Aynısı bende de oluyo başka hiç bir oyunda lag yok ama bu oyunda epey lag oluyo nedenini anlamadım.
  • Oyunun sunucusu amerika serverında ee amerikayla aramızda uçurumlar olduğuna göre haliyle lag olucaktır ama oynamaya engel bir lag sorunu yok bende.
  • Ben de başladım. Arada bakıyorum.
  • Skill Levelında bir sınırı varmı? Bilgisi olan yok mu huuuuuuuu ^^;
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.