Şimdi Ara

İRİVER SERVİS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TÜM ÜYELERE ÖNEMLİ NOT: YÖNETİM DENEN ADAM(!)LARIN DOLANDIRICILARI KORUMASINDAN, ÜYELERİ ÖNEMSEMEMESİNDEN, KAFALARINA GÖRE HAREKET ETMESİNDEN, İNSANLARI ALDATAN-KAZIKLAYAN-YANLIŞ YÖNLENDİREN CİĞERSİZLERE DESTEK OLMASINDAN, YÖNETİMİN İYİCE İŞİ TİCARETE BAĞLAYIP SAYFALARI MOBİLDE DAHİ REKLAMA BOĞMASINDAN MÜTEVELLİT; ARTIK BU FORUMDA HİÇBİR ŞEKİLDE BİLGİ VE TECRÜBE PAYLAŞMAYACAĞIM. HİÇBİR BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAYACAĞIM. BEN DE ARTIK FİYATI TUTTUĞUMA GEÇİRECEĞİM. KAMUOYUNA SAYGIYLA DEĞİL, BİLDİĞİN DUYURUYORUM. VE DH YÖNETİMİNİ BOYKOT EDİYORUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siyah Nur -- 25 Nisan 2016; 22:43:09 >

• el insaf yaw o kadar kişi bakıyor mesaja bir ALLAH'ın kulu zahmet edip de yardım etmiyor ayıptır vallahi yaw hep hazır hep hazır birazda yardım edin be...!
  • İriverin sitesinde yok mu google amcadan arattın mı? Distrübütörü yok diye biliyorum. Teknik servisin de olmaması normal. Ama bilen varsa söyler kızma hemen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azizim -- 14 Haziran 2010; 18:35:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azizim

İriverin sitesinde yok mu google amcadan arattın mı? Distrübütörü yok diye biliyorum. Teknik servisin de olmaması normal. Ama bilen varsa söyler kızma hemen.

hocam lafım sana degil...onlar kendilerini biliyorlar

• tamiri olacağını sanmıyorum zaten olsada spinn fiyatına yakın ücret isterler....o yüzden ya öyle kullan yada başka bir iriver al
  • zaten tuşlar tüm fonksiyonları kullanmayı sağlıyo ama dokunmatiğin tadı da ayrı yaw
  • Şimdi şöyle bir şey var benim bildiğim, "hepsiburada" iriver satıyor. (Hatta bildiğim kadarıyla bir dönem mediamarktlarda da vardı ama bu hala geçerli bir bilgi mi emin değilim...)
    Tamam hepsiburada da satılan modeller arasında spinn yok ama bir kaç model satıyor. E illa ki alan kişiye bozulduğu zaman bir TR distribütör yada teknik servis gösterme zorunluluğu olduğuna göre.
    İlla ki iriver yapan bir firma var, olmalı yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Axiaziz -- 17 Haziran 2010; 0:31:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: axiaziz

Şimdi şöyle bir şey var benim bildiğim, "hepsiburada" iriver satıyor. (Hatta bildiğim kadarıyla bir dönem mediamarktlarda da vardı ama bu hala geçerli bir bilgi mi emin değilim...)
    Tamam hepsiburada da satılan modeller arasında spinn yok ama bir kaç model satıyor. E illa ki alan kişiye bozulduğu zaman bir TR distribütör yada teknik servis gösterme zorunluluğu olduğuna göre.
    İlla ki iriver yapan bir firma var, olmalı yani...

mantıklıhiç aklıma gelmemişti walla yaw bi mail atayım bakam ne dicekler...burada haber geldi mi bi yeri arıcaktın galiba sen?

• servise yinede bir sor ama benim şahsi kanaatim servis olayında bu işin akı .okunu aşacağı kesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason B.

servise yinede bir sor ama benim şahsi kanaatim servis olayında bu işin akı .okunu aşacağı kesin

cowon d2'nin ekranına bile servis 140 lira istemiş,spinn'in amoled ekranına heralde 200 lira isterlerhepsiburada.com'a da mesaj attım 2 gun önce hala cevap gelmedi
  • Cowon servisi ve şirketi bambaşka.İriver ulusala mail atın gerekli ilgiyi vereceklerdir.Kaliteli servis veriyorlar sanırım bunu Trdeki bu kar marşlı distiribütörlere rağmen yapabilirler.Bu arada D2 nin ekranını 70 liraya yapan serviste aynı servis bu ne saçmalıktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nighteen

Cowon servisi ve şirketi bambaşka.İriver ulusala mail atın gerekli ilgiyi vereceklerdir.Kaliteli servis veriyorlar sanırım bunu Trdeki bu kar marşlı distiribütörlere rağmen yapabilirler.Bu arada D2 nin ekranını 70 liraya yapan serviste aynı servis bu ne saçmalıktır.

walla dostum ben servisi arayıp sormadım d2'nin ekranına ne kadar istiyorsunuz diye.soran elemanların bana söylediği şey bu.bana da saçmalık gibi geldi ama...
  • neyse Ayhan artık kafa yormana lüzum yok artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tetix

neyse Ayhan artık kafa yormana lüzum yok artık...

hayırlı olsun...artık sen kafa yorarsın

• ayhan ben memnunum spinn den..kanım çok ısındı..ekranındaki çatlağı görmez oldum şimdilik bir problem yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tetix

ayhan ben memnunum spinn den..kanım çok ısındı..ekranındaki çatlağı görmez oldum şimdilik bir problem yok..

çatlağı zaten dikkatli bakınca veya ışığı yanmıyorken belli oluyor.sorun yok yani...ama sana bi de cks70 lazımkuru kuru gıtmez o
  • ya bilmiyorum..ben bir westone 1 istiyorum..bakalım..belkide muhammed den cks70 i alrım belli olmaz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.