Şimdi Ara

Iris Online(Open Beta-Rehber) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
566
Cevap
0
Favori
25.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyuna en çok başlamak isteyenlerden biriydim ancak kısmet bugüne oldu gerçi denemk için girmiştim ama gayet zevkli ve güzel buldum ama elimde olmayan nedenlerden dolayı devamm edemicem lanet olası sınav işte :) inşş 4-5 ay sonra bomba gibi gelcem bugün 15 lwl bi hybird barbarian kastım çok beğendim...inş daa sonra devam edebilirim bu arada elluin ellerine sağlık çok güzel bi rehber olmuşş
  • oyunda yanlışlıkla dera açtığım için yeni char açtım rezill oluyorum ya dün deathmatch da 58-3 yenildik 2 kill le 1.yim :S
  • 1-10 da neredeyse hep Agnes kazanıyor ama 11-20 ve 21-30da işler biraz farklı :) Kimin kazanacağı belli olmuyor. Hatta ben 21-30da agnes ile bi gün boyunca neredeyse galibiyet yüzü görememiştim ^^
  • Bende oyunu indirip denemeyi düşünüyorum. Var mı belli bir clan , guild?
  • Luminous Star'da 20 lvl berserker kasıyorum. Guild varsa alabilirmisiniz ?
  • dera açtıysam eğer dera devam ederim biz herzaman zayıfın yanındayız
  • DonanimHaber guildi var arkadaşlar lider Raveka ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaezred

DonanimHaber guildi var arkadaşlar lider Raveka ^^

guildden baya kişi gördüm hepsine de yazdım ama hiçbirinden cevap alamadım sınavlar yüzünden giremiyodum girince direk lider den denerim şansımı o zaman
  • Genelde Ustura online oluyor oda yetkili bir arkadaş alım yapabiliyor onada yazabilirsiniz ^^;
  • Yeni karakter açtım 2-3 gün önce. Bence savaşçı çok daha iyi büyücüye göre.
  • Bu oyunu oynayan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dopamine

Bu oyunu oynayan varmı

var
     Iris Online(Open Beta-Rehber)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelion -- 20 Ocak 2011; 4:34:06 >

• shaman can mış yaw cok eylenceli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dopamine

Bu oyunu oynayan varmı

var tabi donanımhaber guildinde günde ortalama 6-7 kişi online oluyor
  • Oyunu indiriyorum şuan bugün başlıyacam.
  • Priest-Warlock-Magician arasında kaldım.Pvpde hangisi daha iyi iş görür?
  • Arkadaşlar oyunu indirdim ve kurdum. Karakteri açtım. Nick'im Transltr

Oyunda olan arkadas varsa ekliyebilirim. Aksama kadar açıgım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pimpirik Domates

Priest-Warlock-Magician arasında kaldım.Pvpde hangisi daha iyi iş görür?

berserker ve warlock çok populer şu anda ama advanturer da sağlam. scoutta pvp de iyi , yakına gelene kadar bitirebiliyor işini.

aslında bakarsan hangini iyi kullanırsan o iyi, sonuçta sen al priest charlada pvp yaparsın ama iyi kullanmak önemli.
  • Mage açtım ama ilk karakterim oldugu için zorlandım simdi bi tane rogue açtım. Hoşuma Gitti. Nick Lottolose.
  • sınavlardan kurtuldum tekrar döndüm ama birkaç sorum var
    bu rogue iyi hos ta berserker, advanturer yanında çok sönük kalıyo item lvl önemli olabilir ama 20 lvl da tanktan da +400 dmg yiyince insan soğuyo hep iteme bağlı olarak mı ilerliyo yoksa sw secince bi + sı olacak mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihonto -- 20 Ocak 2011; 16:15:51 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.