Şimdi Ara

IRIVER IFP-895 / 890 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
0
Favori
6.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: yilmaz__98

Firmware leri biraz problemli ve programsiz calismiyor. UMS firmware ile kulanabiliyorsunuz bu sefer de baska problemleri cikiyor.

Ums'nin ne gibi problemleri var? Ums iriver sitesinde yayınlanan orjinl firmare değil mi?
  • @Onur,
    Muvo slim ile TX in ses cikis gucleri ayni mi dersen pillerine gore degerlendirmek lazim.
    Slim 3.7Volt ? luk pil kullaniyor. TX i bilmiyorum. Ama sunu soyleyebilirim ben bisikletle giderken Slim icin ses keske biraz daha fazla olsa diyorum cunku ruzgarin sesi, muzigi baya bir engelliyor.
    Bugun aldigim Sennheiser MX-200 ile de denedim. Ses kalitesi Creative inkilere gore azicik daha iyi.
    Ve kulaga daha rahat oturuyor (bu kisiden kisiye gore degisecektir.)

Slim in ses cikis gucunun ne oldugunu bir turlu bulamadim. Iriver 2x18 mW old. biliyorum Ve Iriver in sesi siddet olarak daha fazlaydi. (hissedilmese ayni derdim inan bana :) ) Bir de Iriver ses filtreleme ve olayi guzellestirme icin Philips ile birlikte calisiyor.

Creative ile kulaklariniz daha uzun sure saglam kalacaktir. :)

Iriver H10 daki garantisiz kalacagim lafini tam anlayamadim. Aciklarmisin..?

@Sejder
    Firmware tabii ki orjinal firmware.
    UMS firmware ile bazi kisitlara gidiliyor, Mesela ses kaydinda MP3, sadece dusuk kalite olabiliyor. Bir kac sey daha var. Ve 880 de UMS firmware den sonra kendi programiyla haberlesemiyor.
    Genelde tek bilgisayardan upload yapiyorsaniz UMS yuklemek iyi bir tercih olmuyor. Ama neden boyle bir olay var ki.
    Ben Slim i aldim ve direkt olarak Windows Xp de kullandim. Surucu vs ihtiyacim olmadi. Hepsinin boyle olmasi lazim :)

Ses yuksekligi acisindan tekrar ediyorum EQ ayarlari cok onemli. Kulakliga gore ayarlar degisir. Creative in kulakliklari ile acamadigim baslari MX200 ile aciyorum, patlama olmuyor.

• iriver'ın butun modelleri creative lerden iyi diyebilirim. (aynı sektördeki ürünleri kıyaslarsak)

ayrıca daha kimse de doğru düzgün format desteği yokken iriver video oynatmaya başlamıştı. her zaman öncü olduklarını düşünüyorum.
  • Iriver Creative den iyi, IPOD Iriver dan iyi gibi birsey olmaz.
    Hepsinin kendine gore artilari-eksileri var.

Marka degilde model bazinda dusunmek daha faydali olur diye dusunuyorum.

Bir firmanin bir urunu hizli cikarma yetenegi de direkt olarak kaliteyi getirmiyor.
    Sonra eksikleri tamamlamak icin firmware guncellemeler arka arkaya gelmeye basliyor.
    sonra urun olgunlasamadan modasi-modeli geciyor.

Yorumlarimda ki amacim sunu alin, bunu almayin demek degildir. Sadece o urunu almadan
    once onun hakkinda bilgi sahibi olmanizdir. Lutfen yanlis anlasilmasin.

iriver in IFP 890 serisini daha yeni ciktigindan beri takip ediyorum. Ulkemize geldigi gunlerde ilk alanlardanim. Bir sure kullandim. Sesini cok begenen bir yakinima aldigim fiyattan sattim.
    Daha sonra baska bir yakinima 880 aldirdim. Ozellikle ses kaydi uzerinde duruyordu.

Radyo-Firmware-Tus kalitesini iyilestirirlerse kendime yine alirim :)

OGG destegi vardi hesapta Iriver da. Sonra su bitrate araliklarinda olacak vs gibi ayrintilar cikmaya basladi. Hersey reklamlardaki kadar basit ve rahat olmuyor maalesef.

• Yılmaz "garantisiz alacağım" dedim, kalacağım değil :) Kaçak olacak yani, yurtdışı. Ayrıca yazdıkların da düşünceme uydupu için H10'da karar kıldım. 1-2 Hafta içinde alacağım, deneyimlerimi yazarım size. Sağol tekrar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Onur NET

Yılmaz "garantisiz alacağım" dedim, kalacağım değil :) Kaçak olacak yani, yurtdışı. Ayrıca yazdıkların da düşünceme uydupu için H10'da karar kıldım. 1-2 Hafta içinde alacağım, deneyimlerimi yazarım size. Sağol tekrar...

Nasıl alıcan?
  • Parayla :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: Onur NET

Parayla :P

Hadi ya , senin gibi zeki arkadaşların foruma faydası çok
  • Öyle soruya öyle cevap, ben napim
  • @Onur

Nasil alacaksin? desem, bir muziplik yapmazsin heralde :) Tanidik mi var ABD de falan???
  • Ha şöyle :) Abi Doğubank olabilir, gittigidiyor olabilir, bir de bi arkadaşım diyordu onun başka bir arkadaşının babası mı ne getiriyormuş ama 350 dedi o fiyat düşürmeye çalışıyorum ben de.
  • ARKADAŞLAR 1 HAFTA ÖNCE IRIVER IFP890 ALDIM AMA ALETİ İNTERNETTEN UPDATE EDERKEN ALETTE GÖRÜNTÜ GİTTİ VE BİRDAHA AÇILMADI ŞİMDİ BU ALETİ TEKRAR NASIL ÇALIŞTIRACAM, BİLEN VARSA YARDIMCI OLABİLİRMİ.YAZILIMLA İLGİLİ PROBLEM OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM...

