Sinirlenmeye başlıyorum son 1 kez daha calistiricam eger yine patch baslamazsa oyunu kaldiriyorum en nefret ettigim şeylerden birisi böyle beklemek.
bir oyuna hergun patch mi gelir. Sürekli patch yüklemekten sıkıldım :/ %0.26da takılıyor.. :S
Evet 20 dakikalık çabalarımdan sonra %3.71 hadi hayırlısı umarım tamamlanır.. Mübarek yeni patch çıkarmamışlar oyunu yenilemişler sanırım aşırı yavaş...
iyice sıkmaya başladı ya %1-5 arası takılıyor yada hiç bağlanamadan failed veriyo herkesde aynı sorun hiç bir yerdede doğru düzgün bi açıklama yok
%50 exp event aksam 22:00 'a kadar verdikleri saate göre.
quote:
Orijinalden alıntı: bluelion
%50 exp event aksam 22:00 'a kadar verdikleri saate göre.
Birisi patchlenmis oyun klasorunu komple zipleyip torrent yapmis ama 1 seeder var 10 kb ile download ediliyor dosya boyu 2.3 gb.
quote:
Orijinalden alıntı: Treth
Birisi patchlenmis oyun klasorunu komple zipleyip torrent yapmis ama 1 seeder var 10 kb ile download ediliyor dosya boyu 2.3 gb.
Değmez Ya yarına Kadar Hallederler sanırım Yarına kadar Napcaz Onu Düşünelim
quote:
Orijinalden alıntı: Noctis Lucis
quote:
Değmez Ya yarına Kadar Hallederler sanırım Yarına kadar Napcaz Onu Düşünelim
5kb/s ile indiriyor 1aya biter sanırım :/ :S :S
ya hadi yavas indirse neyse surekli hata veriyo... mecburen basında durmak zorunda kalıyosun :S
ben hic baslayamadim baslasa hatalarla filan ilerletirim " failed patch list download " yada buna benzer bır hata alıyorum :) yukarıda bır resmını koymustum öyle %0.0 ıle beklıyoruz bakalım :)
Hi Everyone!
I understand you're all eager to get online and check out the new content. Please be a little patient as many people are trying to download the patch at the same time. I appreciate all your enthusiasm and patience :)
I will also ...ask to extend the XP bonus. In the meantime, keep patching! - GM Kai
Demiş kendileri :)
quote:
ben hic baslayamadim baslasa hatalarla filan ilerletirim " failed patch list download " yada buna benzer bır hata alıyorum :) yukarıda bır resmını koymustum öyle %0.0 ıle beklıyoruz bakalım :)
Aynı hatayı alıyorum launcher bile açılmadı :(
gerizekalılar.. patch yapamayan adam ne yapsın %50 experience etkınlıgını.. bu patch yapamayan adamı dahada gerıde bırakmaktan baska bır ıse yaramaz...
Daha fazla kızmaya basladım.. Oyunu kaldırmamak ıcın kendımı zor tutuyorum kredı kartı elımde her an wow accountumu aktıf edebılırım.. Salaklar.
quote:
gerizekalılar.. patch yapamayan adam ne yapsın %50 experience etkınlıgını.. bu patch yapamayan adamı dahada gerıde bırakmaktan baska bır ıse yaramaz...
Daha fazla kızmaya basladım.. Oyunu kaldırmamak ıcın kendımı zor tutuyorum kredı kartı elımde her an wow accountumu aktıf edebılırım.. Salaklar.
Raveka Lazımsın Sen bize
Ayrıca berserker lar fecı nerf yemıs anladıgım kadarı ıle forumda sagda solda konusuluyordu.. ıngılızcem yeterı kadar ıyı degıl tam anlamadım gercı ayrıntısını bılen bırı varmı ?
Vazgectim artık ben yuklenmez bugun bu patch...
Benim patch bitti çok şükür :) Son denememde çok hızlı ilerledi %10, %10 neredeyse deneyin arkadaşlar düzelmiştir belki