akdadaşlar bu gün istanbuldan 2gb lik t10 getirttim. herşeyi mükemmel fakat EQ ayarlarınla oynamama ragmen ses degişiklive yok. frimware attım v1,76 yinede aynı yardım:.....
settings kısmından ayarlarla oynadın ama yukarıda ortada duran tuşa basılı tutup equaliser seçeneklerinden user EQ'ya getirdin mi? getirmezsen bi değişiklik olmaz
teşekkür ederim tamam ufak bir soru daha.icindeki ekran biraz saga dogru yatık..bu bütün t10 larda varmı?
valla açıp baktım,öyle birşey yok belki sana öyle gelmiştir,ama sorun yoksa cihaz sağlamsa dert etme bile,ses kalitesinin tadını çıkar,özelliklerine ve fiyat aralığına göre piyasadaki en iyi cihazı almış bulunmaktasın
ewet haklısın taktıgımdan degilde merak ettim EQ ayarları tamam.sennheiser mx500 kulaklıklarım var ses cok canlı bu arada arkadaşıma aldırdım dogu banktan 220 ytl fiyat nasıl.? pek araştırma yapmadım onun için soruyorum 2gb lik yeşil
fiyat iyi arkadasım bende izmirdeyim 2 ay önce istanbuldan 220 ye aldım 2 gb t10 siyah güle güle kullan
evet fiyat gerçekten iyi.2 gb lik için.güle güle kullanın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme