Şimdi Ara

İriver(hemde bugün aldım) ve xp arasında ince bi sorun ama önemli... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar zamaninda tarafimdan yazilmis su linke bakmanizi tavsiye ederim:

linkteki adı lazım degil sitenin ismi şifrelemeye takılıyor yani linkteki salyapnemeh kelimesini tersden yazarak siteye ulasabilirsin ...

http://www.h emenpaylas.com/download/362696/fixup.zip.html
    h ve e harfleri arasındaki boşluğu kapattıktan sonra siteye gidiniz.

iRiver T10
    iRiver T30
    iRiver U10
    iRiver H10

tum mtp ve baglanti sorunlariniz hallolacak... sadece o ufacik progarm isinizi gorecek, cok sasiracaksiniz...

creative de sorunlar yasayanlar da bakabilirler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu -- 16 Nisan 2006; 12:13:15 >
  • Arkadaşlar
    T serisi aletleri mtp olarak kullanmak zorunda değilsiniz. Ben T10'umu ums'e çevirdim ve sorunsuz çalışıyor. Bilgisayar flash disk olarak görüyor ve media player gerektirmeden sürükle bırak ile şarkı yükleyebiliyorsunuz. Ben aşağıdaki linklerde özellikle kemal08'in çevirisi doğrultusunda çevirimi yaptım ve hiç sorun çıkmadı.
    link1 tıklayın
    link2 tıklayın
  • çok saol kardes konuya aydınlık getirdin
  • quote:

Orjinalden alıntı: alport

Arkadaşlar
    T serisi aletleri mtp olarak kullanmak zorunda değilsiniz. Ben T10'umu ums'e çevirdim ve sorunsuz çalışıyor. Bilgisayar flash disk olarak görüyor ve media player gerektirmeden sürükle bırak ile şarkı yükleyebiliyorsunuz. Ben aşağıdaki linklerde özellikle kemal08'in çevirisi doğrultusunda çevirimi yaptım ve hiç sorun çıkmadı.
    link1 tıklayın
    link2 tıklayın

kullanmak zorunda degiller de eger kullanmak isteyen olursa bi de boyle bi yol var demek istemistim ben..

• yaw arkadaşlar bende de h10 var..xp tanımıo :( napacam ben ...yardımmmmm .benim usb 1.1 ,aleti ben amerikadan aldım .şimdi makinayı takınca bilgisayara dioki yüksek hızlı bi aleti yüksek hızlı olmayan bi usb hubuna taktınız .. bilgisayarımdan bakıom ordan da görmüo ..yani kısacası makinaya ne şarkı atabiliom ne de bi düzenleme yapabiliom ..bana yardım edin pls.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadbuttrueeeee

yaw arkadaşlar bende de h10 var..xp tanımıo :( napacam ben ...yardımmmmm .benim usb 1.1 ,aleti ben amerikadan aldım .şimdi makinayı takınca bilgisayara dioki yüksek hızlı bi aleti yüksek hızlı olmayan bi usb hubuna taktınız .. bilgisayarımdan bakıom ordan da görmüo ..yani kısacası makinaya ne şarkı atabiliom ne de bi düzenleme yapabiliom ..bana yardım edin pls.

cevabı tam olarak 4 mesaj ustte..
  • yaw dostum verdiğin linke tıklıom karşıma çıkan yazı aynen şu >>>>Invalid Attachment specified. If you followed a valid link, please notify the webmaster ...

bide sen baksana ...mümkünse senin programı rapid de upload edip bana linkini verebilir misin ?
  • bn birşey ogrenmek istiyorum
    bn aleti dun aldm ve sadece firmware yukseltme yaptım ama alete sürükle bırak şeklindede media playerlada şarkı atabiliyorum.
    kafam karıstı birazda bu nasıl oluo o zmn
  • Selamlar...

Ben T30 kullanıyorum .. çok sorunsuz bi şekilde cihazı MTP den, UMS ye cevirdim (ve avrupa versiyonu yapmadım)... ..
    iriverin internetten otomatik olarak firmware güncelleyen bir yazılımı var.. bu yazılımla şu anda 1.60 sürüm firmwareyi kullanıyorum ...

mesajları tamamen okyamadım ama bu anlattıklarım oldukça yapılabilir şeyler :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadbuttrueeeee

yaw dostum verdiğin linke tıklıom karşıma çıkan yazı aynen şu >>>>Invalid Attachment specified. If you followed a valid link, please notify the webmaster ...

bide sen baksana ...mümkünse senin programı rapid de upload edip bana linkini verebilir misin ?

denon un cozumu isine yaramazsa, pm attım attım...
  • ya sen su programı bana versen de ben de hiç ugrasmasam ne ii olur varya turuncu ;)
  • tamam işte sana programı vermeye calışıyorum ama sen pek almak için caba sarfetmiyosun :)
    yukarıda yazdımya, pm attım.. yani sayfanın ustunedeki gelen kutusuna bak... yeni mesajın olmalı orda...
  • hehehh doru yaw ..eywallah kardeş sagol :)
  • turuncu bana da atsana o programi h10 u geri dondurmek icin son umudum bu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULUC

turuncu bana da atsana o programi h10 u geri dondurmek icin son umudum bu...

uyarılar uzerine kırık link yenilendi... bkz:
    http://forum.donanimhaber.com/m_5599787/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu -- 31 Mart 2006; 21:24:29 >
  • t30u t10 a tercih etme sebebn nedir??
  • selam herkese
    yaa ben bu t10 u japonyadan aldım.yanında surucu cd falan gelmedi.bilgisayar hicbisey tanımıyor.bazen E: olarak gorunuyor.arkadaslar kafayı yiycem yukarda onerilenlerin hepsini yaptım,indirdim ama nafile ..sonuc yok.
    bana acil bir yardıımmm lutfennn.
    sıyırıcam yaa
  • arkadaslar bende kemal08 adlı arkadasın yazdıkları sayesinde pure t10 u ums ye cevirdim ancak cihaz pure olduğu icin radyosu yoktu ums ye cevirdikten sonra cihazın menusunde fm radyo da cıktı ama radyoyu actığımda ses gelmiyo zaten cihazda radyo yoktu ve bende pure ums ceviriciyi yuklememe rağmen neden radyo cıktı? butun mtp-pure cihazlarda boyle bir durum olustumu bunu merak diyorum yoksa benim cihazım non-pure olabilirmi?
  • arkadaşlar ben iriver t30 aldım. bilgisayara usb kablosunu taktığım zaman iriver simgesi çıkıyo donanım kullanıma hazır diyo fakat açılmıyo. bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
  • ya benim merak ettigim kaca aldın nerden altın pil ömrü nasıl ses nasıl
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.