TEŞEKKÜR EDERİM
  • quote:

Orijinalinden alıntı: Onur NET

Ha şöyle :) Abi Doğubank olabilir, gittigidiyor olabilir, bir de bi arkadaşım diyordu onun başka bir arkadaşının babası mı ne getiriyormuş ama 350 dedi o fiyat düşürmeye çalışıyorum ben de.

Ben de düşünüyorum en ucuz 350 sanırım. ama garanti yok işte bir de OGG çalmıyor
  • quote:

Orijinalinden alıntı: sejder

http://www.garanti.com.tr/e_ticaret/

siteden amazon.com tıkla ürünü secip satın almayı tıkladığında türkiye'yi sec sana herşey dahil türkiyeye ulaşım dahil ücreti sunulacak

Ama en önemlisi önce bu forumu ziyaret et.
    http://forum.donanimhaber.com/m_1094003/tm.htm

We are sorry, but due to import restrictions we are unable to ship this product your country. Please remove this product from the cart.

Iriver IFP 799 eklemiştim.. İthalat sınırlamalı yuzunden Turkiye'ye yollamıyorlar. Onceden böyle bir sey yoktu halbuki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surfer -- 10 Ağustos 2005, 15:55:29 >

• promaker arkadaşım yeni aldığın bir aleti ne diye update ediyorsun etmeden önce forumda sorsaydın birde moralini bozmak gibi olmasın update edilenlerde ses kalitesinin düştüğünden bahsediyorlar neyse abi sen en iyisi aleti servisine götür ümraniye yukarı dudulluda kont bilgisayar modokoya yakın
    sayfada okuduğum kadarıyla radyosunun iyi çekmediğinden bahsediliyor evet abi aynı sorun bendede var sabit iken iyide yürürken ve araçta çokl parazitli arkadaşlar katılırlar mı
    herkese iyi akşamlar
  • quote:

Orijinalinden alıntı: surfer

quote:

Orijinalinden alıntı: sejder

http://www.garanti.com.tr/e_ticaret/

siteden amazon.com tıkla ürünü secip satın almayı tıkladığında türkiye'yi sec sana herşey dahil türkiyeye ulaşım dahil ücreti sunulacak

Ama en önemlisi önce bu forumu ziyaret et.
    http://forum.donanimhaber.com/m_1094003/tm.htm

We are sorry, but due to import restrictions we are unable to ship this product your country. Please remove this product from the cart.

Iriver IFP 799 eklemiştim.. İthalat sınırlamalı yuzunden Turkiye'ye yollamıyorlar. Onceden böyle bir sey yoktu halbuki.

1 aydır Türkiye ye 100$ üstü mal satışı yapılmıyor

• Ben de amerikadan getirttim ifp799 1GB, yaklaşık 10 gün kullandım, cihazın içine mp3 dosyası koyduğunuzda geri pc ye alamıyorsunuz böyle bir durum vardı, update etmek istedim firmware ile yanlış yükledi galiba ve cihazın dosya sistemi bozuldu. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Türkiye'de tamir eden bir yer var mı? Iriver alacaklara; dikkatli olsunlar firmware güncellerken aygıt bozulabiliyor ve hiç bir müdahale edemiyorum sadece radyosu çalışıyor, cihaz hakkında bilgi almak isteyenler sorularını sorabilirler, her yerini inceledim ve bozdum sonunda

Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olmalarını bekliyorum.
  • Tamir ettirmek istiyorsan türkiye distribütörü kont ile görüşmen lazım galiba . www.kont.com.tr
  • quote:

Orijinalinden alıntı: yilmaz__98

OGG destegi vardi hesapta Iriver da. Sonra su bitrate araliklarinda olacak vs gibi ayrintilar cikmaya basladi. Hersey reklamlardaki kadar basit ve rahat olmuyor maalesef.

bitrate aralıkları demişin acaba hangi aralıkları destekliyo
  • quote:

Orijinalinden alıntı: Editor

Ben de amerikadan getirttim ifp799 1GB, yaklaşık 10 gün kullandım, cihazın içine mp3 dosyası koyduğunuzda geri pc ye alamıyorsunuz böyle bir durum vardı, update etmek istedim firmware ile yanlış yükledi galiba ve cihazın dosya sistemi bozuldu. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Türkiye'de tamir eden bir yer var mı? Iriver alacaklara; dikkatli olsunlar firmware güncellerken aygıt bozulabiliyor ve hiç bir müdahale edemiyorum sadece radyosu çalışıyor, cihaz hakkında bilgi almak isteyenler sorularını sorabilirler, her yerini inceledim ve bozdum sonunda

Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olmalarını bekliyorum.

Arkadaşım bende de ifp899 var.Ben 2-3 kere güncelleme yaptım.Herhangi bir problem de olmadı.Sen yanlış firmware'yi de yüklemiş olabilirsin ya da güncellerken bilgisayarda bi problem de çıkmış olabilir.Böyle bi uyarı yapman pek doğru değil.Her alette olabilicek sorunlardır bunlar.Geçmiş olsun bu arada tekrardan firmware yüklemeyi dene bakarsın düzelir.Bilgisayara taktığında alet görünüyor mu peki?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.