Şimdi Ara

İriver H10 5-6 gb'a Rockbox kurulum denemeleri...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar misticriver'da h10 5-6 gb için rockbox yazılım verilmiş durumda...Ben indirdim kurdum cihaza.çalıştı takır takır.yarım saatten beri geziyorum menülerde acayip ayarlar var..benim gibi h10 5/6 gb ta rockbox'u kuran ve çalıştıran varmı aranızda???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afrodisiac -- 4 Ekim 2006; 19:52:26 >

• Baya kullanışlı bişey diyosun hocam yani.Alınca ilk iş kuracam ozaman.Bi de para birikse
  • oooooooo iriver h10 5gb a rockbox heee valla tadından yenmez artık iriver h10 bir de pil suresinde etkili oldu mu daha mı az gidiyor daha mı fazla mı onu bi deneyip yazarsan sevinirim.
  • valla henüz test edemedim...neyin neye yaradığını çözmeye çalışıyorum şu an:)birde anladığım kadarı ile yazılım tam olarak oturmamış..arada çalan parça kesiliyor sonra dvm ediyor..onun nedenini araştırıyorum şu an....
  • Arkadaşlar müjdemi isterim...İriver h10 video oynatıyor...hemde akıcı bir biçimde renkler filan süper...ama şu an için geliştirme aşamasında olduğu için sanırım ses yok...Biliginize...
  • ooo. bu hakikaten önemli bir müjde. h10 sahipleri baya mutlu olur. bu arada ne rockbox muş,ne delikanlı yazılımcı arkadaşlarmış :)
    ne uzantısı oynatıyor, ne ile konvert ettin, kaç fps acaba? cihaz tam şarjlı iken kapanana kadar video süresini ölçersen gerçekten başarılı bir çalışma yapmış olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kujeste -- 4 Ekim 2006; 2:32:38 >
  • kucuk bir video nasıl gozuktugune dair.

http://www.youtube.com/watch?v=EygtJtTohc4
  • quote:

Orjinalden alıntı: kujeste

ooo. bu hakikaten önemli bir müjde. h10 sahipleri baya mutlu olur. bu arada ne rockbox muş,ne delikanlı yazılımcı arkadaşlarmış :)
    ne uzantısı oynatıyor, ne ile konvert ettin, kaç fps acaba? cihaz tam şarjlı iken kapanana kadar video süresini ölçersen gerçekten başarılı bir çalışma yapmış olursun.

rockboxun kendi sitesinden örnek video indirdim.mpeg2 olarak geçiyor,m2v uzantısı.160*96@24.000fps...Ölçüm konusuna gelince.Daha sonra yapacağım inşallah tam olarak keşfedeyim bide...:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afrodisiac -- 4 Ekim 2006; 2:49:21 >

• ben 128*96 olarak okudum ama bi daha bi bak istersen ses cıkmadıgı icin su an bence bir onemi yok hele bi ses cıksın o zmn asıl guzel olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: asan88

ben 128*96 olarak okudum ama bi daha bi bak istersen ses cıkmadıgı icin su an bence bir onemi yok hele bi ses cıksın o zmn asıl guzel olacak.

Dogru desteklediği boyut 128*96 benim indirdiğim 160*96 idi...
  • rockbox ı h320 ye onlarca defa yükledim ve sildim
    şuanda kullanmıyorum çünkü pilini kısa zamanda öldürüyor
    misticriverdada bundan cok bahsedılmışti mesela normal fırmware ıle bitti yazarken rockbox yarım saat daha çalıyo ama pilin ömrünü cok kısaltıyo
    eğer video fonksıyonu önemli değilse yukleme derim
    gerçi h320de rockbox olmadan video izleyebılıyorum o ayrı bı güzellik
  • Evt arkadaşlar bugün deneme fırsatı oldu h10 u rockbox yüklü olarak.2 tane nedenden dolayı şimdilik bu konuyu kapatıyorum.1.si cihaz mp3 çalarken ardarda komut verdinizmi ses kesiliyor.(bazen hiç bir şey yokken kesilebiliyor)...2.sebep ise pil ömrünün bayağı kısa olması anlaşılan h10 için video oynatabilen yazlımın çıkmasını bekliyeceğiz..(en azından ben)
  • Bende kurdum Rockbox!ı fakat cihaz çok yavaşladı, müzikte kesilmeler meydana geliyor, touchpad sapıtıyor çoğu zaman..Bu sorunlar dışında gerçektende harukulade..seste baya bi artış oldu.. bir dünya ekstra özellik kazandı cihaz.. ama yavaşlama olayı herşeyi batırıyor..:( buna bir çözüm şart.. eğer rockbox yazılımı daha stabil çalışırsa çok güsel olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: limpmust

Bende kurdum Rockbox!ı fakat cihaz çok yavaşladı, müzikte kesilmeler meydana geliyor, touchpad sapıtıyor çoğu zaman..Bu sorunlar dışında gerçektende harukulade..seste baya bi artış oldu.. bir dünya ekstra özellik kazandı cihaz.. ama yavaşlama olayı herşeyi batırıyor..:( buna bir çözüm şart.. eğer rockbox yazılımı daha stabil çalışırsa çok güsel olacak

Aynen bende yükledim ama sonra kaldırdım. Menüler yavaşladı touch pad sapıttı falan video izleme gibi derdim olmadığı için artık ilgilenmiyorum rockboxla.

Ama hazır h10 20gb tema ları nerden bulabiliriz bilen arkadaşlar varmı? Ben uğraştım yapıyım dedimde sadece giriş kısımlarını yapabildim gerisiyle uğraşmak istemedim.

Şöle değişik değişik temalar olsa fena olmaz hani

• Arkadaşlar çeşitli sürümleri kurarak yaptığım denemelerde en stabil rockbox sistemi kurmuş bulunuyorum.. isteyen arkadaşlara kendi makinamda kurulu sistemin dosyalarını gönderebilirim..

-Menülerde herhangi bir yavaşlama dahi yok
    -Müzik dinlerken arka planda işlem yaparken müzikte takılma,kesilme meydana gelmiyor ( Şu ana kadar bir kere bile kesilme olmadı )
    -Seste mükemmel bir artış ve tokluk var, müziğin gerçekten tadını alabiliyorsunuz
    -Touchpad'de herhangi problemle karşılaşmadım

Denemenizi öneririm, cihazın tadını gerçektende bu yazılımla alıyorsunuz..
  • hocam r apidshare'a atıp linkini koyabilir misin buraya? herkes faydalansın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspcü -- 24 Aralık 2006; 15:29:30 >
  • tamamdır akşama atarım kardeşim.. fakat bir sorun var :( ya lanet olsun herşey yolunda ama, 10 saat giden şarjım 5 saate düştü.. çok fena şarj yiyor, ve cihaz çok ısınıyor.. yinede rapi-d.e koyarım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.