Şimdi Ara

İris'ten tonymontana'nın sıcak görüntüleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bu alman bozuntusuna hangi türk ne yaptıysa kuyruk acısıyla önüne gelen türke ana bacı küfreden, 3 tane unique kesti diye kendini kral sanan bir zavallı, oysa onun ne olduğunu serverın yoğun bir anında atacağım globalde vereceğim şu screen shot larla ortaya koydum.

SSler aşağıdaki linktedir. İyi seyirler :D

http://tonychicken.sitemynet.com/tony/

• =) affetmeyen bende iristeydm hatta eski çarlarım billups gordion by_gandalf mrs dark filan =) tony kadar lol birisini görmedim =) bildiğin gibi angeliq ve easy de ban yemişti ama kurtulamıyoruz 2 sinin de çarı var yine :D bide bu ban yese =) bu arada sen niye hiç uniqe beklemiyosun hep kasılıyosun =)
  • ingilizce ve türkçe olayına koptum..
  • Ayrıca ismide berbat.Hannah Montana'dan çalmış tonymontane yapmış
  • Alıntı
    "bu arada sen niye hiç uniqe beklemiyosun"
    Beklemek kelimesi ve ben aynı yerde duramıyoruz ondan olabilir mi :D
  • Tony mony iyi de.

97 olmuşsun helal olsun
  • 98 :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihbarut

Alıntı
    "bu arada sen niye hiç uniqe beklemiyosun"
    Beklemek kelimesi ve ben aynı yerde duramıyoruz ondan olabilir mi :D

en güzeli =) çarı satmayı düşünürsen hatta düşünmesende msn adresim by_themaniactwo@hotmail.com irisin en köklü kişiliklerindenimdir =) şuan çarlarımı sattım ps2 alcam bu hafta yada 3 bilmiyorum okulların kapanmasına doğruda iris e tekrar dönücem =) eklersen adresimi sevinirim
  • Knight ne yav öyle oyun patch'i geldikden sonra girmedim hiç bu ksro daki rütbe gibi sarı yazı yazılıyo omu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: FinaL_İmPacT

Ayrıca ismide berbat.Hannah Montana'dan çalmış tonymontane yapmış

Nickin hannah montana ile alakası yok. Tony Montana Al Pacino'nun ünlü Yaralı Yüz (ScarFace) filmindeki canlandırdığı karakterin adıdır. Sinema severler arasında çok meşhur bir karakterdir Bilgi amaçlı yazdım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.