Şimdi Ara

Iris Online(Open Beta-Rehber) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
566
Cevap
0
Favori
25.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni pacht geldide inmesi bi ölüm bunun
  • Boyutunun ne kadar olduğunu bilen var mı ? %35'te şuan. İn in , bitmiyor maşallah. Kaçla indirdiği de ayrı bir muamma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Köktürk

Boyutunun ne kadar olduğunu bilen var mı ? %35'te şuan. İn in , bitmiyor maşallah. Kaçla indirdiği de ayrı bir muamma.

2.5 gb filan yalnız yüklerken, bağlantın hızının hepsini kulanıyor, sitelere girince ya site açılmıyo ya installer donuyo bilgin olsun
  • cok donuyo yuklerken 0.10% atiyo aksama anca biter
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronikbela

cok donuyo yuklerken 0.10% atiyo aksama anca biter

max hızda attım gece ben
  • %6.74 de dondu bende ilerlemiyorda hehe herkes birden yüklenince böyle oldu sanırım -]
  • ayni kapattim dondu diye simdede launcher baglanmiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaezred

%6.74 de dondu bende ilerlemiyorda hehe herkes birden yüklenince böyle oldu sanırım -]

quote:

ayni kapattim dondu diye simdede launcher baglanmiyo

yazmadımmı donar diye, bi rahat duramıyosunuz yüklerken szi sizi illa kurcalayacaksınz orayı burayı, bırak yüklesin dokunmayın bi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi testq -- 26 Ocak 2011; 10:45:16 >
  • Dokunan yok zaten download etmiyor patch i donmadan kastımız bu :) Error verdi şimdi bi dosya kapandı gitti
    Facedeki yorumlarada baktim ayrica herkesde genel olarak böyle aşırı yüklenmeden sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT* -- 26 Ocak 2011; 11:01:34 >
  • launcher giriyo 1 2 dakika bekliyo pacht uptade error hatasi veriyo
  •  Iris Online(Open Beta-Rehber)
     Iris Online(Open Beta-Rehber)

v1.8den birkaç resim buldum

• tamam benim cash shoptan ne alacagim belli oldu :) wow ' da motor kullanmak zevkliydi burdada kullanabilecem anlaşılan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaezred
    Dokunan yok zaten download etmiyor patch i donmadan kastımız bu :) Error verdi şimdi bi dosya kapandı gitti
    Facedeki yorumlarada baktim ayrica herkesde genel olarak böyle aşırı yüklenmeden sanırım

quote:

launcher giriyo 1 2 dakika bekliyo pacht uptade error hatasi veriyo

bende herangi bi problem olmadı, kaymak gibi indirdi hepsini
  • motor biraz oyunun havasını değiştirir gibime geliyor. Adamlar daha kılıç kalkan kullanıyor ve oyuna motor geliyor halbu ki daha ........ diye bişeyler düşünüyordum ama sonra oyunda tüfek olduğu aklıma geldi
  • ya ben birşey sorucam bu oyunu oynayan arkadaşlar acaba oyunda yaş kriteri gibi bi durum varmı yoksa her yaş kesiminden oynayan oluyomu bunu
  • DonanımHaber guildinin şu anki lideri benim benim yaşım 30 , guild içinde 33 ile 25 yas arasinda yaklasik 15 kişi var :) ufak oyuncularda var tabi.. ama ortam bazı adını yazmaya gerek duymadıgım oyunlar gibi bozuk degil. Herkez gayet aklı başında davranıyor davranmayanı tutmuyoruz zaten aramızda..
  • %19da yine error :)
  • ben hic baslayamadim siz yine başlamışsınız..

Manuel patch yayınladılarmı dıye bakıyorum ama sanırım yok :(
  • %83'te şuan.
    Bittikten sonra sistem geri yükleme yaparsam bütün her şey sıfırlanıyor mu ? Sanırsam trojan saldırısı oldu. (oyunla alakalı değil tabi)
  • 00.62 Bitmez Bu
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.