Şimdi Ara

Iris Online(Open Beta-Rehber) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
566
Cevap
0
Favori
25.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pimpirik Domates

Priest-Warlock-Magician arasında kaldım.Pvpde hangisi daha iyi iş görür?

Bekle sömestrda beraber başlayalım Yarın sınavlar bitiyor salı günü dershane sınavı var sonra serbestim eski günlerdeki gibi yaparız

Oyunda parası olan ezmiyordur umarım. Önceki sayfalarda elliun bu olaydan şikayet ediyordu. Biz +1lerle 20 vururken adam gelip +10 ile 200 vurursa çok dengesiz olur

• quote:

Orijinalden alıntı: SilentDays

sınavlardan kurtuldum tekrar döndüm ama birkaç sorum var
    bu rogue iyi hos ta berserker, advanturer yanında çok sönük kalıyo item lvl önemli olabilir ama 20 lvl da tanktan da +400 dmg yiyince insan soğuyo hep iteme bağlı olarak mı ilerliyo yoksa sw secince bi + sı olacak mı

Halla halla ben bugün bi tane rogue açtım ve bg'lerde sürekli tanklarla 1 v 1 atıyordum. Çogunu da aldım. Rogue o kadar kötü degil aksine çok iyi. Benim hoşuma gitti

• Eline sağlık Elluin iyi rehber olmuş.Benide eklerseniz sevinirim nick;Uldiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BigHammer -- 20 Ocak 2011; 19:41:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sailyn

quote:

Orijinalden alıntı: SilentDays

sınavlardan kurtuldum tekrar döndüm ama birkaç sorum var
    bu rogue iyi hos ta berserker, advanturer yanında çok sönük kalıyo item lvl önemli olabilir ama 20 lvl da tanktan da +400 dmg yiyince insan soğuyo hep iteme bağlı olarak mı ilerliyo yoksa sw secince bi + sı olacak mı

Halla halla ben bugün bi tane rogue açtım ve bg'lerde sürekli tanklarla 1 v 1 atıyordum. Çogunu da aldım. Rogue o kadar kötü degil aksine çok iyi. Benim hoşuma gitti

başlarda bende yapabiliyodum da 15-20 den sonra olmamaya başladı o

• quote:

Orijinalden alıntı: PaRTy_TiMe

quote:

Bekle sömestrda beraber başlayalım Yarın sınavlar bitiyor salı günü dershane sınavı var sonra serbestim eski günlerdeki gibi yaparız

Oyunda parası olan ezmiyordur umarım. Önceki sayfalarda elliun bu olaydan şikayet ediyordu. Biz +1lerle 20 vururken adam gelip +10 ile 200 vurursa çok dengesiz olur

Bekliyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PaRTy_TiMe

quote:

Bekliyorum

Sınavlar bitti ne zaman istersen başlarız

• 8Mbite rağmen 1.5 saat verdi oyun ya üzüldüm

Edit; Oyun indi 11 civarı.Tspeak hala varsa gelebilirim.Patch daha yüzde 20de.Berserker açıcam büyük ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rechno -- 21 Ocak 2011; 23:39:16 >
  • Donanimhaber guildi yaklasik 50 kisi oldu tamami turk oyuncular :) suanda lider benim Raveka nicki ile ulasabilirsiniz. Eger ben online degil isem Ustura veya Buyucu ye pm atarak guilde girebilirsiniz.

Kımseye ulasamıyorsanız Raveka nick ine mail atın ben mutlaka hergun oyuna giriyorum
  • @Treth
    Bende oyundayım benide alırsanız sevinirim nick:Huysuz.

Bu arada hazırladığın build'e gore berserker gidiyorum umarım sağlam bir berserk olur, uzun zamandır, adam gibi oyun bulamadım oyun değiştirmektende sıkıldım bu fena değil gibi anime olsada oyun eğlenceliye benziyor....

Uzun zamandır beraber oynadığım oyuncular benim pek tutmadığım bir oyunda kaldıklarından bende yanlız kaldım, bu sebepten guvenilir olarak sadece DH forum uyeleriyle oynamak istiyorum.

Forumda 4-5 herneyse msj sayım ole gözüksede, eski nick'imi kullanmak istemediğimden yeni hesap açtım eski hesabım orionx (birçok online oyunda belli bir seviyede olduğumu belirtmek için yazdım) olarak tecrubeli olduğumu gorebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuysuzMan -- 23 Ocak 2011; 19:29:22 >
  • Bende barbarian kararı aldım belki 30da değişebilirim, nick Technology.
  • Ben bilgisayara format atmak zorunda kaldım. Bugün yeniden indirip kaldığım yerden devam.
  • Arkadaslar guild max uye sayisi 50 ve su anda full bu sebepten devamsizligi olan bazı uyeleri cıkrmak zorunda kaldım. Eger arada hata yaptıklarımız varsa yeniden ulasin yer oldukca geri alalim bazen devamsızların arasında oyuna devam eden kısılerde yanlıslıkla cıkarılabılıyor :)
  • İnşallah çıkarmamışsındır beni. 1 Saate geliyorum. Nick Gobsfoe :)
  • Oynamadiğiniz İçinde Para Olan Charlara Talibim Pm :)
  • Diğer sıradan oyunlara benziyor ilgi çekici bir yanı yok.
  • Evetttttttttttt bu gün 1.18 versiyonuna geçiyor oyun ve bakım oldukca uzun sürücek gibi :) En kısa zamanda bitmesi umuduyla bekliyorum ^^
    Patch notlari ise burada ^^;
  • Güncellemeyi indirmeye başladım. %2'de şuan , az kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Köktürk -- 26 Ocak 2011; 9:29:02 >
  • Experience table from 1-40 lowered yerine quest eklendi dese daha mutlu olurdum

bu arada guild sistemini baya ellemişler hadi hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: jambuer

Diğer sıradan oyunlara benziyor ilgi çekici bir yanı yok.

bendede o ışıklardan yandı, bi anlam veremiyorum bu oyunun bi ilginç farklı yanı yokki

• Yeni Mountda bir hayli güzelmiş hehe cash shop için olsa gerek :)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.