arkadaşlar sitede yeniyim öncelikle hepinize merhaba demek istiyorum...Benim sorunumyeni aldığım i-river h340ımda video izlemek isteyip bunu bir türlü yapamamam...Firmware upgrade yatım,video izlenebiliyor ama sanırım desteklediği video formatları sınırlı...xviD ve mpeg4 olması gerekio ama ekran cözünürlüğünü ve 1 saati aşmaması gerekiyor...yani kısa filmler,mmüzik videoklipleri,ufak cizgi filmler izleyebilirim..ama formatlar kısıtlı..bu formatlarda filmleri nerden bulabilirim lütfen yardımmm
valla aslında ne yalan söyliim biraz zor oldu ama sonunda buldum bi kaç yolu var ama en pratik olanı pocket divx encoder rc16 programını bi arattır ve indir kullanımı çok kolay ve süre sınırlaması yok istersen 10 saatlik bi film bölmeden hazırlayıp tek dosya halinde cihazına atıp seyredebilirsin valla bu iyiliğimi unutma ben günlerce paraladım kendimi. Bu arada diğer yöntemleri de söylerdim ama gerçekten gerek yok hem zahmetli hem karmaşık illaki yok ben bi bakiim dersenwww.mysticriver.com (net de olabilir) adresini kurcala. kolay gelsin.
yapmışken tam yapiim dedim al linki de burda programı kurduktan sonra sana 5-6 tane cihazın resmini gösteriyo tabiiki h340 seçiyosun bi hata gibi bişey verebilir önemli değil hata değil uyarı sadece ondan sonra file to encode yazan yerin yanında ilk ikona tıkla çevireceğin filmi seç daha sonra aşağıda encode now yazan bi uzun çubuk var ona tıkla filminin uzunluğuna göre (1 saatlik film için 30 dakika sürüyo) tamamlayınca zaten uyarı veriyo close a basarsın sonrada filminin olduğu klasörün içinde dosyan hazır olur ve cihazına atarsın daha ne diim artık bu kadar basit.
çok saol abi ya..son bi şey sorcam alt yazı problemini nası halletcez..alt yazı nası gozukcek????
abi DAT. uzantılı bi filmi cevirmeye calısıorum ama add to list deyince 47 Mo lazım dio bende 0 available Mo varmış..ne demek bu??
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme