Şimdi Ara

iriver t10 için kaç amperlik pil en iyi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: uskan

demek istediğimi sanırım anlatamadım,benim dediğim her iki pili aynı anda şarz etmek veya yanyana kullanmak değil,cihaz zaten tek pil kullanıyor,bu bahsettiğim pillerde grup grup,örneğin 2*900 mah nicd ve 2*2500 mah nimh gibi, siz bunları şarz ediyorsunuz sonra tek tek kullanıyorsunuz,sanırım şimdi daha anlaşılır oldu,bu durum kullanılan alet açısından fark eder mi?

valla alet 2500mah'lik pilden sonra 900mah'e tenezzül ederse olur tabi..

olmaması için hiçbir neden yok..

• bencede olurda,benim sormak istediğim,bir nicd, bir nimh olması durumu.
  • yani 1.2 volt benim cihazımı bozar diye endişe etmeyin
    o pillere öyle koymuş adamlar
    yani en ideal çözüm
    şarjlı pil almak Gp marka iyilerindendir
  • quote:

Orjinalden alıntı: uskan

bencede olurda,benim sormak istediğim,bir nicd, bir nimh olması durumu.

eskiden öyle kullanırdım discmanimi.. bi 2000mah nimh, bi 900mah nicd ile.. sonra kız nicd'lerden birini kaybedince ben de gittim panasonic 2100 mah aldım..
  • hıı, tek pil tabi mp3 playerlarda, dogru. bence de bisey olmaz o zaman.
  • uniross şarj aletlerinde şöyle bir durum da var aklınızın köşesinde bulunması açısından (diğerleride var mı bilmiyorum)

bir kerede ikişer pil takmanız gerekiyor. yani bende 2 tane 950mahlık aaa var, birincisi bitince ikincisini mp3 çalara takıyorum ama şarjı biteni bekletiyorum, ikinci de bitince ikisini birden takabiliyorum.

bu nedenle dikkatli olun, ben bir çift daha almayı düşünüyorum bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: atikanatasoy

uniross şarj aletlerinde şöyle bir durum da var aklınızın köşesinde bulunması açısından (diğerleride var mı bilmiyorum)

bir kerede ikişer pil takmanız gerekiyor. yani bende 2 tane 950mahlık aaa var, birincisi bitince ikincisini mp3 çalara takıyorum ama şarjı biteni bekletiyorum, ikinci de bitince ikisini birden takabiliyorum.

bu nedenle dikkatli olun, ben bir çift daha almayı düşünüyorum bakalım

onu biliyoruz,sen bir takım daha oluşturana kadar 1 (Tek) tane daha al,ikili grubu şarz et,1 sini kullan,kullandığının şarzı bitince,2. yi kullanırken 1. ile 3. yü şarz et,bu döngü böyle devam eder,yani 4 yerine 3 pil ile elinin altında devamlı şarzlı pilin bulunur.

• peki bu cihazı nereden temin edebilirim hocam
    bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim allah razı olsun derim
    şuan nettede göremiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: unutmamali89

peki bu cihazı nereden temin edebilirim hocam
    bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim allah razı olsun derim
    şuan nettede göremiyorum

çoğu elektronik eşya satan mağazada bulablirsin.. pillerin miliamper'i yüksek olanları tercih et.. şarj cihazı ne kdar hızlı şarj ediyorsa fiyatı kdar artar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXcom_Zkko -- 5 Ekim 2006; 22:45:10 >
  • iriver t10 u sormuştum
  • quote:

Orjinalden alıntı: unutmamali89

iriver t10 u sormuştum

hehe aklım pile gitmiş

bildiğim kadarıyla garantili ve sıfır olanı yok gibi birşey.. zaten garantili olanlarda da radyo yok(önemliyse tabi) gitti gidiyor'da ve forumda asan88 nickli arkadaşta görmüştüm..
  • kardeş kullan gtsin bir sye bu kadar onemli değil ya sonucta pil olsu ve adam gibi olsun oyle dandiklerden olmasın gerisi sorun değil yani alkaline olsun normal pil ise şarjlı pilse al bir gp olur varta olur başka markalar olur ama asla sarjlı pilde duracell alma onlar işi bilmiyorlar ve kaliteli değil pilleri.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cgr1903

kardeş kullan gtsin bir sye bu kadar onemli değil ya sonucta pil olsu ve adam gibi olsun oyle dandiklerden olmasın gerisi sorun değil yani alkaline olsun normal pil ise şarjlı pilse al bir gp olur varta olur başka markalar olur ama asla sarjlı pilde duracell alma onlar işi bilmiyorlar ve kaliteli değil pilleri.

duracell'in şarjlı pilleri çok çok pahalı ve kaliteli değil diyosun? kullandın mı? ona göre uzak duralım..
  • Kardeşim Duracell M3 kullanıyor ve çok da memnun. Ama sarjlı olsun derseniz bence 2500-2700 mA iyi olur kanaatindeyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ispirto

Kardeşim Duracell M3 kullanıyor ve çok da memnun. Ama sarjlı olsun derseniz bence 2500-2700 mA iyi olur kanaatindeyim.

ben discmani ilk aldığım zamnlarda (şarjlı pil almamıştım ilk başta) duracell'in normali 5-6 saat civarı giderken, duracell M3 4 saati bile bulamadan mefta olmuştu.. sanırım dış etiketine para alıyorlar sadece(ya da benim discman'e sökmedi) ondan sonra da şarjlıya geçmiştim zaten..
  • t10 aa, t30 aaa boy pille çalışıyor.. demişsiniz
    yani piyasadaki (mesela) normal panasonic piller AA olarak geçiyor
    şarjlı piller AAA sanırım

demek istediginiz bumu

yani şarjlı piller digerlerine oranla daha çok gider tabi

ama normal AA pil takarsak bu cihaz çalışmıyormu
  • gene yanlış yerdesin, bak dediğim yerde satan bir arkadaş var bir görüş
  • bir alt başlık MİNGUS nickli arkadaş satıyormuş.
  • istersen araba aküsü bağla.. çok uzun ömürlü...
  • aa piller bildiğimiz kalem piilerdir , aaa lar ise bazı tv kumandalarında ya da mouse lardaki ince kalem pillerdir. hem aa hem de aaa ların şarjlıları ve tek kullanımlıkları olur.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.