Şimdi Ara

Iris Online(Open Beta-Rehber) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
566
Cevap
0
Favori
25.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu oyunu bırakmak istemiyorum 1 haftadır günde 15 saat oynuyorum... finallere çalışmadım kastım 32 lvl oldum 1 haftada bırakamam yarın manual patch e bakacaz artık :/
    bu arada 2. server da oynayan türk var mı bizim klan pentagram bekleriz... :) wowazange veya afro ya ulaşın guild için :)
  • oyundaki degisikliklerden biriside battlefiledde mesela 31-40 sa herkes 40 lvl görünüyor, bu şekilde karşı taraf zayıf olanı hedef alamıyor.

berserker dmgleri gercekten düşmüş i patchten once cirtik 1,9 - 2k vurdum yaratık artık 1,2 dmg aliyor. ama o kadarda kötü değil bu sonucta herkese gelmiş nerf.
  • Evet son haberler :);

~Hi Everyone,

I want to take a moment to address the current situation with the patch. I want to start off by sincerely apologizing to the entire community, and we are indeed working as hard as we can to make the necessary optimizations. First off, we have a new client that's almost ready for the public. Secondly, the... developer are also working hard to prepare the manual patches as we speak.
    Also, regarding the Nerf'd classes; this is an error and we already have the fix in place. However, we don't want to implement the patch until the CURRENT patch issue is fixed; otherwise it'll only create more problems for the general public who are still trying to patch. Again, we apologize for the inconvenience and we hope you understand.
  • şaka mı yapıyolar artık anlamış değilim 24 saatten fazla geçmiş değişen hiçbir şey yok yaklaşık bi 12-15 saattir de manual patch çıkarcaklar sonumuz vahim
  • Bu ne ya , Hibrit savaşçının özellikleri düşürülmüş. 400-500 vurduğum yetenekle şimdi 200 küsür vuruyorum. Çok sıradanlaştırılmış.
  • Fixlenecek diyor. Önce şuanki patch problemini halledeceklermiş sonra ignore def. skillerini fixleyeceklermiş

Forumları geziyorum bakalım manuel patch gelmiş mi...
  • valla manual pacht varda parca parca koymuslar karısık baya:d
  • bana cok basit geldi o butun hepsini indirdim sayılır. Oyuncular bıle bı sekılde manual patch yapmayı basardılar gpatato beceremedı :) sımdı denıycem calısırsa burada bı rehber hazırlar anlatırım nasıl yapıcagınızı.. Ne yapalım gpatato dan hayır yok kendi işimizi kendimiz gorelim bari.
  • Benim ki şuan gayet güzel devam ediyor. %16 inş. böyle devam eder.
  • ben gece 3 te deniyem sansimi dedim 45 dk atti pacht
  • bende hic baslamadigi gibi birde ustune hata veriyor..
  • valla su an karakterler cok kotu olmus ne atak kalmis ne bisey fixlenecek diyo gm ama bakalim ne zaman
  • Manuel patch yapmış forumdaki modlardan biri. Boyutu 2.2gb oyunu baştan indirmek gibi bir şey olacak :S
    7 saat sürmüştü zaten download... Neyse yarın okula gitmeden açarım pcyi indirir ben gelene kadar

http://www.4shared.com/dir/JwjM3Z18 Buyrun patchlenmiş dosyalar Kısacası oyunun neredeyse tamamı

• o patchi koyan adama burdan küfür etmek istiyorum kac saat indirmeye ulastım sonuc yine patch atmaya calısıyor :S
  • evet bende ındırdım kurdum onu ama yıne patch yapmaya calısıyor ve hıc ılerlemıyor %0.0 sanırım oyunu ıyıce bozduk :)
  • oooofff patch nada oyununada bu ne iş oyun boyutunda patch mı olur yafff şaka gibi
  • En iyisi Normal İndirmek olcak Sanırım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lRuleBreak -- 27 Ocak 2011; 12:57:08 >
  • oyundan soğuttular arkadaş o kadarda kasmıştık :D

• Neyse patcheri açalım bakalım...
  • bu arada gm ler sesimi duyduki nerf yemiş klass lar zaten bi saçmalikti ozellikle tanklar mage lerden fazla dmg vuruyorlardı 31 warlock la ben adama 200 vuruyorum %3-4 canı gidiyor adama bana 1 k dmg vuruyor zaten canım 2.5k onun canı benimkinden fazla olup benden benden fazla vuruyor bide tank saçmalık düzelmediyse silerim zaten
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.