Şimdi Ara

Iris Online(Open Beta-Rehber) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
566
Cevap
0
Favori
25.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hic baslayamadıgımız ıcın hızlı yada yavas ındırme gıbı bır seyı dusunmuyoruz bız bır baslasak :D
  • Girdim oyuna arkadaşlar bomboş oyun :) 1 kişi gördüm sadece gm oda hehe
    İlk gözüme çarpan +lı silahların parlaması değişmiş. Skillde efekleri sanırım aynı ama yaratıklara vurunca saçma sapan ışık patlaması oluyor hiç hoşuma gitmedi açıkçası. Birde patch öncesi 800 vuran skillim şimdi 500 vuruyor püf bi o vardı zaten damage veren :)

Iris Online(Open Beta-Rehber)

Edit* Resim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT* -- 26 Ocak 2011; 18:01:46 >

• hıım kımse oyuna giremiyor o yuzden bostur patch yapmayı kımse basaramıyor sanırım..
  • inmiyor inmiyor inmiyor bu ne ya , bi patch yapamadii ben bi göndermek istiyorum burdan patch servera

jeazred gordugum kadarı ile exp ve drop event açık ama kime faydası var

patch yapamadığına değil akşam silver box tan binek düştü doya doya binemedim ona canım sıkılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelion -- 26 Ocak 2011; 18:18:49 >
  • warlockların damageleri düşürülmüşse warlockumu bırakabilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Subrama -- 26 Ocak 2011; 18:14:26 >
  • Silahların Heryerinin Parlaması Daha Güzel Olmuş.
  • Elimdeki silah +3 şuanda bir yaniyor bir sönüyor :) Guildde ben yaratik kestikçe veya görev bitirdikçe level atliyor anlayamadım henüz ^^ Bi anda %10dan level atliyor kestiremedim daha hehe Guildimiz Lv3 oldu bu arada ;P
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaezred

Girdim oyuna arkadaşlar bomboş oyun :) 1 kişi gördüm sadece gm oda hehe
    İlk gözüme çarpan +lı silahların parlaması değişmiş. Skillde efekleri sanırım aynı ama yaratıklara vurunca saçma sapan ışık patlaması oluyor hiç hoşuma gitmedi açıkçası. Birde patch öncesi 800 vuran skillim şimdi 500 vuruyor püf bi o vardı zaten damage veren :)

Edit* Resim

guild penceresinde skills yaziyo acaba guild skillerimi geldi???

• guild leveline gore skill , amblem ve member sayısı artacakmış ama başka etkileride olabilir guild levelin.
  • Launcher açılsa

Bu arada foruma baktım birçok class nerf yemiş ignore def skiller eski etkisini kaybetmiş. Eskiden crit 1.6k vuran adam şuan crit 1.2k vuruyorum diyor. Adventurer. Ayrıca knightlar nerf yememiş şuan oyunun yeni zerkeri deniyor

Kısacası ignore def skiller normalle aynı vuruyormuş..

Sonuç: SWler Advler ve Zerkerler şuan forumda ağlıyor Warlocklar OP diyorlar. Oyuna daha hiç giremedim ama magician açıcam. Lighting mi yoksa ice mı önerirsiniz?

• Evet ignore skilli düşmüş baya :) Eskiden normal vurduğu damage i şuan crit vuruyor.
    Guild skilleri var birçok :) Şimdi hepsini yazamıcağım ama Guild Lv10 olduğunda Lv20 ve Lv30 olduğunda skiller açılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaRTy_TiMe

Launcher açılsa

Bu arada foruma baktım birçok class nerf yemiş ignore def skiller eski etkisini kaybetmiş. Eskiden crit 1.6k vuran adam şuan crit 1.2k vuruyorum diyor. Adventurer. Ayrıca knightlar nerf yememiş şuan oyunun yeni zerkeri deniyor

Kısacası ignore def skiller normalle aynı vuruyormuş..

Sonuç: SWler Advler ve Zerkerler şuan forumda ağlıyor Warlocklar OP diyorlar. Oyuna daha hiç giremedim ama magician açıcam. Lighting mi yoksa ice mı önerirsiniz?

O zaman yeni raid ve dungeon partyler belli oldu , 1 Tank , 1 Sage , Full warlock

• bakalim berserker nerften sonra ne hale geldi.. Gerci bu gidisle bakamıycam gibi geliyor..
  • oyuna baska gırebilen varmı??
    ben denemeyi bıraktım
  • patch atabilen varmı :D
  • Ağırdan ağırdan atıyor.. %0.33

Boşuna kasmışım 25 leveli zaman kaybıydı tamamen..
  • Ben de oyuna yeni başlayacağım. Umarım güzeldir şuan 5 dk var inmesine oyunun gerçi şuan sizin dediklerinize göre patch sorunu varmış
  • Healer olun kurtulun. Ben öyle yapmayı düşünüyorum. Ya da warlock olabilirim.

Oyun kapanınca konu tavan yaptı.
  • Sonunda launchera kadar gelebildim. Ama sonrası daha beter 10dkdır patch bekliyorum şuan %0.03

Edit: %0.10 da hata verdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wirm -- 26 Ocak 2011; 20:58:50 >
  • Fırsat bu fırsat conflict valley görevlerini yapıyorum bende hehe :)
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.